Τετράγωνο Ερμή – Δία, Τα λόγια δεν γυρίζουν πίσω …


Το μήνυμα αυτών των ημερών είναι, προσοχή στις υπερβολές, και αυτό γιατί μπορεί να μας παρασύρει σε εκφράσεις και δηλώσεις οι οποίες μελλοντικά μπορεί να μας εκθέσουν.

Υπεύθυνη για την τάση υπερβολής, κυρίως στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, που θα υπάρχει διάχυτη στην ατμόσφαιρα, θα είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει στις 17/09 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (17ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα μας παρασύρει σε λόγια και υποσχέσεις στις οποίες δεν θα είμαστε συνεπείς μόνο και μόνο γιατί θέλουμε να εντυπωσιάσουμε τους συνομιλητές μας.

Kατά τη διάρκεια ενός καυγά ή εξαιτίας του αυθορμητισμού μας είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουμε εκφράσεις που μπορεί να πληγώσουν ή να προσβάλλουν τους συνομιλητές μας, να κάνουμε φασαρία μόνο και μόνο για να τραβήξουμε τα βλέμματα, ενώ είναι πιθανό να πάρουμε μέρος σε συζητήσεις χωρίς λόγο ή να παρασυρθούμε από τη διασπορά φημών που θα υπάρχει γύρω μας και κακόβουλα σχόλια.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 4ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Αυτό που όμως πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και υποσχέσεις που στο μέλλον δεν θα μπορέσετε να υλοποιήσετε με αποτέλεσμα να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην δουλειά σας. Αυτές τις ημέρες όμως, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο χώρο της εργασίας σας και να μην πάρετε μέρος σε κουτσομπολιά και συζητήσεις χωρίς ουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μελλοντικά σας σχέδια προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι . Επειδή όμως μέσα σας έχετε υπερβολικές προσδοκίες εάν δεν υλοποιηθούν όπως ακριβώς τα έχετε στο μυαλό σας είναι πιθανό να νιώσετε απογοητευμένοι. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, προσέξτε τις υποσχέσεις και τα λόγια αιώνιας αγάπης που θα πείτε στο ερωτικό σας ταίρι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πιθανό να φέρετε σε δύσκολη θέση αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Κατά τη διάρκεια των προσωπικών σας συζητήσεων προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον αυθορμητισμό σας και να μην πείτε πράγματα που μπορεί να πληγώσουν ή να προσβάλλουν τους αγαπημένους σας, γιατί η ρωγμή που θα δημιουργηθεί στις σχέσεις σας μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη.

ΛΕΩΝ

Σε έντονους ρυθμούς κινήστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Κατά τη διάρκεια όμως των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές μόνο και μόνο για να τραβήξετε την προσοχή των συνομιλητών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας προσπαθείτε να παγιώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Αυτό σημαίνει ότι, στην προσπάθεια σας να τα καταφέρετε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να μην είστε κτητικοί με τους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Και επειδή έχετε την ικανότητα να ελίσσεστε με ιδιαίτερη ευκολία, είναι πιθανό να νιώσετε ότι μπορείτε να πείτε και να κάνετε τα πάντα είναι πιθανό να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις οι οποίες θα σας στοιχίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε μυστικές συζητήσεις παίρνετε μέρος αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να αποφύγετε να πείτε πράγματα για τρίτους  που δεν πρέπει ή να είστε υπερβολικοί στις δηλώσεις σας, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ έντονη είναι αυτές τις ημέρες η κοινωνική ζωή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η ικανότητα σας να βρεθείτε στο επίκεντρο του φιλικού σας κύκλου όμως μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι αφού από την μια πλευρά θα σας ενθουσιάσει, ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές και σε συμπεριφορές που μπορεί να σας εκθέσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους θα προσπαθήσετε να πετύχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο σας με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να είστε περισσότερο αισιόδοξοι από όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να μην ενθουσιαστείτε από το τελικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού έχει ενισχύσει την αισιοδοξία σας για το μέλλον, ενώ στα άμεσα σχέδια σας μπορεί να είναι ένα ταξίδι. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιαστείτε να το υλοποιήσετε γιατί το πιθανότερο είναι να μην το έχετε σχεδιάσει σωστά ή να υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει πρώτα να διευθετήσετε.

ΙΧΘ

Τις τελευταίες ημέρες η διάθεση σας συνεχώς μεταβάλλεται από την απογοήτευση στον ενθουσιασμό και το αντίστροφο. Σημαντικό ρόλο στις εναλλαγές της διάθεσης σας θα παίξει η συμπεριφορά των φιλικών σας προσώπων στα οποία έχετε επενδύσει το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!