Τα Ναι και τα όχι της ημέρας Κυριακή 26 Ιουλίου 2020


-Ο Ήλιος σήμερα από την 3η μοίρα και 50′ του Λέοντα κάνει τρεις σημαντικές όψεις. Η πρώτη είναι το τρίγωνο με τον Χείρωνα από τη 9η μοίρα και 20′ του Κριού. Μία όψη που φέρνει στην επιφάνεια κληρονομικά θέματα και αντίστοιχες εκκρεμότητες προς επίλυση.

Η δεύτερη όψη είναι το τετράγωνο που κάνει με τον Ουρανό από τη 10η μοίρα και 31′ του Ταύρου. Μία όψη που δυσκολεύει κάθε είδους διαπραγμάτευσης, αφού υπάρχουν αντιρρήσεις και αντιλογίες, τεταμένα πνεύματα και εκκεντρικές συμπεριφορές.

Και η τρίτη σημαντική όψη του Ήλιου είναι με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από την 28η μοίρα και 14′ του Αιγόκερου. Εδώ φαίνεται ότι για να πραγματοποιηθούν στόχοι και φιλοδοξίες, χρειάζεται πειθαρχημένη αφοσίωση και πολλή δουλειά.

-Η Σελήνη από τις 12 το μεσημέρι και μετά, θα βρίσκεται στον παρορμητικό Ζυγό. Θα κάνει πληθώρα όψεων, που θα επηρεάσουν συναισθηματικά με διάφορους πλανήτες, όπως με την Αφροδίτη που βρίσκεται στην 19η μοίρα και 34′ των Διδύμων, σε ένα τρίγωνο που προσδίδει ικανοποίηση, καλοσύνη και τις ευκαιρίες να κάνει κάποιος εκείνα που του αρέσουν και τον ευχαριστούν.

Ενώ με το τετράγωνο που θα έχει με τον Ερμή από τον Καρκίνο και τη 14η μοίρα και 20′ του ζωδίου αυτού, τα “θέλω” και οι σκέψεις κοινοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία χωρίς να σημαίνει ότι δεν δημιουργούν δυσαρέσκειες.

Δεν αποκλείονται οι συναισθηματικές υπερβολές στην έκφραση, αφού θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με το φαινομενικά ανάδρομο Δία, από την 20η μοίρα και 48′ του Αιγόκερου.

-Το εξάγωνο του Ερμή από τη 14η μοίρα και 20′ , με τον πλανήτη Ουρανό  από τη 10η μοίρα και 31′ του Ταύρου, κάνει το λόγο εκκεντρικό και δίνει ρηξικέλευθες ιδέες.

-Δίας και Άρης σήμερα κάνουν ένα εκρηκτικό τετράγωνο. Κάποιοι θα βάλουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από των άλλων. Ίσως φανούν περισσότερο έντονα τάσεις εγωιστικές. Η όψη αυτή επίσης, δίνει αμετροέπεια στο λόγο και στην έκφραση.

*Με κληρονομικά ή ευρύτερα οικογενειακά θέματα μπορούν να ασχοληθούν και να επιλύσουν, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι της 2ης και της 3η μοίρας των ζωδίων αυτών και οι Κριοί με τους Ζυγούς των ίδιων μοιρών. Τις ίδιες προοπτικές έχουν και όσοι στις αντίστοιχες μοίρες έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

*Ας προσέξουν το πως θα εκφράσουν τη συναισθηματική τους φόρτιση, οι Κριοί και οι Ζυγοί, της 14ης μοίρας, και όσοι έχουν  στις αντίστοιχες μοίρες έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!