Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές…


Τις περισσότερες φορές ότι ανατρέπει τα σχέδια μας ή μας βγάζει από την συνήθεια μας, μας τρομάζει.

Υπάρχουν όμως και κάποιες ανατροπές οι οποίες είναι καλοδεχούμενες αφού μας βοηθάνε να εξελιχθούμε με γρήγορους ρυθμούς.

Στις 02/09 λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο στους Ιχθύες ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (10ο 34’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές αλλαγές στα σχέδια μας, οι ανατροπές που θα έχουμε στο αρχικό μας πρόγραμμα θα είναι προς όφελος μας, θα βρούμε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε τα δεσμά από ανθρώπους και καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω, θα έχουμε σημαντική βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένουμε, ενώ όσοι επιλέξουν να κάνουν κάποια αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση, όσο εκκεντρική και αν είναι, θα είναι πετυχημένη.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει κουράσει γι’ αυτό και ψάχνετε τρόπους για να ανανεωθείτε. Η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη ρουτίνα, μιας και οι ξαφνικές αλλαγές που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες στο χώρο της εργασίας σας, όχι μόνο δεν θα σας δυσαρεστήσουν αλλά θα φέρουν μαζί τους και ένα αέρα ανανέωσης που είχατε ανάγκη. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα τολμηροί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να τολμήσετε να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο μέχρι τώρα είχατε σε αναμονή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαφνιάσετε τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο με τη συμπεριφορά σας και τον τρόπο που θα του/της εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες και ιδιαίτερα πρωτότυπες ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Δίδυμοι.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε ανατρεπτικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο . Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προβάλετε τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις την πιο τολμηρή σας πλευρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με το έξυπνο χιούμορ και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να γοητεύσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου.

ΛΕΩΝ

Το βλέμμα σας στην κορυφή έχετε στραμμένο αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου  θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τις μετοχές σας στην δουλειά σας με την αποτελεσματικότητα και τις ηγετικές σας ικανότητες, ενώ για αρκετούς από εσάς μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση θα σας ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεμάτοι χαρά, ενέργεια και αισιοδοξία για το μέλλον είστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δυναμικά μπροστά και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα τολμηρό σχέδιο το οποίο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε το μέλλον σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα τολμήσετε να ξεκινήσετε μια ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο το οποίο έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από την δική σας και θα σας συναρπάσει.

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και να ανανεωθείτε είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις κρυφές οικονομικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο μια ερωτική περιπέτεια που θα ξεκινήσει αυτή τη χρονική περίοδο, και η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική, θα σας ανανεώσει συναισθηματικά και σεξουαλικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη  τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει εντελώς ξαφνικά μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό  επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που μέχρι τώρα βλέπατε φιλικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε γερές βάσεις θέλετε να βάλετε την καριέρα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα καριέρας, γι’ αυτό μη διστάσετε να μπείτε δυναμικά μπροστά για να δείξετε τις ικανότητες σας και να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Η στάση σας αυτή θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ριζικά και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από το συντηρητικό σας κοστούμι ήρθε η στιγμή να βγείτε εσείς οι Αιγόκεροι . Η όψη  τριγώνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου,  με τον ανάδρομο Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να τολμήσετε να αλλάξετε το μέλλον σας, καθώς θα σας πιέσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα φιλόδοξα και ιδιαίτερα ανατρεπτικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας απρόσμενος έρωτας θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η βασική σας ανάγκη αυτή τη χρονική περίοδο είναι να νιώσετε και πάλι οικονομικά ασφαλείς. Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο της Παρθένου με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο  του Ταύρου, θα σας φέρει μια απρόσμενα ευχάριστη πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να πατήσετε και πάλι γερά στα πόδια σας και να νιώσετε οικονομική ασφάλεια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην σεξουαλική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Νέους τρόπους επικοινωνίας ψάχνετε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει εκφράσετε τις απόψεις σας με διαφορετικό τρόπο, ενώ ο τρόπος που θα διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας θα είναι η αφορμή για να ξεκινήσει μια πετυχημένη επαγγελματική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να εκφράσετε τα συναισθήματα που κρατάγατε τόσο καιρό μέσα σας στον/ στην αγαπημένη σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!