Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, Έρωτας και πάθος !!


Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, και με όλες τις απαγορεύσεις που υπάρχουν γύρω μας εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, θα διαπιστώσουμε ότι το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η συνάντηση των δύο αιώνιων εραστών, στις 09/01 της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου (1ο 15’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη, η διάθεση μας να φλερτάρουμε έστω και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, και να ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος με τον σύντροφο σας, θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά και να αναζωογονήσουμε την σχέση μας, οι οποίες έχουν επηρεαστεί αρκετά κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να απολαύσει τις στιγμές, και θα διεκδικήσουμε την προσοχή του συντρόφου μας με κάθε μέσο. Άλλωστε, στον πόλεμο και στην αγάπη όλα επιτρέπονται.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) των πρώτων  ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το γοητευτικό σας πρόσωπο θα βγάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, να παγιώσετε με ευκολία την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, φροντίζοντας παράλληλα και την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ερωτικό θερμόμετρο θα ανέβει επικίνδυνα αυτές τις ημέρες για εσάς τους Ταύρους.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω  με  τον Άρη από το ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος με το ταίρι σας. Απλά, απολαύστε τες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε κρυφές ερωτικές περιπέτειες θα παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη  τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες, οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αίσθηση της περιπέτειας θα σας συναρπάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από ερωτικές προκλήσεις θα παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω  με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μαζί του μια έντονη και ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία.

ΛΕΩΝ

Μια ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω   με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της δουλειάς και την αποδοχή από τους συναδέλφους σας. Ενώ είναι πιθανό, να ξεκινήσετε και μια ερωτική ιστορία με ένα συνάδελφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έναν έρωτα που θα σας  συναρπάσει θέλετε να ζήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, κάνοντας παράλληλα σχέδια για το μέλλον. Ενώ για τους αδέσμευτους, είναι πιθανό να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουροι για τα συναισθήματα σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς οι Ζυγοί.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας και να ζήσετε έντονες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την σχέση σας. Το πιο σίγουρο είναι ότι πλέον είστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί στις προσωπικές σας σχέσεις θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας  στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στο ταίρι σας. Οι αποκαλύψεις σας θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην ερωτική σας ζωή, αφού θα είναι η αφορμή για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα και τις διαφορές του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μικρό κατακτητή που κρύβεται μέσα σας θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου με τον  Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με ιδιαίτερη ευκολία. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τους κουτσομπόληδες συναδέλφους σας, μιας η ευτυχία σας δεν θα κρύβεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τα βέλη του έρωτα θα χτυπηθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται στους αδέσμευτους, ότι θα δεχτούν τα βέλη ενός κεραυνοβόλου έρωτα. Ενώ για τους δεσμευμένους, ότι θα ζήσουν στιγμές γεμάτες πάθος με το ερωτικό τους ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκηνιακούς έρωτες θα ζήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε έναν έρωτα μακριά από όλους ο οποίος θα σας ανανεώσει συναισθηματικά. Επίσης, για ορισμένους από εσάς είναι πιθανό το πρόσωπο που θα έρθει στην ζωή σας να είναι από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Την γοητεία σας θα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις του φιλικού σας κύκλου με την ευγένεια, την σταθερότητα και την σοβαρότητα σας. Ενώ, είναι πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα από μια φιλική παρέα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!