Ο Ήλιος στην Παρθένο και τι αλλαγές θα φέρει !!!


Μετά το τέλος των διακοπών, που για όλους μας φέτος ήταν αρκετά διαφορετικές, έρχεται η στιγμή να επιστρέψουμε στην ροή της καθημερινότητας μας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να οργανωθούμε. Ο καλύτερος εκφραστής της οργάνωσης είναι το ζώδιο της Παρθένου.

Ο Ήλιος, αφού ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Λέοντα, στις 22/08 στις 18:44 μ.μ. θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22/09 στις 16: 29 μ.μ.

Ποια όμως είναι τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να αγαπάμε ή να δυσκολευόμαστε στις καθημερινές μας επαφές με ένα Παρθένο;

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου της Παρθένου ξεχωρίζουν για την εργατικότητα τους και την αγάπη τους στη λεπτομέρεια, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου περίεργο που όλοι απευθύνονται σε αυτούς όταν θέλουν να βρούνε λύσεις ή για τις αγγαρείες.

Επίσης ως Γήινα ζώδια είναι πρακτικοί και αποτελεσματικοί γι’ αυτό και όταν αναλαμβάνουν να κάνουν κάτι θα το κάνουν καλύτερα από τους όλους, η αγάπη τους στην τάξη και την καθαριότητα μπορεί να γίνει αρκετά κουραστική τόσο για αυτούς όσο και για τους ανθρώπους που συνυπάρχουν στο ίδιο χώρο, ενώ η αυστηρότητα τους και η τάση που έχουν να ασκούν αυστηρή κριτική σε όλους, μπορεί πολύ εύκολα να ξεπεράσει τα όρια να και να γίνει επίκριση.

Στους Παρθένους υπάρχει και μια άλλη πλευρά, η ευαίσθητη τους η οποία είναι καλά κρυμμένη πίσω από το πρακτικό και πολλές φορές ψυχρό προφίλ που βγάζουν προς τα έξω  και από την τετράγωνη λογική τους.

Επίσης, επειδή είναι λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής, τις περισσότερες φορές διαθέτουν ένα πολύ καλό σώμα και έχουν καλές διατροφικές συνήθειες, αρκεί να μην πάνε στο κομμάτι τις εμμονής και τις μικροβιοφοβίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα αρχίσουμε και πάλι να οργανώνουμε την ζωή μας , άλλωστε η επιστροφή για τους περισσότερους σε ρυθμούς δουλειάς ή η προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο θα μας βάλει και πάλι στην ρουτίνα, θα αρχίσουμε να λειτουργούμε με βάση την κοινή λογική και όχι το συναίσθημα, ο βασικός μας στόχος θα είναι να δίνουμε άμεσες πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις, κάτι για το οποίο άλλωστε φημίζεται η ζωδιακή περιοχή της Παρθένου.

θα μας απασχολήσουν οι εργασιακές μας σχέσεις, ενώ θα γίνουμε πιο προσεχτικοί σε θέματα υγείας, επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προγραμματίσουμε τον ετήσιο ιατρικό μας έλεγχο, να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής ή να ασκούμαστε, αλλά και για να ασχοληθούμε με το αισθητικό κομμάτι της εμφάνισης μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) οι οποίοι θα έχουν ενέργεια, καλή διάθεση και σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούν, ενώ αρκετά πιεστική θα είναι για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες).

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο της Παρθένου είναι:

