Σύνοδος Ήλιου – Κρόνου, Κρατάω υπεύθυνη στάση !!


Οι περισσότεροι άνθρωποι στις λέξεις ευθύνη και υποχρέωση τρομάζουν, καθώς αυτές οι δύο έννοιες απαιτούν να είσαι ώριμος, υπεύθυνος αλλά και υπόλογος για την συμπεριφορά και τις πράξεις σου. Όσο όμως και αν προσπαθείς να αποφύγεις αυτή τη συνθήκη, έρχεται η στιγμή της ενηλικίωσης.

Στις 04/02 η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου (15ο 56’), θα μας πιέσει να συμπεριφερθούμε με ωριμότητα. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλισμό, θα αναλάβουμε νέες ευθύνες τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην δουλειά μας, και οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι κάτω από ώριμη σκέψη, και όχι επηρεασμένοι από τα συναισθήματα μας.

Πολύ σημαντικό επίσης, είναι ότι θα κρατήσουμε τις αποστάσεις και θα βάλουμε όρια στους γύρω μας, ενώ και εμείς από την πλευρά μας ακολουθήσουμε τους κανόνες που θα μας επιβάλουν οι άλλοι. Κάποιοι ίσως χρειαστεί να κουραστούν λίγο παραπάνω για να αποδείξουν την αξία τους, όμως το μάθημα που θα πάρουν είναι πολύ σημαντικό, καθώς η επιτυχία που έρχεται μετά από σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους στόχους έχει διάρκεια στο χρόνο και δεν μπορεί να σου την πάρει κανένας.

Αυτή η όψη μας ωθεί να γίνουμε αυστηροί κριτές πρώτα του εαυτού μας και μετά των άλλων, ενώ θα μάθουμε ότι η επιμονή και η υπομονή πάντα δικαιώνονται. Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Υδροχόους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της γενέθλια τους θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή και την καριέρα τους, ενώ όσοι δουλέψει με συνέπεια θα δουν τους κόπους τους να επιβραβεύονται. Η επιρροή της όψης ισχύει για 10 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου Ήλιου – Κρόνου θα τους βοηθήσει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη ακόμα και των πιο αυστηρών φίλων τους, με την συνέπεια και την αποφασιστικότητα τους, βάζοντας τις βάσεις για μια μελλοντική οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό τους κύκλο και να ξεκινήσουν μια σχέση η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου Ήλιου – Κρόνου θα τους ωθήσει να αναλάβουν ευθύνες και να πάρουν αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη, ενώ κάποιοι από αυτούς είναι πιθανό να αναγκαστούν να δουλέψουν πιο σκληρά για να αποδείξουν την αξία τους. Δεν πρέπει όμως να απογοητευτούν, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος οι κόποι τους θα δικαιωθούν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους με τον σύντροφο τους μετά από ώριμη σκέψη, ενώ είναι πιθανό οι αδέσμευτοι να ξεκινήσουν μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή από συμφέρον.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου Ήλιου – Κρόνου θα τους φέρει, ως επιβράβευση για την αποτελεσματικότητα τους, και νέες ευθύνες στην δουλειά τους, οι οποίες θα περιορίσουν αρκετά τον ελεύθερο χρόνο τους, ενώ αρκετοί  είναι πιθανό να αναγκαστούν να δουλέψουν κάτω από κανόνες και αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι πολύ απαιτητικοί με τον εαυτό τους και αρκετά επικριτικοί με τους συναδέλφους τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!