Σύνοδος Ερμή-Δία, Τυχερές επαφές και συναντήσεις !!


Η περίεργη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε, απαιτεί έξυπνες λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε από αυτό το τέλμα και να προωθήσουμε την δουλειά μας και την ζωή μας.

Μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα των γεγονότων, που θα διαδραματιστούν τις επόμενες ημέρες, υπάρχουν και οι στιγμές που μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας.

Στις 11/01 ο Ερμής θα συναντηθεί με τον πλανήτη της τύχης Δία στο ζώδιο του Υδροχόου (5ο 16’). Αυτή θα είναι η 1η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στο ζώδιο του Υδροχόου, καθώς μέσα στο επόμενο δίμηνο θα ακολουθήσουν και άλλες 2.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα έχουμε έξυπνες και ιδιαίτερα πρωτοποριακές ιδέες τις οποίες θα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή, εξαιτίας της επιρροής του Κρόνου, θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία μια οικονομική συνεργασία, θα προχωρήσουμε σε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε κοινωνικά και επαγγελματικά, θα βρούμε λύσεις σε νομικά ζητήματα που μας απασχολούν.

Θα έχουμε θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας υποθέσεις, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να ξεκινήσουμε επαφές και με το εξωτερικό.

Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για όσους θέλουν να αλλάξουν το μεταφορικό τους μέσο ή τον τηλεπικοινωνιακό τους εξοπλισμό.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.

Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+. Οι επόμενες 2 συναντήσεις του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι στις 14/02 και στις 05/03.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει αν αναπτύξετε τα νέα σχέδια σας σε άτομα από το φιλικό σας κύκλο, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση τους. Επίσης, για αρκετούς από εσάς ο κοινωνικός σας κύκλος θα αρχίσει να διευρύνεται και θα προχωρήσετε σε γνωριμίες που μπορούν να χαρακτηριστούν τυχερές.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες. Ιδιαίτερα ευνοϊκές είναι αυτές οι μέρες για όσους από εσάς ψάχνετε δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα πιο φωτεινά χρώματα βλέπετε το μέλλον σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και μια τυχερή γνωριμία μέσω του διαδικτύου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τυχερή οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι αποκτάτε και πάλι την αυτοκυριαρχία σας.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τυχερή συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και θα αναθερμάνετε την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις ικανότητες σας για άλλη μια φορά θα δείξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε για άλλη μια φορά στην δουλειά σας με τις έξυπνες λύσεις που θα δώσετε στα ζητήματα που θα προκύψουν, και θα λάβετε την επιβράβευση των προϊσταμένων σας.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ευκολία τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το άτομο που θα γνωρίσετε θα είναι το τυχερό αστέρι της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε μια οικογενειακή σας υπόθεση με μεγαλύτερη ευκολία από ότι περιμένατε. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τυχερές συναντήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια συνάντηση, από αυτές που αλλάζουν την ζωή μας ριζικά. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε στην ανανέωση του τηλεπικοινωνιακού σας εξοπλισμού ή στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να χαρακτηριστεί αποδοτική για εσάς τους Αιγόκερους.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ενθουσιασμό τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ σημαντικές είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους  Υδροχόους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο σας, θα σας φέρει τύχη σε ότι και αν κάνετε. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτές τις ημέρες, για να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να βάλετε τα θεμέλια της εξέλιξης σας.

ΙΧΘΥΣ

Έξυπνες ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες τις οποίες στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις και να βάλετε τις βάσεις της μελλοντικής σας επιτυχίας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φετινός Οκτώβριος ήταν ένας μήνας που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δύσκ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/10 – 24/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη σημαντικά γεγονότα και πλανητικές αλλαγές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλο ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από επικοινωνιακ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u