Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή – Άρη, Οδηγός για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις ..


Τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, μας έχουν δημιουργήσει αντιφατικά συναισθήματα, και αυτό γιατί το πρώτο ξάφνιασμα δεν ακολούθησε η απογοήτευση, αλλά η αγανάκτηση και ο εκνευρισμός.

Τις επόμενες ημέρες αυτός ο εκνευρισμός θα κορυφωθεί, και συγκεκριμένα στις 10/02 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει, για 2η φορά, όψη τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου (17ο 43’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη το φορτισμένο κλίμα των τελευταίων ημερών, θα μεγεθυνθεί ακόμα περισσότερο, με τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες θα κυριαρχήσει ο εγωισμός, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε να αποφύγουμε τους καυγάδες και τις εντάσεις.

Ενώ θα υπάρξουν και αρκετά μικροατυχήματα εξαιτίας του εκνευρισμού και της αδυναμίας μας να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Το μυστικό για να αποφύγουμε τις έντονες καταστάσεις είναι η λέξη, ξανά, δηλαδή, να φιλτράρουμε δύο και τρεις φορές τις σκέψεις μας πριν μιλήσουμε και να προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε ως παρατηρητές παίρνοντας απόσταση από τα πράγματα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη θα επηρεάσει τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. 

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις φιλικές σας σχέσεις, εντοπίζοντας τις πραγματικές προθέσεις ορισμένων ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, καθώς οι αποκαλύψεις μπορεί να σας απογοητεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην καριέρα σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή την χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να υπερασπιστείτε με μεγαλύτερο, από το συνηθισμένο, πάθος τις απόψεις σας, με αποτέλεσμα να ανέβουν επικίνδυνα οι τόνοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετό άγχος έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει τις ανασφάλειες σας για το μέλλον, με αποτέλεσμα να διστάσετε να πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο επίκεντρο τις προσοχής σας για άλλη μια φορά θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει επιθετικούς απέναντι σε όσα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθήσουν να εκφέρουν γνώμη ή να μπλεχτούν στις οικονομικές σας υποθέσεις και στις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ

Μια δύσκολη εξίσωση έχετε να λύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σας. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και ακούστε με προσοχή και την άλλη πλευρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει νέες υποχρεώσεις στην δουλειά σας στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθετε άμεσα.Η αδυναμία σας να ελέγξετε το άγχος και τα νεύρα σας είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε ρήξεις με τους συναδέλφους σας.

ΖΥΓΟΣ

Δεύτερες σκέψεις κάνετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει αρκετά απόμακρους, καθώς εξαιτίας των προσωπικών σας φόβων, θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τις σκέψεις και συναισθήματα σας στο ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά τεταμένο θα είναι το κλίμα αυτές τις ημέρες στο σπίτι σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και εντάσεις στις οικογενειακές σας σχέσεις, εξαιτίας της προσπάθειας σας να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τις αντιδράσεις, είναι να κινηθείτε διπλωματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτές τις  ημέρες εσείς οι  Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, για να αποφύγετε τις εντάσεις θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και ακριβής τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό σας λόγο, και να μην βιάζεστε να δώσετε απαντήσεις. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ποιος είναι το αφεντικό θα προσπαθήσετε να δείξετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να δείξετε τα συναισθήματα σας με ιδιαίτερο ζήλο στο ταίρι σας, απαιτώντας την αποκλειστικότητα. Μην σας φανεί περίεργο, εάν το ταίρι σας, σας παραπονεθεί ότι το καταπιέζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους οικείους σας, καθώς θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να επιβάλλετε τις απόψεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι αυτές τις ημέρες πολύ έντονη. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ξεφύγετε από τις καταστάσεις που σας κουράζουν, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις της καθημερινής σας ζωής. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα είτε εξαιτίας της βιασύνης, είτε εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσης.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!