Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 4 Μαΐου 2020


Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:26’ το πρωί και δύει στις 20:18’ το βράδυ. Βρίσκεται στις 14 μοίρες και 8’ λεπτά του Ταύρου, κάνοντας σύνοδο με τον πλανήτη Ερμή από τις 13 μοίρες και 13’ λεπτά και στην παρέα τους συμμετέχει και ο μεγάλος αντιρρησίας πλανήτης Ουρανός από τις 7 μοίρες και 2’. Άντε τώρα θα συνεννοηθεί κανείς, με μια σκέψη απρόθυμη να ανεβάσει γρήγορους ρυθμούς και το μαχαίρι στο λαιμό, να βρει λύσεις και να αποφασίσει εδώ και τώρα.

Ο δε πλανήτης Ουρανός ο επονομαζόμενος κι επαναστάτης, κάνει από κει τετράγωνο με τον πλανήτη  Κρόνο, τη συντηρητικούρα του ζωδιακού από τον Υδροχόο στις 2 μοίρες. Είναι σα να του λέει, “θείε Κρόνε αυτά που ήξερες δε θα ισχύουν και για πολύ” και ο Κρόνος να αντιστέκεται με την ίδια δύναμη και να απαντά “Αυτό θα το δούμε, εάν νομίζεις ότι, θα απορρίψεις εσύ σε μια στιγμή, αυτά που έφτιαχνα εγώ μία ζωή”.

Κατά τα άλλα η Αφροδίτη από τις 20 μοίρες και 17’ λεπτά των Διδύμων, εξακολουθεί να ερωτοτροπεί κάνοντας τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στις 24 μοίρες σχεδόν του Υδροχόου. Έχει και τον Ποσειδώνα να την παραμυθιάζει από τις 20 μοίρες των Ιχθύων σε όψη τετραγώνου, και κάπου δεν πατάει καλά στη γη. Οι ερωτικές και όχι μόνο “εξιδανικεύσεις της” ενισχύονται και από την όψη τετραγώνου της με τη Σελήνη που της γνέφει το σύνθημα “ότι φάμε κι ότι πιούμε, αρκετά με ότι μας καταπίεσε μέχρι σήμερα” από την Παρθένο στις  27 μοίρες και 41’λεπτά.

Εξακολουθεί παράλληλα να κάνει επίδειξη ισχύος ο Πλούτωνας από τις 25 μοίρες του Αιγόκερου με το Δία να του είναι το ντουέτο του στο ίδιο ζώδιο στις 27 μοίρες, βγάζοντας στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Κι επειδή κοντά τους βρίσκεται και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, έχουμε να μάθουμε πολλά για τις πομπές (του συντηρητικού θείου Κρόνου) όπως τι έκανε, όταν έλεγε σε μας “τάξις και ηθική”.

Βέβαια με το εξαγωνάκι που κάνει ο Πλούτωνας με τον Ποσειδώνα, δε σημαίνει ότι, ότι βαρύγδουπο ακούσουμε θα είναι και αλήθεια. Κάποια μπαμ που θα ακουστούν θα είναι εφετζίδικα ή τζούφια.

*Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύς που έχουν Ήλιο πλανήτες ωροσκόπο και σημεία, γύρω από τις 20 με 24 μοίρες των ζωδίων, τόσο ερωτικά όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

*Παραμυθιάζονται αισθηματικά οι Παρθένοι και οι Ιχθύς, που έχουν Ήλιο πλανήτες ωροσκόπο και σημεία, γύρω από τις 19,20 και 21 μοίρες, γιατί μπορεί να επενδύσουν σε έναν ατελέσφορο και ανειλικρινή έρωτα. Έτσι κι αλλιώς για έναν έρωτα ζούμε.

*Ας προσέχουν οι συνήθεις των καιρών ύποπτοι, να τα σπάσουν όλα, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι,  που έχουν Ήλιο πλανήτες ωροσκόπο και σημεία, γύρω από τις 7 μέχρι και 15 μοίρες των ζωδίων αυτών, ή τέλος του πρώτου και μέση του δευτέρου 10ημέρου.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!