Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα και πως θα μας επηρεάσει !!


Ένα από τα πράγματα που μας έχει λείψει αυτή τη χρονική περίοδο, είναι η αίσθηση ότι έχουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας. Για άλλους αυτό μπορεί στο παρελθόν να ήταν μια πραγματικότητα, ενώ για άλλους ήταν μια ψευδαίσθηση εξουσίας.

Στις 14/01 ο Ήλιος, συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα συναντήσει τον Πλούτωνα σε όψη συνόδου (24ο 38’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα η ανάγκη μας να πάρουμε και πάλι στα χέρια μας τον απόλυτο έλεγχο της προσωπικής και της επαγγελματικής μας ζωής θα γίνει επιτακτική ανάγκη, από την άλλη πλευρά θα μας βοηθήσει να κινηθούμε με στρατηγική ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει σε όλους τους τομείς της ζωής μας, ενώ θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τις κρυφές προθέσεις των άλλων και τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα τους.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι θα καταφέρουμε να αναγεννηθούμε, δίνοντας οριστικό τέλος σε τοξικές καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα κουραστικά για εσάς τους Κριούς, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό και τώρα έχετε ανάγκη να νιώσετε ότι παίρνετε τα ηνία της καριέρας σας στα χέρια σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε επαγγελματικά, χαράζοντας μια νέα πορεία. Η επιμονή σας και η σκληρή σας δουλειά, ήρθε η ώρα να δικαιωθεί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς με αφορμή μια σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε κομβικό σημείο, θα λέγαμε ότι βρίσκετε αυτή τη χρονική περίοδο η ζωή σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά την Κοσμοθεωρία σας απέναντι στα πράγματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι θα βάλετε νέες προτεραιότητες, αλλά και την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε  για να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ώρα της προσωπικής μεταμόρφωσης έφτασε για εσάς τους Διδύμους. Για να το πετύχετε όμως θα χρειαστεί να κάνετε μια αρκετά επίπονη διαδρομή, η οποία απαιτεί από εσάς να ξεκλειδώσετε τα άδυτα της ψυχής σας και δείτε τους κρυμμένους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να μπείτε σε αυτή την διαδικασία, η οποία όμως στο τέλος είναι λυτρωτική, αφού μέσα από αυτή θα βγείτε πιο δυνατοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει, πριν προχωρήσετε σε νέες προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, να κλείσετε οριστικά τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό, μια σχέση που δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της να αναγεννηθεί.

ΛΕΩΝ

Τα χαρτιά σας κλειστά θα κρατήσετε στο χώρο της εργασίας σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τους συναδέλφους σας, και να μην τους αποκαλύψετε τα σχέδια σας, καθώς δεν θέλετε να μπουν τροχοπέδη στην εξέλιξη σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα αλλάξει ριζικά την εμφάνιση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς διανύετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα νέα σχέδια σας τα οποία μόλις υλοποιηθούν θα μεταμορφώσουν την ζωή σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Τον έλεγχο της οικογενειακής σας ζωής στα χέρια σας θέλετε να πάρετε ξανά εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας, και να επιβάλλετε με πλάγιο τρόπο τις επιθυμίες σας στα οικεία σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μεταμορφωθείτε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις πραγματικές προθέσεις πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα των συνομιλητών σας θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει, με την διερευνητική σας ματιά να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά, αλλά και τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών σας. Αυτό θα σας βοηθήσει, όχι μόνο να προστατεύσετε τον εαυτό σας, αλλά να μπορέσετε αλλάξετε στο τέλος, την κατάσταση προς όφελος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές αναθεωρήσεις κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε πολλά από τα πράγματα και τις καταστάσεις που θεωρούσατε ότι έχουν αξία και είναι σημαντικά για εσάς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επιθυμία σας είναι να ασκείτε έλεγχο στη ζωή και στις επιθυμίες του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την ζωή σας από την αρχή ξαναχτίζετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε και πάλι στα χέρια σας τον απόλυτο έλεγχο τόσο της προσωπικής σας ζωής όσο και της καριέρας σας. Η ιδιαίτερη γοητεία που εκπέμπετε σας κάνει πλέον ακαταμάχητους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε μυστικά μονοπάτια κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές συμφωνίες, για τις οποίες όμως θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν θα αποκαλυφθούν. Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να έχετε κρυφή ζωή, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να περάσουν μια φάση έντονης εσωστρέφειας.

ΙΧΘΥΣ

Σε ανανέωση της κοινωνικής σας ζωής θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μεταμορφώσετε την κοινωνική σας ζωή, δίνοντας οριστικό τέλος σε φιλικές σχέσεις που είχαν τελματώσει, και βάζοντας στην ζωή σας άτομα με τα οποία έχετε κοινούς στόχους και οράματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!