Εξάγωνο ΄Ηλιου-Ποσειδώνα, Έμπνευση και δημιουργία !!!


Οι επιλογές που κάνουμε στην ζωή μας δεν βασίζονται πάντα στην λογική, άλλες φορές οδηγούνται από την παρόρμηση της στιγμής και άλλες ακολουθώντας την εσωτερική μας φωνή.

Αυτές τις ημέρες, που γύρω μας βλέπουμε να συμβαίνουν περίεργα γεγονότα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την λογική, τις απαντήσεις θα μας τις δώσει η διαίσθηση μας.

Στις 08/01 η ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (18ο 38’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας με μεγαλύτερη ηρεμία και αισιοδοξία, έστω και αν γύρω μας συμβαίνουν κοσμοϊστορικές αλλαγές, σε σημαντικά ζητήματα θα πάρουμε αποφάσεις ακούγοντας την φωνή της διαίσθησης μας και όχι της λογικής, θα είμαστε πιο ευχάριστοι και τρυφεροί με τους δικούς μας ανθρώπους, ενώ θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να ονειρευτεί και να εκφραστεί ακόμα και μέσα από την Τέχνη.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Καρκίνους και τους Αιγόκερους, όσο και τους Παρθένους  και τους Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.

Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά πιεστικά για εσάς τους  Κριούς. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να ονειρευτείτε. Αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, κάντε μια ευχή και να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ποιο δραστήριοι από κάθε άλλη φορά είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι.Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερο ζήλο. Την έμπνευση για την διαδρομή που θα ακολουθήσετε θα σας την δώσει ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το δυνατό σας όπλο αυτές τις ημέρες είναι η γοητεία σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στις επαγγελματικές σας συζητήσεις με την σοβαρότητα και την αυτοπεποίθηση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν για άλλη μια φορά εσάς τους  Καρκίνους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης σας και όχι της λογικής.

ΛΕΩΝ

Η νέα χρονιά μπήκε με ιδιαίτερη ορμή για εσάς τους Λέοντες. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας είναι πολλές, ενώ αρκετές φορές χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις για να ανταποκριθείτε σε αυτές. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας με έμπνευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την πιο γλυκιά σας πλευρά θα βγάλετε προς τα έξω αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι.Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να εκφραστείτε με ιδιαίτερη τρυφερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς θα αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να εκφραστεί δημιουργικά.

ΖΥΓΟΣ

Με το χώρο του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Αρκετοί από εσάς θα εκμεταλλευτείτε την όψη εξάγωνου του Ήλιου από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, για να ανανεώσετε το χώρο του σπιτιού σας προχωρώντας σε αλλαγές στην διακόσμηση του, ενώ άλλοι θα βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, επαναφέροντας την ηρεμία και την ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή επαγγελματικής συζήτησης με την ευφυΐα και την ευρηματικότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η βασική σας επιθυμία αυτές τις ημέρες είναι να δείτε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δείτε χαμογελαστά τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε ηλεκτρονικές αγορές οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρεμοι και χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφραστείτε με ηρεμία και τρυφερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις. Και αυτό δεν είναι προσποιητό, αφού πλέον, νιώθετε πιο ήρεμοι και γαλήνιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να κάνετε όνειρα για το μέλλον, τα οποία μπορείτε άμεσα να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης. Αυτό άλλωστε είναι και το αίτημα της φετινής χρονιάς.

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε εσάς τους Ιχθύες από τα άλλα ζώδια, είναι ότι τις περισσότερες φορές κινείστε με οδηγό την διαίσθηση σας και όχι την λογική. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε τα σχέδια σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να δείξετε τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, αφήνοντας στην άκρη τους ενδοιασμούς.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!