Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020


-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:07’ το πρωί και δύει στις  20:51’ το βραδάκι. Βρίσκεται στην 10η μοίρα και 42΄του Καρκίνου, σε σύνοδο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή από το ίδιο ζώδιο και από την 9η μοίρα και 08’. Η σκέψη επηρεάζεται από το συναίσθημα, ενώ είναι μια καλή ευκαιρία, να επανεξετάσει κανείς τα υπέρ και τα κατά κάποιων θεμάτων. Ταυτόχρονα συμβαίνει να κάνει εξάγωνο με τον πλανήτη Ουρανό από την 9η μοίρα και 54′, μπορεί να γεννάει την περιέργεια και την έλξη προς το ασυνήθιστο. Ενώ βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 23’ του Κριού, που σημαίνει ότι βγαίνουν στην επιφάνεια μνήμες από πληγωμένα απωθημένα και συναισθηματικές υπερχειλίσεις, ή χειριστικές συμπεριφορές από αντρικά πρόσωπα.

-Η Σελήνη τη στιγμή της ανατολής βρίσκεται στην 1η μοίρα και 02’ του Τοξότη.  Βρίσκεται σε όψη αντίθεσης με την φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη από την 6η μοίρα και 11΄των Διδύμων. Δίνει την αίσθηση της αθυμία και της αδιαφορίας για το τι θα πουν οι άλλοι. Κάνει ταυτόχρονα τρίγωνο με τον Άρη από την 2η μοίρα και 26’ του Κριού, που μειώνει την υπομονή που δείχνει κάποιος στους ανθρώπους στο περιβάλλον του.

-Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής, από τη 9η μοίρα και 08′ του Καρκίνου, είναι σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από την 9η μοίρα και 54΄του Ταύρου. Προσδίδει πνεύμα εκκεντρικό αλλά και διάσπαση προσοχής, ενώ πολύ συχνά, καλλιεργείται η τάση της αμφισβήτησης.  Ενώ το τετράγωνο που κάνει με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 23’ του Κριού, βγάζει συμπλεγματικές συμπεριφορές.

-Η Αφροδίτη από την 6η μοίρα και 11΄των Διδύμων  σήμερα κάνει δύο εξάγωνα. Το πρώτο με τον Άρη από την 2η μοίρα και 26’ του Κριού, μία όψη άκρως ερωτική αλλά και κτητική και το δεύτερο με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 23’ του Κριού. Όπου το βαθύ συναίσθημα διανθίζεται με έντονο πάθος.

-Ο Άρης από την 2η μοίρα και 26’ του Κριού, εκτός από την εξαγωνική του όψη με την Αφροδίτη, βρίσκεται σε όψη εξαγώνου και με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από την 29η και 59΄του Αιγόκερου και όψη τετραγώνου με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης, από την 29η μοίρα και 07’ στους Διδύμους. Το μείγμα των παραπάνω όψεων του Άρη δείχνει ότι τα όνειρα οι στόχοι και οι φιλοδοξίες, μπορούν να βαδίσουν στο μονοπάτι της επιτυχίας, με πολύ προσπάθεια, αρκετή δουλειά, χρόνο αλλά και πίστη. Ενώ είναι μια όψη που δίνει ανθεκτικότητα.

-Ο Δίας τώρα από τις 24 μοίρες και 52′ του Αιγόκερου ως φαινομενικά ανάδρομος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη συνόδου, τόσο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 03′ του ίδιου ζωδίου κι αυτός φαινομενικά ανάδρομος, όσο και με τον Κρόνο ανάδρομος από την 29η και 59΄του Αιγόκερου . Η σύνοδος αυτή είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη. Το εξάγωνο που κάνει με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα, από την 20η μοίρα και 56’ των Ιχθύων, δίνει καλλιτεχνικές ικανότητες, αμετροέπεια στη φαντασία λανθάνουσες εξιδανικεύσεις, ουτοπικές σκέψεις.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 07′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

-Τέλος η παρατεταμένη όψη εξαγώνου μεταξύ του Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 57′ στους Ιχθύες, με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα από την 24η μοίρα και 05′ στον Αιγόκερω, δίνει αυξημένη διαίσθηση και ενίσχυση των ανθρωπιστικών αισθημάτων.

*Όσο κι αν είναι δύσκολο, κάποιοι Αιγόκεροι Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί, μηδενίζουν και ξανά αρχίζουν τη ζωή τους ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων και γύρω από τις 26, 27 και 28 μοίρες. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους.

*Την τύχη να γίνουν τρελά ερωτευμένοι, με πάθος και ένταση, αλλά και τυχεροί στο χρήμα, είναι οι Δίδυμοι Τοξότες, Κριοί και Ζυγοί της 2ης και 6ης μοίρας των ζωδίων αυτών. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους.

*Ας προσέχουν τον τρόπο που ερμηνεύουν λόγια και συμπεριφορές με την τάση να τα εξιδανικεύουν οι Ιχθύς και Παρθένοι γεννημένοι γύρω από την 20η και 21η μοίρα των ζωδίων αυτών, τέλος δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!