Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Παίρνω τις σωστές αποφάσεις !


Τις καλύτερες αποφάσεις στην ζωή μας τις παίρνουμε όταν η λογική σκέψη συνεργάζεται με το ένστικτο.Πόσες φορές μπορεί να συμβεί αυτό στη ζωή μας και πόσο έτοιμοι είμαστε να ακούσουμε τα μηνύματα που μας στέλνει η διαίσθηση μας; 

Αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα την 01/09 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 44’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μάθουμε σημαντικές πληροφορίες για ότι λέγεται ή γίνεται πίσω από την πλάτη μας, θα έχουμε την δυνατότητα να προωθήσουμε τα σχέδια μας έστω και αν χρειασθεί να κινηθούμε με πλάγιους τρόπους, δεν θα διστάσουμε να ζητήσουμε την βοήθεια φιλικών μας προσώπων τα οποία βρίσκονται σε θέση ισχύος.

Θα οξυνθεί η παρατηρητικότητα μας, με εξομολογητική διάθεση θα εκφράσουμε τα πιο βαθιά μας συναισθήματα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, οι αποφάσεις που θα πάρουμε για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας σχέσεις θα μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε, ο λόγος μας θα είναι ιδιαίτερα πειστικός, θα εστιάσουμε την προσοχή μας στις λεπτομέρειες θα λειτουργήσει θετικά για εμάς,  ενώ στις προσωπικές μας επαφές το χιούμορ μας θα είναι βιτριολικό.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις τις τελευταίες ημέρες συνεχώς αυξάνονται. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να κλείσετε μια  σημαντική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους συναδέλφους σας και θα σας φέρει την επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένατε. Η χαρά σας θα είναι μεγάλη γιατί επιτέλους η δουλειά σας θα αναγνωριστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Χαμογελάστε με αισιοδοξία γιατί το μέλλον σας ανήκει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις προσπαθείτε να δώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εκμυστηρευτείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στα επαγγελματικά σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά σας και τις ικανότητες σας, ενώ οι νέες συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Η ικανοποίηση που παίρνετε όταν βλέπετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρούμενα είναι τεράστια. Η θετική όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μαντέψετε τις επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων και να τις προσφέρετε. Η γενναιοδωρία σας όχι μόνο θα τους κάνει χαρούμενους αλλά θα λειτουργήσει θετικά και στην καθημερινή σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή για λίγες ημέρες θα είναι δικός σας .  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για δρομολογήσετε τα σχέδια σας, η επιτυχία θα έρθει όχι μόνο εξαιτίας των επικοινωνιακών σας ταλέντων αλλά και κυρίως από την οργανωμένη σκέψη και την εμμονή σας στις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Κρυφές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει, έχοντας ως βασικό σας κίνητρο την αγάπη σας προς την οικογένεια σας, να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους αγαπημένους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια κρυφή ερωτική σχέση θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική ζωή των περισσότερων εκπροσώπων κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι αυτές τις ημέρες. Η θετική όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε επάνω σας όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια των φιλικών και κοινωνικών σας συζητήσεων, αυτό δεν θα γίνει καθόλου τυχαία αφού οι ικανότητες σας να καταλαβαίνετε τα συναισθήματα τους θα σας βοηθήσει να πείτε τα σωστά λόγια την σωστή στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας αυτή τη χρονική περίοδο το διοχετεύετε στην καριέρα σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, σας κλείνει πονηρά το μάτι και σας υπόσχεται σημαντικές επιτυχίες τόσο στα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο θα είναι η αφορμή να δείτε τη ζωή σας μέσα από άλλη ματιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, γεγονός που θα σας γεμίσει χαρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο νιώθετε ότι έχετε αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε ισχυρούς συμμάχους μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, οι οποίοι όχι μόνο θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, αλλά μέσα από τις παρέες σας μπορεί να γνωρίσετε και τον συνοδοιπόρο της ζωής σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!