Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !


Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή μας ζωή. Ο περιορισμός δεν είναι μόνο στην έκφραση αλλά κυρίως στις κοινωνικές μας συναναστροφές και στις μετακινήσεις μας.

Υπεύθυνη για όλο αυτό είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει στις 23/09 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο  Κρόνο, και συγκεκριμένα λίγες ημέρες  πριν επιστρέψει σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 22’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο θα αντιμετωπίσουμε τους συνομιλητές μας (φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες) με κριτική διάθεση και αυστηρότητα, θα είμαστε λιγομίλητοι, θα αναγκαστούμε να αναβάλουμε κάποιες συναντήσεις,  θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία εξαιτίας των άκαμπτων απόψεων μας, θα αποφύγουμε να πάρουμε αποφάσεις υψηλού ρίσκου ενώ η καθυστερημένη μας αντίδραση θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσουμε σημαντικές ευκαιρίες.

Θα υπάρξουν κενά στην επικοινωνία ή στιγμές που θα νιώσουμε ότι οι συνομιλητές μας δεν μας ακούν ή δεν μας καταλαβαίνουν, θα αντιμετωπίσουμε με επικριτική διάθεση και σκληρότητα όσους δεν συμφωνούν με τις θέσεις μας, θα είμαστε μυστικοπαθείς, η διάθεση μας θα είναι αρκετά πεσμένη, ενώ είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε προβλήματα ή καθυστερήσεις στην εξέλιξη των γραφειοκρατικών μας υποθέσεων, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα και βλάβες τόσο στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό (κινητό, tablet, laptop) όσο και στο μεταφορικό μας μέσο. Γι’ αυτό ψυχραιμία!!!!

Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα τελευταία χρόνια έχετε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά γι’ αυτό και οι απαιτήσεις που έχετε από τους συνεργάτες σας είναι πολλές.  Αυτές τις ημέρες, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δείξετε το αυστηρό σας πρόσωπο και δεν θα χαριστείτε σε κανένα, ιδιαίτερα σε όσους προσπαθούν να προβληθούν σε βάρος της δικής σας προσπάθειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευθύνες έχετε αναλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην δουλειά σας εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σας ή στην πορεία υλοποίησης των μελλοντικών σας σχεδίων με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση σας. Αντί να δυσανασχετείτε, προσπαθήστε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Δίδυμοι. Θα υπάρξουν όμως στιγμές, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, που θα νιώσετε ότι τα φιλικά και ιδιαίτερα αγαπημένα σας πρόσωπα όχι μόνο δεν συμμερίζονται τον ενθουσιασμό σας, αλλά με τα επικριτικά τους σχόλια προσπαθούν να σας γεμίσουν με ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην οικογένεια σας και στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα έχετε ρίξει την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Εξαιτίας όμως της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο που για λίγο καιρό ακόμα θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα σκληρούς και απόμακρους με τα οικεία σας πρόσωπα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με ένα συνεργάτη σας εξαιτίας της πίεσης του να πάρετε άμεσες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι η καθημερινή σας ζωή καθώς τρέχετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας αυτές τις ημέρες όμως, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, είναι να είστε πιο σύντομοι και περιεκτικοί και να μην αναλώνεστε σε περιττές λεπτομέρειες, ώστε να αποφύγετε τα γεμάτα αποδοκιμασία βλέμματα αλλά και τα πικρόχολα σχόλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσεχτικοί και μετρημένοι είστε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και με μεθοδευμένα βήματα να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση μιας νέας οικονομικής συνεργασίας η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας στίβο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε αποδέκτης των παραπόνων του /της ερωτικού/ή σας συντρόφου καθώς αυτές τις ημέρες θα είστε αρκετά μαζεμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο θα βγάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αφήσετε πίσω σας την γνωστή σας γλυκύτητα και να γίνετε σκληροί και επικριτικοί τόσο με τους συγγενείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας. Η ξαφνική αλλαγή σας θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία με αποτέλεσμα να εισπράξετε την δυσαρέσκεια των αγαπημένων σας προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παρασκήνιο κινήστε το τελευταίο χρονικό διάστημα εσείς  οι Σκορπιοί. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν θα βιαστείτε να αποκαλύψετε τα σχέδια σας πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις για τα επόμενα βήματα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε απόμακροι και ψυχροί απέναντι σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν το οποίο θα προσπαθήσει και πάλι να εισβάλει στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται με νέα και ιδιαίτερα γοητευτικά πρόσωπα. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να κάνετε πιο προσεχτική επιλογή στα άτομα που από απλές κοινωνικές συναναστροφές θα γίνουν φίλοι σας, καθώς ακόμα δεν σας έχουν δείξει όλες τις πλευρές του χαρακτήρα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο στόχος εξακολουθεί να είναι, η επαγγελματική κορυφή και η κοινωνική καταξίωση. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο ο οποίος σε λίγες μέρες θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς με τους συνεργάτες σας, ενώ δεν θα διστάσετε να γίνετε και ιδιαίτερα σκληροί με όσους συνεργάτες σας δεν ακολουθούν τις οδηγίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτοι όνειρα για το μέλλον  είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις και εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Μην απογοητεύεστε και δουλέψτε με μεγαλύτερη επιμονή για την επιτυχία τους.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές συζητήσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες έχετε  αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Αυτές τις ημέρες όμως και εξαιτίας της επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να μην ολοκληρωθεί όπως επιθυμείτε μια νέα οικονομική συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, ή με τη στάση του και τα λόγια του ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας κάνει να νιώσετε έντονη ανασφάλεια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!