Σύνοδος Ερμή-Δία, Τυχερές επαφές και συναντήσεις !!


Η περίεργη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε, απαιτεί έξυπνες λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε από αυτό το τέλμα και να προωθήσουμε την δουλειά μας και την ζωή μας.

Μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα των γεγονότων, που θα διαδραματιστούν τις επόμενες ημέρες, υπάρχουν και οι στιγμές που μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας.

Στις 11/01 ο Ερμής θα συναντηθεί με τον πλανήτη της τύχης Δία στο ζώδιο του Υδροχόου (5ο 16’). Αυτή θα είναι η 1η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στο ζώδιο του Υδροχόου, καθώς μέσα στο επόμενο δίμηνο θα ακολουθήσουν και άλλες 2.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα έχουμε έξυπνες και ιδιαίτερα πρωτοποριακές ιδέες τις οποίες θα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή, εξαιτίας της επιρροής του Κρόνου, θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία μια οικονομική συνεργασία, θα προχωρήσουμε σε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε κοινωνικά και επαγγελματικά, θα βρούμε λύσεις σε νομικά ζητήματα που μας απασχολούν.

Θα έχουμε θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας υποθέσεις, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να ξεκινήσουμε επαφές και με το εξωτερικό.

Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για όσους θέλουν να αλλάξουν το μεταφορικό τους μέσο ή τον τηλεπικοινωνιακό τους εξοπλισμό.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.

Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+. Οι επόμενες 2 συναντήσεις του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι στις 14/02 και στις 05/03.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει αν αναπτύξετε τα νέα σχέδια σας σε άτομα από το φιλικό σας κύκλο, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση τους. Επίσης, για αρκετούς από εσάς ο κοινωνικός σας κύκλος θα αρχίσει να διευρύνεται και θα προχωρήσετε σε γνωριμίες που μπορούν να χαρακτηριστούν τυχερές.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες. Ιδιαίτερα ευνοϊκές είναι αυτές οι μέρες για όσους από εσάς ψάχνετε δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα πιο φωτεινά χρώματα βλέπετε το μέλλον σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και μια τυχερή γνωριμία μέσω του διαδικτύου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τυχερή οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι αποκτάτε και πάλι την αυτοκυριαρχία σας.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τυχερή συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και θα αναθερμάνετε την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις ικανότητες σας για άλλη μια φορά θα δείξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε για άλλη μια φορά στην δουλειά σας με τις έξυπνες λύσεις που θα δώσετε στα ζητήματα που θα προκύψουν, και θα λάβετε την επιβράβευση των προϊσταμένων σας.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ευκολία τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το άτομο που θα γνωρίσετε θα είναι το τυχερό αστέρι της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε μια οικογενειακή σας υπόθεση με μεγαλύτερη ευκολία από ότι περιμένατε. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τυχερές συναντήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια συνάντηση, από αυτές που αλλάζουν την ζωή μας ριζικά. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε στην ανανέωση του τηλεπικοινωνιακού σας εξοπλισμού ή στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να χαρακτηριστεί αποδοτική για εσάς τους Αιγόκερους.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ενθουσιασμό τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ σημαντικές είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους  Υδροχόους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο σας, θα σας φέρει τύχη σε ότι και αν κάνετε. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτές τις ημέρες, για να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να βάλετε τα θεμέλια της εξέλιξης σας.

ΙΧΘΥΣ

Έξυπνες ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες τις οποίες στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις και να βάλετε τις βάσεις της μελλοντικής σας επιτυχίας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!