Τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Η ερωτική μας ζωή αλλάζει ξαφνικά


Η εμπειρία μας τα τελευταία δύο χρόνια, μας δίδαξε, ότι δεν πρέπει στην ζωή μας να θεωρούμε τίποτα δεδομένο και πως μια στιγμή ή ένα γεγονός είναι ικανό να μας αλλάξει την ζωή. Οι προσωπικές μας σχέσεις δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από αυτή την συνθήκη.

Συγκεκριμένα στις 19/03 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (12ο 17’), μια όψη που θα προκαλέσει πολλές ανατροπές, κυρίως στην ερωτική μας ζωή. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, για το μόνο που πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι είναι για ξαφνικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, με αλλά λόγια, θα παρατηρήσουμε γύρω μας πολλές σχέσεις να διαλύονται ξαφνικά από ασήμαντη αφορμή, ή  να έρχονται κοντά και να κάνουν μια νέα αρχή στην ερωτική τους ζωή άτομα τα οποία φαινομενικά δεν έχουν κανένα κοινό σημείο επαφής.

Βασική αιτία θα είναι η επιθυμία μας να νιώσουμε ελεύθεροι, χωρίς βάρη και υποχρεώσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα μπουν στον πειρασμό να  πειραματιστούν στην ερωτική μας ζωή, όχι μόνο με τον σύντροφο τους. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέχουμε την συμπεριφορά μας, γιατί είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε ακραίες ή περίεργες συμπεριφορές. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του συνδέεται άμεσα με την εξωτερική μας εμφάνιση, γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες, να αποφύγουμε τις εκκεντρικές  αλλαγές στην εμφάνιση, γιατί το πιθανότερο είναι ότι παρά τον αρχικό μας ενθουσιασμό, σύντομα θα αλλάξουμε γνώμη.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ουρανού επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών πλανητών στο Σταθερό Σταυρό (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) θα είναι σε όψη συνόδου στις 12/06 στην 16ο 52’ του Ταύρου.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα τους ωθήσει να ξαναδούν με προσοχή τις φιλικές και κοινωνικές τους σχέσεις, και να μην παρασυρθούν σε ριψοκίνδυνες οικονομικές συμφωνίες όσο δελεαστικές και αν φαίνονται. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με άτομα που είναι εντελώς ασύμβατα, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που είναι πολύ σημαντικό να προσέξουν την συμπεριφορά τους και αλλά και τις αντιδράσεις τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στις συνεργασίες τους, ιδιαίτερα σε όσες μέχρι τώρα θεωρούσαν δεδομένες, ενώ είναι πιθανό να δεχτούν και νέες επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά την επαγγελματική τους πορεία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις και χωρισμοί, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να είστε και πάλι ελεύθεροι, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να υπάρξουν απρόσμενες επανασυνδέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα εκφράσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε στην ερωτική ζωή.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας τους, με αποτέλεσμα αρκετοί από εσάς να αναλάβετε νέες ευθύνες, ενώ άλλοι είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση μέσα στο χώρο της εργασίας σας να γίνει ερωτική, γι’ αυτό καλό να προσέχετε ώστε να μην εκτεθείτε, ενώ από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγετε τις τολμηρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!