Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 18 Μαΐου 2020


-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:12’ και δύει στις 20:31’ το βραδάκι. Θα βρίσκεται στις 27 μοίρες και 38 λεπτά στο ζώδιο του Ταύρου και θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τις 3 μοίρες και 22’ των Ιχθύων. Κάτι που ίσως τονίσει πρώτα το “εγώ χρειάζομαι” και ύστερα το τι θέλουν οι άλλοι από εμένα. ‘Η πρώτα μπαίνει το δικό μας δίκιο κι ύστερα των άλλων.

-Ο Δίας από τον Αιγόκερω στις 27 μοίρες και 13’ σε σύνοδο με τον Πλούτωνα επίσης από τον Αιγόκερω στις 24 μοίρες και 52’ αλλά και τον Κρόνο από τον Υδροχόο 1η μοίρα και 55 λεπτά, κάνοντας σύνοδο και με τους δύο,ταυτόχρονα τριγωνίζουν τον Ήλιο. Δίνουν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης για τον εαυτό του και όποιον έχει τις ίδιες μοίρες του Ταύρου Ήλιο. Την αίσθηση της εγγυημένης επιτυχίας αλλά τονίζει και τις φιλοδοξίες.

-Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς στις 20 μοίρες και 36’, κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο. Μία όψη που δίνει φαντασία και δημιουργικότητα. Εκφραστικότητα σε όσους είναι καλλιτέχνες. Αλλά και ψευδαισθήσεις ή εξιδανικεύσεις, σε όσα λέγονται ταΐζοντας τους πόθους και τις φιλοδοξίες σε όποιον έχει τον Ήλιο του εκεί, που μπορεί κάποιος να τον ξεγελάσει με ανυπόστατες πληροφορίες ή ουτοπικές προτάσεις.

Σελήνη ξεκινάει τη μέρα της βρισκόμενη στην 6η μοίρα και 43’ του Κριού κάνοντας ένα εξάγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους στις 12 μοίρες και 34’. Μια όψη που δίνει ανυπομονησία στην έκφραση και συναισθηματική αστάθεια. Χρειάζεται όμως να υπάρξει περισσότερη συγκέντρωση και πειθαρχία στους στόχους όσων επηρεάζονται από την όψη αυτή.

-Παράλληλα ο Ερμής κάνει μια όψη εξαγώνου με το Χείρωνα από την 8η μοίρα του Κριού. Ίσως κάποια παλαιότερα σχέδια ή προσδοκίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Η σκέψη διέπεται από μία νοσταλγία για κάποια πράγματα που δεν έγιναν όταν έπρεπε, ενώ κάποια επίσης όνειρα που έμειναν στο συρτάρι ίσως τώρα να ήρθε η ώρα να επανεξεταστούν και να δρομολογηθούν.

-Η Αφροδίτη από τις 21 μοίρες και 16’ των Διδύμων φαινομενικά ανάδρομη, σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, έχει την ανάγκη να ελπίσει σε ένα μεγαλύτερο έρωτα, να επενδύσει οικονομικά σε κάτι που της ακούγεται φιλόδοξο, ή να εξιδανικεύσει ανθρώπους πρόσωπα ή καταστάσεις. Μία όψη που κρύβει παγίδες σε όσους επηρεάζονται από αυτή.

-Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο και στην 7η μοίρα και 49’, δείχνει ότι ίσως οι νόμοι παραβιάζονται, αμφισβητούνται. Υπάρχει μια παραβατική συμπεριφορά και μια αντίδραση στη συμμόρφωση. Συναισθηματικά ξεσπάσματα από όσους επηρεάζονται από την όψη αυτή.

-Ενώ ο Ποσειδώνας με τον Πλούτωνα σε μια όψη εξαγώνου, στην καλύτερη περίπτωση,προσδίδει τονίζει τις ψυχικές δυνάμεις των ανθρώπων που έχουν την όψη αυτή στους γενέθλιους χάρτες τους. Ή φέρνει συμπλεγματικές αντίστοιχα  συμπεριφορές.

*Ευνοούντα σήμερα οι Κριού Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν ωροσκόπους πλανήτες ή άλλα σημεία κοντά στις 7,8 και 9 μοίρες των ζωδίων αυτών. Μπορούν να προωθήσουν κάποια ταλέντα ή δεξιότητές τους, ή στόχους σχέδια και φιλοδοξίες που κάποτε δεν εκπληρώθηκαν.

*Αμετανόητα ερωτευμένοι θα είναι κάποιοι Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύς, που έχουν  ωροσκόπους πλανήτες ή άλλα σημεία κοντά στις 20,21 και 22 μοίρες των ζωδίων αυτών. Να προσέξουν όμως με τι παραμυθιάζονται οικονομικά και ερωτικά.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!