Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!


Το πλανητικό σκηνικό των τελευταίων ημερών είναι αρκετά εκρηκτικό, καθόλου τυχαίο λοιπόν, που βλέπουμε να γίνονται γύρω μας, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, γεγονότα που μας εκπλήσσουν, όχι πάντοτε ευχάριστα.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/01, έρχεται στην ουσία να αναδείξει με έντονο τρόπο, την ανάγκη μας να μεταμορφώσουμε τις ζωές μας.

Τι εκπλήξεις όμως, μας επιφυλάσσει η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς;

Όπως αναφέρουμε παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί για την Ελλάδα στις 13/01 στις 7:00 π.μ. στην 23ο 13’ του Αιγόκερω, ένα ζώδιο που έχει άμεση σχέση με την εξουσία, το καθεστώς, τις κοινωνικές δομές, το Στρατό, την οικονομική κατεύθυνση, τους ηγέτες, τις φιλοδοξίες, και την κοινωνική καθιέρωση, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου. Ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα, είναι στις 11ο 22’ του Αιγόκερω.

Όπως είναι φανερό, είναι μια  Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 1ο οίκο του Ωροσκοπίου, οπότε, οι εξελίξεις και τα γεγονότα που θα φέρει, έχουν άμεση σχέση με το Εγώ μας, το πως αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη μας, αλλά κυρίως, πως θέλουμε να προχωρήσουμε την ζωή μας από εδώ και στο εξής.

Η ανάγκη μας να αλλάξουμε, μέσα από μια διαδικασία μεταμόρφωσης αργή και ουσιαστική γίνεται ακόμα πιο έντονη απαίτηση, εξαιτίας, της όψης συνόδου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Πλούτωνα. Μια διαδικασία που για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, και τώρα απλά, παγιώνονται τα αποτελέσματα της.

Η ατμόσφαιρα όμως γύρω μας , όπως έχουμε παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη, εξαιτίας των συγκρουσιακών όψεων που πραγματοποιούνται στον Σταθερό Σταυρό (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Με αποτέλεσμα στο μάτι του κυκλώνα να βρεθούν και οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου.

Η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου που προηγήθηκε, έχει πυροδοτήσει ήδη αρκετές εντάσεις και εκρήξεις θυμού, εξαιτίας της εμμονής και των φανατικών απόψεων που προκαλεί. Ενώ, εξαιτίας της είναι πιθανό να προκύψουν και αρκετές βλάβες ή ατυχήματα σε εναέρια μέσα μεταφοράς.

Επίσης, η όψη τετραγώνου που σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, μας προετοιμάζει για σκληρές αντιπαραθέσεις, και πράξεις βίας.

Ενώ, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να οδηγήσει σε συμπεριφορές οι οποίες θα απέχουν πολύ από την έννοια του μέτρου, καθώς διανύουμε μια περίοδο έντονης συναισθηματικής και ψυχολογικής πίεσης η οποία ψάχνει διέξοδο.

Αχτίδα φωτός, σε αυτή την δύσκολη και συνάμα, ενδιαφέρουσα Νέα Σελήνη, αποτελεί η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό, η οποία μας υπόσχεται ξαφνικούς και κεραυνοβόλους έρωτες.

Σε ότι αφορά την πανδημία του Κορωνοϊού, η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα σχηματίζει όψη τετραγώνου με την Έριδα, γεγονός που μπορεί να φέρει εκτός από σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της αντιμετώπισης, είναι πιθανό προκαλέσει νέες  μεταλλάξεις του ιού ή ένα νέο κύμα.

Το πόσο σημαντική είναι αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω για την ανθρωπότητα, μπορούμε να το καταλάβουμε κάνοντας  μια μικρή ανασκόπηση, δηλαδή, τι έχει γίνει κοντά σε αυτή τη μοίρα.  Αυτό που  θα παρατηρήσουμε είναι ότι, πραγματοποιείται σχεδόν στην ίδια μοίρα που είχε πραγματοποιηθεί,  τόσο η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στις 12/01/2020, όσο και με την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 19/07/2019 και γέννησε τον covid. Ενώ έχει άμεση σύνδεση και με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 15/10/2020.

Αστρικά, αυτή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 29ο 04΄ του Τοξότη, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 17ο 13’ του Τοξότη. Επίσης ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί μπορεί να είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα ή σπασίματα, θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν Ήλιο στην 9ο αυτών των ζωδίων, καθώς η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Άρη θα πραγματοποιείται στην 8ο 48’ (Αιγόκερω- Κριό).

