Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!


Με μια φωτεινή Πανσέληνο αποχαιρετούμε το καλοκαίρι, ένα λαμπερό φεγγάρι στο ζώδιο των Ιχθύων που κάτω από το φως του θα έχουμε την δυνατότητα να εστιάσουμε την προσοχή μας στον εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε να θεραπεύσουμε την ψυχή μας από ότι μας έχει φοβίσει.

Η Πανσέληνος τους Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 02/09 στις 08:22 π.μ. στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την θυσία, την αγάπη, την ψυχική μας υγεία, το παρασκήνιο, το συλλογικό ασυνείδητο,  και τα βάθη της ψυχής μας, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 25ο 47’ της Παρθένου.

Στην Αστρολογία ο άξονας Παρθένου – Ιχθύς (6ος -12ος ) έχει άμεση σχέση με την προσφορά της υπηρεσίας και την θυσία, το αίτημα αυτού του άξονα γίνεται σε αυτή την Πανσέληνο ακόμα πιο έντονο, καθώς  η όψη αντίθεσης του Ήλιου με την Σελήνη θα φέρει στο επίκεντρο  της προσοχή μας τα θέματα που αφορούν την εργασία, την δημόσια υγεία, αλλά και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το Στρατό.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο  Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε ότι αφορά τις πρωτοποριακές έρευνες που γίνονται για την θεραπεία του Κορωνοϊου, ενώ θα υπάρξει και έντονο παρασκήνιο σε ότι αφορά σημαντικές οικονομικές συμφωνίες.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ωροσκόπο του χάρτη της Πανσελήνου μας δείχνει ότι αυτή τη χρονική περίοδο όχι μόνο δεν θα αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους αλλά θα εστιάσουμε την προσοχή μας στην λεπτομέρεια και θα βλέπουμε τα πάντα γύρω μας με κριτική ματιά.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα μας βοηθήσει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις, να οργανώσουμε με προσοχή τα του οίκου μας, ενώ θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε ότι μερικές φορές το να θυσιάζεις λίγο από την διασκέδαση σου και να συμπεριφέρεσαι με υπευθυνότητα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για το κοινωνικό σύνολο.

Επειδή, εξακολουθούμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Κρόνο, οι εσωτερικές μας συγκρούσεις, οι φοβίες αλλά και η συναισθηματική ψυχρότητα που υπάρχει θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις μας.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο έρχεται και αυτή από την πλευρά της να τονίσει την συναισθηματική ανασφάλεια που αισθανόμαστε, σε αυτή την περίπτωση η άμυνα μας, στην περίπτωση που δεν θέλουμε να επηρεάσουμε αρνητικά την εικόνα μας, είναι να λειτουργήσουμε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

Επίσης,  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα βγάλει στην επιφάνεια ζήλειες αλλά και έντονο πάθος στις ερωτικές μας σχέσεις, ανεβάζοντας το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη.

Το ρόλο του πυροσβέστη θα συνεχίζει να παίζει η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και η οποία συνεχίζει να στηρίζει τα οράματα μας.

Ενώ από την άλλη πλευρά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα λειτουργήσει προστατευτικά στα θέματα που μας απασχολούν αυτή την χρονική περίοδο, όπως είναι τα εργασιακά, η υγεία αλλά και τα θέματα που αφορούν την χώρα μας μια και το κλίμα με τους γείτονες θα είναι για λίγο καιρό ακόμα τεταμένο.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 16ο 03’ του Υδροχόου και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 2ο 38’ της Παρθένου λέει ότι για να είμαστε αποτελεσματικοί θα πρέπει να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Αφήνω στην άκρη τους συναισθηματισμούς και λειτουργώ με λογική, ενώ πλέον δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τίποτα στην τύχη του.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Ιχθύες τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά κουρασμένοι νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αφιερώσετε  λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε  και να πάρετε για λίγο αποστάσεις από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να προετοιμαστείτε για το ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα που σας περιμένει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο σας θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην κοινωνική σας ζωή, ενώ μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις θα έχετε ξαφνικές γνωριμίες οι οποίες θα σας συναρπάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με θέματα καριέρας θα ασχοληθείτε κυρίως αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας μεγεθύνει τις προσδοκίες σας για το επαγγελματικό σας μέλλον, αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς σκληρή δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πιο αισιόδοξη ματιά θα δείτε αυτές τις μελλοντικές σας προοπτικές εσείς οι Καρκίνοι.Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους, με την προϋπόθεση ότι θα λειτουργήσετε με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα και δεν θα διστάσετε, εάν χρειαστεί, να συγκρουστείτε με όσους προσπαθούν να μπουν εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΛΕΩΝ

Αρκετά συγκρατημένοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και το άγχος για το επαγγελματικό σας μέλλον μιας και το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε κυρίως αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να δείτε κάτω από το μεγεθυντικό φακό τις προσωπικές σας σχέσεις, αυτή τη φορά όμως, θα τις δείτε με ιδιαίτερα διερευνητική ματιά, ενώ δεν θα διστάσετε να κάνετε και αυστηρά σχόλια.

ΖΥΓΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις συνεχώς αυξάνονται και εσείς προσπαθείτε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βάλει στην διαδικασία να δείτε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα, δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε μαζί τους εάν χρειαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χαρά θα είναι αυτές τις ημέρες ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σας. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να περάσει όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα γοητεύσετε με ιδιαίτερη ευκολία το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σας θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν τα οικεία σας πρόσωπα, και θα προσπαθήσετε να δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, ενώ αυτή την φορά δεν θα τους αφήσετε να σας βάλουν απέναντι στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να περάσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις σας τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, και φυσικά θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με τα επιχειρήματα σας, καθώς είστε άνθρωποι που βάζετε την λογική πάνω από το συναίσθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να προφυλάξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε ότι έχετε κερδίσει τόσο στην δουλειά σας όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις, ωστόσο, πίσω από αυτή την υπερπροσπάθεια κρύβονται οι κρυμμένοι σας φόβοι και οι ανασφάλειες σας.

ΙΧΘΥΣ

Γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας κάνει ακόμα πιο δραστήριους και γοητευτικούς, ενώ κάτω από την επιρροή της θα βρείτε νέους και ασυνήθιστους τρόπους για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε μια ξαφνική πρόταση για ένα ταξίδι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!