Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020


-Ο Ήλιος από την 1η μοίρα και 55′ του Λέοντα, έχει σήμερα μία όψη τριγώνου με το φαινομενικά ανάδρομο Χείρωνα από την 9η μοίρα και 22′ του Κριού, όπου θέματα οικογενειακής φύσεως, με συγγενείς, κληρονομικές εκκρεμότητες και διακανονισμοί, σχέσεις οικογενειακές και δεσμοί αίματος επανεξετάζονται.

Συνεχίζεται δε, η αντίθεσή του με τον επίσης ανάδρομο Κρόνο από την 28η μοίρα και 23′ στον Αιγόκερω. Μία όψη που μιλάει για αυτοπειθαρχία, περιορισμό της συναισθηματικής παρόρμησης και προσήλωση σε στόχους και φιλοδοξίες.

-Ο Ερμής τώρα από τη 12η μοίρα του Καρκίνου, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη δυσαρμονική τετραγώνου με τον Άρη από την 14η μοίρα και 38′ του Κριού. Καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι λεκτικές υπερβολές και οι δύσθυμες συμπεριφορές για να επιτευχθεί η συνεννόηση.

Παράλληλα το πνεύμα έχει την ικανότητα να πάρει γρηγορότερα και με αποφασιστικότητα δύσκολες αποφάσεις. Η ίδια όψη δίνει ευστροφία και επικοινωνιακή αποτελεσματικότητα. Ταυτόχρονα υπάρχει το εξάγωνό του με τον Ουρανό από τη 10η μοίρα και 29′ του Ταύρου, μία όψη που δίνει ρηξικέλευθες ιδέες και τον τρόπο να εφαρμοστούν.

-Με την Αφροδίτη από την 18η μοίρα και 02′ στους Διδύμους να βρίσκεται σε παρατεταμένη όψη εξαγώνου με το φλογερό  Άρη από τη 14η μοίρα και 38′ από τον Κριό, ο έρωτας δε μασάει τα λόγια του, η σεξουαλική έκφραση είναι απελευθερωμένη, δεν έχει θέση η μυστικοπάθεια, ενώ νέοι απόλυτοι έρωτες γεννιούνται με πάθος.

-Δυνατή διαίσθηση αλλά και την προτροπή να ασχοληθεί κάποιος με μεταφυσικές αναζητήσεις, δίνει το παρατεταμένο εξάγωνο που κάνουν μεταξύ τους οι φαινομενικά ανάδρομοι, Ποσειδώνας από την 20η μοίρα και 42′ στους Ιχθύες, με τον Πλούτωνα από 23η μοίρα και 31′ του Αιγόκερου.

-Ενώ το χιαστί μεταξύ του ανάδρομου Πλούτωνα από την 23η μοίρα και 31′ στον Αιγόκερω με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από την 28η και 41′ των Διδύμων, δηλώνει ότι για να φτάσει κανείς το σκοπό της ζωής του, χρειάζεται κάποιες φορές, να μηδενίσει για να ξανά αρχίσει.

*Μπορούν να περάσουν το δικό τους, στο περιβάλλον που επιθυμούν, αρκεί να χρησιμοποιήσουν διπλωματικούς τρόπους, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι της 12η μοίρας των ζωδίων αυτών, καθώς και όσοι έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους στις μοίρες αυτές, Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία.

*Πολλά πράγματα δεν είναι αυτό που αρχικά δείχνουν. Ενισχυμένη λοιπόν διαίσθηση θα έχουν οι Καρκίνοι και Αιγόκεροι της 23ης μοίρας και οι Παρθένοι με τους Ιχθύες της 20ης, καθώς και όσοι έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους στις μοίρες αυτές, Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!