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Μέσα από την μεταμόρφωση μπορώ να εξελιχθώ, ωστόσο, αυτό δεν γίνεται πάντα εύκολα, και αυτό γιατί είναι στην φύση μας να μην θέλουμε να αλλάξουμε εύκολα τις συνήθειες μας. Γι’ αυτό και πολλές φορές η αλλαγή γίνεται με έντονο και εκρηκτικό τρόπο.

Ας ευχηθούμε ότι τα πράγματα γύρω μας, μέχρι την Πανσέληνο που ακολουθεί να κυλήσουν όσο πιο ήρεμα γίνεται, και η αλλαγή στο καινούργιο να γίνει σε επίπεδο ιδεών.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Ιανουαρίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η ώρα της οριστικής μεταμόρφωσης της εικόνας σας έχει έρθει για εσάς τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε την καριέρα σας σε νέες βάσεις και να δείξετε σε όλους τις ικανότητες σας. Η επιβράβευση των προσπαθειών σας δεν θα αργήσει να έρθει, άλλωστε, είστε από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά, ότι, ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ταύροι.  Η Νέα Σελήνη   που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, βάζει την παρακαταθήκη για το μέλλον, με την προϋπόθεση ότι θα αλλάξετε ριζικά τις πεποιθήσεις σας, και θα βγείτε από την πεπατημένη. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και να είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι στις αλλαγές, γιατί πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην ζωή σας, και όχι πάντα με ήπιο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συνεργασίες, οι οποίες, θα σας βοηθήσουν σύντομα να αλλάξετε την οικονομική σας κατάσταση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να δείτε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να τις ξεπεράσετε οριστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για τις σχέσεις σας.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί  απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει, σε επαγγελματικό επίπεδο, να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον σύντροφο σας, παρόλο  που πέρασε πολλά, θα αναγεννηθεί.

ΛΕΩΝ

Νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σας θα δημιουργηθούν αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες , οι οποίες θα συνοδεύονται και από αρκετό άγχος το οποίο δεν θα ξέρετε πως να διαχειριστείτε. Προσέξτε πως θα διαχειριστείτε την κατάσταση, γιατί το πιθανότερο είναι το άγχος και τα νεύρα σας να τα ξεσπάτε στους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή  την χρονική  περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην προώθηση των σχεδίων σας, τα οποία θα βάλουν σε νέες βάσεις την ζωή σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα αλλάξει ριζικά την ζωή σας και τις προτεραιότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας, θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το χώρο του σπιτιού σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είστε έτοιμοι να αναγεννηθείτε συναισθηματικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ζωή σας σε άλλους ρυθμούς είστε έτοιμοι να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί ζώδιο του Αιγόκερω  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε αρκετές από τις συνήθειες σας, ξεκινώντας από τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις σας, αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στις φιλικές σας σχέσεις. Αυτή σας η αλλαγή, δεν θα γίνει εύκολα αποδεκτή από  τους οικείους, από τους οποίους είναι πιθανό να έχετε και αρκετές αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα κεκτημένα σας θα προστατεύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να παγιώσετε την παρουσία σας στη δουλειά σας, αλλάζοντας σταδιακά και την οικονομική σας κατάσταση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βάλετε σε νέες βάσεις τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα ξεκινήματα στην ζωή σας είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να μεταμορφώσετε την ζωή σας ουσιαστικά, και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν ανεκμετάλλευτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα έντονες και απαιτητικές για εσάς τους Υδροχόους. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος σας και την ανασφάλεια σας. Στην προσπάθεια σας να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας είναι πιθανό να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές κινήσεις, ενώ, θα πρέπει να προσέχετε τις εμμονές και τα ξεσπάσματα του θυμού σας.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο παίζει ο φιλικός και κοινωνικός σας κύκλος.  Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε τις φιλικές σας σχέσεις, βγάζοντας από την ζωή σας ανθρώπους που κρατάγατε κοντά σας από συνήθεια, και να βάλετε στην ζωή σας νέα πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Υπερβολές στην ερωτική ζωή ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον έρωτα οι ισορροπίες είναι λεπτές, και όταν αυτές χαλάσουν μπορεί να μας οδηγή ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες και κρυμμένα μυστικά ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στο επικοινωνιακό χάος των ημερών, αυτές τις ημέρες εξαιτίας της ανάδρομης πο ...

Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα των σημαντικών αποφάσεων έφτασε !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας, είναι ο σωστός προγραμματισμός και η οργάνωση τη ...

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις διαπροσωπικές μας σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο, ήρθε η ώρα να βάλουμε, και ν ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Ρομαντικές ερωτικές ιστορίες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τρόπους για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας αναζητούμε αυτή τη χ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/9 – 3/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα μας αφήσει μια γλυκόπικρη επίγευση,  καθώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u