Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, Ακολουθώντας την φωνή της λογικής !!!


Η λέξη περιορισμός είναι από αυτές που σίγουρα δεν μας αρέσουν, ιδιαίτερα όταν αυτή συνδέεται με τον τρόπο που λειτουργούμε και συμπεριφερόμαστε στην προσωπική μας ζωή αλλά και στον τρόπο που εκφράζουμε τα συναισθήματα μας.

Υπεύθυνος πάντα για αυτούς τους περιορισμούς είναι ο Κρόνος ο οποίος δεν αφήνει την Αφροδίτη να εκφραστεί όπως αυτή θέλει, και ιδιαίτερα όταν σχηματίζει περιοριστικές όψεις, όπως η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει στις 03/03 στις (28ο 26’).

Αυτό που θα μας αναγκάσει αυτή η όψη να κάνουμε δεν είναι τελικά κακό, αφού θα μας αναγκάσει να βάλουμε την λογική πάνω από το συναίσθημα και να πάρουμε αποφάσεις που θα είναι προς όφελος μας τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας, να κάνουμε αν χρειαστεί κάποιους συμβιβασμούς ώστε να μην  χάσουμε τα προνόμια μας, να αφήσουμε στην άκρη για λίγο τις διατροφικές απολαύσεις ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα μας βοηθήσει και να χάσουμε κιλά αλλά και να προστατεύσουμε την υγεία μας.

Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είτε να αναλάβουμε ευθύνες στην σχέση μας με τον /την ερωτικό/ή μας σύντροφο, είτε να ξεκινήσουμε μια σχέση με ένα άτομο με το οποίο θα έχουμε ηλικιακή διαφορά.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 3ου  και δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η επιβράβευση στην δουλειά σας θα έρθει παρέα με νέες ευθύνες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας με  τον Κρόνο από το  ζώδιο του Αιγόκερω θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, ως επιβράβευση της δουλειάς και των προσπαθειών σας, με αποτέλεσμα ο προσωπικός σας χρόνος να περιοριστεί αρκετά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στην δουλειά σας ή με ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει ηλικιακή διαφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λογική σε πάλη με το συναίσθημα, με αυτό ακριβώς τον τρόπο θα χρειαστεί να κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ταύροι εάν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι. Η βοήθεια που σας προσφέρει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο είναι να σας ωθήσει να μελετήσετε με προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και να βάλετε στόχους τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Μέσα από τις φιλικές σας συναναστροφές είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον με σκοπό να σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ιδιαίτερη ορμή έχετε μπει στο κυνήγι της κορυφής. Αυτό όμως που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι είτε οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε θα στερήσουν χρόνο από τους αγαπημένους σας, είτε ότι οι φίλοι και οι συνεργάτες σας μπορεί να είναι πολύ αυστηροί και επικριτικοί με τις επιλογές σας, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε έτοιμοι όχι μόνο να υποστηρίξετε τις επιλογές σας αλλά και να δεχτείτε την κριτική τους.

ΛΕΩΝ

Σε νέες ερωτικές περιπέτειες σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, είναι πιθανό να μπλεχτείτε εσείς οι Λέοντες. Προσπαθήστε να τιθασεύσετε τα συναισθήματα σας εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε στους συναδέλφους σας ή να δεν θέλετε να κατηγορηθείτε ότι συμπεριφέρεστε μεροληπτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Και επειδή είστε άνθρωποι που λειτουργείτε πάντα με την λογική, εάν χρειαστεί θα προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία μπορεί να μην σας δίνει τις οικονομικές απολαβές που επιθυμείτε, σας υπόσχεται όμως σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού με τον  Κρόνο από το  ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε την τάση να δημιουργείτε σχέσεις ανισότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το αυστηρό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα αυστηροί με τους συναδέλφους σας, και αυτό γιατί νιώθετε ορισμένοι από αυτούς προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να εκμεταλλευτούν τις ικανότητες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα γίνετε εσείς οι Τοξότες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής και για να διασκεδάσετε δεν είναι απαραίτητο να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συνέπεια και η σταθερότητα και η ψυχρή λογική σας χαρακτηρίζουν. Γι’ αυτό και όσο και αν αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους δεν θα διστάσετε να είστε αυστηροί μαζί τους, στην προσπάθεια σας να τους μάθετε να είναι και οι ίδιοι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και να αναλαμβάνουν  τις ευθύνες των πράξεων τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκρατημένοι και προσεχτικοί πρέπει  να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Στην προσπάθεια σας να περάσετε τις απόψεις σας τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σας συζητήσεις, θα αναγκαστείτε να φιλτράρετε τις σκέψεις σας, και να περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας.

ΙΧΘΥΣ

Στον κύκλο ισχυρών προσώπων θέλετε να μπείτε εσείς οι Ιχθύες. Για να το καταφέρετε όμως θα πρέπει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους, περιορίζοντας αρκετά τον εαυτό σας ή αλλάζοντας αρκετές από τις συνήθειες και τις αξίες σας. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι αν όλη αυτή η προσπάθεια που θα κάνετε αξίζει πραγματικά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!