‘Εξάγωνο Αφροδίτης – Ερμή , Χαρούμενες ειδήσεις !!!


Ο τρόπος με τον οποία επικοινωνούμε κάθε στιγμή είναι διαφορετικός, άλλες φορές μπορεί να γίνουμε τρυφεροί, και άλλες πιο αιχμηροί, όποιον τρόπο και αν επιλέξουμε ο στόχος μας παραμένει ένας, να εκφράσουμε με άνεση τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας.

Στις 04/09 η Αφροδίτη, λίγες μέρες πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Καρκίνου και μετά από την ιδιαίτερα πιεστική όψη τετραγώνου που προηγήθηκε με τον Άρη) θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ερμή λίγο πριν και αυτός αποχωρήσει από το ζώδιο της Παρθένου (28ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ερμή θα έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με άνεση κατά τη διάρκεια των προσωπικών και των επαγγελματικών συζητήσεων τις απόψεις μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, θα εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με ιδιαίτερη τρυφερότητα, θα έχουμε ευχάριστες και ιδιαίτερα σημαντικές γνωριμίες, και με χαρά θα δούμε ότι γινόμαστε δημοφιλείς και αγαπητοί από τον φιλικό και κοινωνικό μας κύκλο.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη θα επηρεάσει θετικά από τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, ενώ από τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού τους Παρθένους και τους Ιχθύες, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα .

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη  τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες όλη σας την ενέργεια την έχετε διοχετεύσει στην δουλειά σας.
Η μεθοδικότητα σας και η αποτελεσματικότητα σας θα σας βοηθήσουν, κάτω από την   επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της  Παρθένου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, να δώσετε άμεσες λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, το αποτέλεσμα θα είναι η δημοτικότητα σας να ανεβεί κατακόρυφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις ιδέες σας θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Εκμεταλλευτείτε την θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, για να επικοινωνήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας που θέλετε να βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερη τρυφερότητα τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας από κάθε άλλη φορά νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συμφωνία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα δοτικοί με τους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την γοητεία σας θα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας,  με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας επαφές, ενώ σας υπόσχεται ότι θα σας φέρει και σημαντικές γνωριμίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε άμεσα.

ΛΕΩΝ

Πολλές συζητήσεις στο παρασκήνιο έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις μιας νέας οικονομικής συμφωνίας η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική για λίγο καιρό ακόμα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο σας και η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου με τον λόγο και την επικοινωνιακή σας άνεση, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Την εικόνα σας προσπαθείτε να βελτιώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη από το  ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ εάν χρειαστεί είναι πιθανό να έχετε και μερικές κρυφές συναντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια προσπαθείτε να προωθήσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Γι’ αυτό και θα δεχτείτε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση ενός φιλικού σας προσώπου όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αρκετά σημαντικά πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις βάσεις για τις μελλοντικές σας επιτυχίες βάζετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Οι συζητήσεις που θα έχετε αυτές τις ημέρες θα ολοκληρωθούν με επιτυχία, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε πολύ καλές οικονομικές προσφορές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες συνεργασίες προ των πυλών για εσάς τους Αιγόκερους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον / την σύντροφο σας σε ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο ήρεμη και αρμονική είναι πλέον η καθημερινότητα σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να γίνει πιο όμορφη και αρμονική η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας θα σας εκφράσει τα συναισθήματα του.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς περνάτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ερμή που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και το ερωτικό σας ταίρι, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας αφήνοντας πίσω σας τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u