Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Κρόνου ,Συναισθηματική ψυχρότητα ..


Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει στην ατμόσφαιρα διάχυτη η ένταση και ο εκνευρισμός, στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε την ηρεμία στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις αυτό που θα κάνουμε είναι κρατήσουμε τις αποστάσεις δημιουργώντας ένα συναισθηματικό τοίχο.

Στις 02/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  θα βρεθεί απέναντι από  τον  Κρόνο ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του κυβερνά τον  Αιγόκερω (25ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε στις σχέσεις μας με την ψυχρή λογική και όχι με το  συναίσθημα, στις προσωπικές μας σχέσεις θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να μην αφήσουμε το συναίσθημα να επηρεάσει την κρίση μας.

Στις προσωπικές μας σχέσεις είναι πιθανό να απαιτήσουμε από τον ερωτικό μας σύντροφο επιβεβαίωση από την άλλη πλευρά λόγο συνθηκών δεν θα μπορούμε να εκφράσουμε ελεύθερα τα συναισθήματα μας, θα αναγκαστούμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις και να περιορίσουμε τις σπατάλες.

Στις επαγγελματικές μας συνεργασίες θα αναγκαστούμε να εργαστούμε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα μας βάλουν οι συνεργάτες μας, οι ερωτικές σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι σχέσεις στις οποίες θα υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα ή θα είναι σχέσεις οι οποίες θα έχουν μεγάλη ηλικιακή διαφορά, επίσης επειδή η Αφροδίτη έχει σχέση με την ομορφιά και ο Κρόνος με τον περιορισμό  αυτή η όψη είναι ιδανική για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα ακολουθήσουν με συνέπεια.

Η όψη αντίθεσης θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Φρένο στην παρόρμηση και στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις με ψυχρή λογική και όχι με συναίσθημα, αυτό σημαίνει ότι μπορεί για χάρη της καριέρας σας να δυσαρεστήσετε τα συγγενικά σας πρόσωπα ή να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο καθαρά από συμφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτη και ιδιαίτερα ευχάριστη είναι αυτές τις ημέρες η καθημερινή σας ζωή. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις σας τρέχουν και εσείς πρέπει να συγκεντρωθείτε σε αυτές όσο γίνεται πιο γρήγορα, γι’ αυτό και η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι για να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους θα πρέπει να αρχίσετε από σήμερα να εργάζεστε με αφοσίωση και συνέπεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομία υλικών και συναισθηματικών πόρων θα πρέπει να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Τι σημαίνει αυτό , ότι κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να υπάρχει αυτές τις ημέρες συναισθηματική απόσταση με τον/ την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να δείτε από απόσταση τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες και να αποφασίσετε ποιες θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην ζωή σας και ποιες έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Επίσης, θα κάνετε ξεκάθαρο σε κάποιους συνεργάτες σας ότι θα είστε ιδιαίτερα αυστηροί απέναντι τους, ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας.

ΛΕΩΝ

Η λέξη  που θα κυριαρχήσει στην ζωή σας αυτές τις ημέρες θα είναι συνέπεια. Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο , θα συρρικνώσει τον ελεύθερο χρόνο σας εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να κρατήσετε κρυφά τα συναισθήματα που έχετε για ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφοσιωμένοι στους νέους επαγγελματικούς σας στόχους είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη  με τον ανάδρομο  Κρόνο, είναι θετική για εσάς αφού πλέον είστε έτοιμοι να βάλετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας σε τροχιά υλοποίησης, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα επιλέξετε να έρθετε πολύ κοντά με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία  ξέρετε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Αποφασισμένοι να πετύχετε επαγγελματικά  είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο  Κρόνο θα σας ωθήσει να διοχετεύετε όλη σας στην ενέργεια στην δουλειά σας , μειώνοντας τον χρόνο που έχετε για τους δικούς ανθρώπους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή τη φορά δεν θα τους αφήσετε να σας κάνουν να νιώσετε ενοχές επειδή έχετε βάλει προτεραιότητα την δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα σελίδα είστε έτοιμοι να ανοίξετε στην ζωή σας εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Ενώ, καταλυτική θα είναι η παρουσία στην ζωή σας ενός ατόμου το οποίο θα σας βοηθήσει να μείνετε συνεπείς στις υποσχέσεις που θα δώσετε στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τάξη στα οικονομικά σας θα προσπαθήσετε να βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες.Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο είναι πιθανό να μεγεθύνει τις οικονομικές σας ανασφάλειες , και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί σε απερίσκεπτες αγορές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε ότι ο/η ερωτικός/η σας σύντροφο δεν σας δίνει την επιβεβαίωση που εσείς θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για συναισθηματική ψυχρότητα είναι πιθανό να κατηγορηθείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας  με την Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο σας του Καρκίνου, θα σας ωθήσει να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τον/ την σύντροφο σας και ορισμένους συνεργάτες σας, γιατί θέλετε οι αποφάσεις που θα πάρετε για το προσωπικό και το επαγγελματικό σας μέλλον αυτή τη χρονική περίοδο είναι απαραίτητο να είναι μέσα από το πρίσμα της λογικής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρασύρεστε σε διατροφικές υπερβολές. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας βάλει στην διαδικασία να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, το οποίο, εκτός από την απώλεια βάρους θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Το μυαλό των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτές τις ημέρες είναι ακόμα στις διακοπές με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στους ρυθμούς της καθημερινότητας . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας ωθήσει, όσο και αν σας είναι δύσκολο στην αρχή, να δείτε με σοβαρότητα και να αποφασίστε ποια από τα σχέδια σας μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, με την βοήθεια των φίλων σας, και  για ποια δεν χρειάζεται να χάνετε άλλο χρόνο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε ότι ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!