  • Στις 02/09 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων (10ο 12’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να ασχοληθούνε με τις σχέσεις τους.
  • Στις 02/09 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (10ο 34’), θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/09 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (17ο 25’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και τύχη στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/09 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (19ο 33’), είναι πιθανό να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/09 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (22ο 34’), θα βοηθήσει να ισχυροποιήσουν την θέση τους οι εκπρόσωποι των ζωδίων της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που 3ου δεκαημέρου καθώς και όλοι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/09 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα (25ο 00’), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/09 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (25ο 26’), θα δικαιώσει την σκληρή δουλειά και θα βοηθήσει να πάρουν αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη οι εκπρόσωποι των ζωδίων της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλοι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή στην βάση σας σημαίνει για εσάς επιστροφή στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Τι θα φέρει για εσάς τους Κριούς το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου;Νέες ευθύνες στη δουλειά σας, πολλές προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, και αρκετά πιεστικά χρονοδιαγράμματα. Φυσικά όλα αυτά όχι μόνο δεν σας ενοχλούν, το αντίθετο σας κάνουν πιο δραστήριους. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από ανθυγιεινές συνήθειες και για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Ταύρους. Η είσοδος  του  Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια, να συνδυάσετε την διασκέδαση με την εργασία, να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες, ενώ  ο έρωτας θα παίξει αυτή τη χρονική περίοδο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικογένεια σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή και στις αποφάσεις σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο  ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, καθώς και με τα θέματα που αφορούν το σπίτι ή την ακίνητη σας περιουσία. Αρκετοί από εσάς μπορεί να προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές οι οποίες θα ανανεώσουν και θα ομορφύνουν το χώρο του σπιτιού σας, ενώ άλλοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε κατοικία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε νέους και αρκετά έντονους ρυθμούς θα μπει τις επόμενες ημέρες η ζωή σας. Η είσοδος  του Ήλιου στον 3ο ηλιακό σας οίκο, σημαίνει για εσάς τους Καρκίνους  ένα χρονικό διάστημα με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αρκετές συζητήσεις, πολλά ραντεβού και φυσικά αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε να ξεκινήσετε και ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσο διαδικτύου.

ΛΕΩΝ

Μια ιδιαίτερα αποδοτική περίοδο ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον  2ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την υπεραξία σας, με τα ανάλογα οικονομικά οφέλη, στο χώρο της εργασίας σας μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας οικονομικής συμφωνίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι, και για να το ευχαριστήσετε  δεν θα διστάσετε να σπαταλήσετε τους υλικούς και συναισθηματικούς σας πόρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξέχαστα θα σας μείνουν τα φετινά σας γενέθλια.  Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο σας θα αποτελέσει την αφετηρία μιας απόλυτα χαρούμενης και δημιουργικής χρονιάς, αφού κατά τη διάρκεια της θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε δυναμικά προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προβάλετε τον εαυτό σας, δείχνοντας σε όλους τις ικανότητες σας και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, άλλωστε η τύχη φέτος θα είναι με το μέρος σας, εσείς απλά εκμεταλλευτείτε την εύνοια της.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο εσωτερικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο όπου θα κινηθείτε πιο μυστικά, με πολλές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, και αρκετό άγχος για το μέλλον, προσπαθώντας παράλληλα να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα. Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό για εσάς να βρίσκετε χρόνο και για τον εαυτό σας, ώστε να ξεκουραστείτε μιας και η περίοδος των γενεθλίων σας που ακολουθεί θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο, για εσάς τους Σκορπιούς ξεκινά ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής και εξωστρέφειας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σας τα οποία θα γνωρίσετε από φίλους με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, ενώ είναι πιθανό να δεχτείτε και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους επόμενους επαγγελματικούς σας στόχους θα δουλέψετε πολύ σκληρά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και  στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα δουλέψετε πολύ σκληρά για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να ξεχωρίσετε, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας είναι ιδανική για να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και στείλετε το βιογραφικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, να  τακτοποιήσετε υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα καιρό, να ασχοληθείτε με τις Σπουδές σας και να κλείσετε πονηρά το μάτι στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση επιστρέφει στην ζωή σας. Η είσοδος του  Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες για τις οποίες δουλεύατε καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με χαρά θα δείτε την ερωτική σας ζωή να ανανεώνεται.

ΙΧΘΥΣ

Την προσοχή σας στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες ήρθε η στιγμή να στρέψετε εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένου και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του/ της συντρόφου σας και να αφουγκραστείτε αυτά που σας λένε δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες, αυτό θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία και να επαναφέρετε την ισορροπία σε αυτές. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία αρκεί να μην τις εξιδανικεύσετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!