Τετράγωνο Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα, Ο πιο ισχυρός κερδίζει !!


Στην ζωή μας υπάρχουν στιγμές που φτάνουμε σε ένα τέλμα και για να προχωρήσουμε πρέπει να τα γκρεμίσουμε όλα και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Τις περισσότερες φορές, η μεταμόρφωση μας  δεν γίνεται με τον πιο ομαλό και ήρεμο τρόπο. Στις 02/07 ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (27ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα αναγκαστούμε να έρθουμε αντιμέτωποι με τους   φόβους, τις ανασφάλειες  αλλά και πεποιθήσεις χρόνων , και μέσα από μια αργή και επίπονη διαδικασία να αλλάξουμε συναισθηματικά και σωματικά. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω μας τόσο  στην δουλειά μας όσο και στον κύκλο των γνωστών μας , ενώ δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε επιθετικά στην προσπάθεια μας  να πετύχουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους.

Και μιας και αναφέραμε παραπάνω ότι για να κάνουμε μια νέα αρχή θα πρέπει να κλείσουμε κάποιους κύκλους,  αρκετοί από εμάς  είναι πιθανό να θα ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες τις οποίες διατηρούσαμε για  συναισθηματικούς λόγους ή από ανασφάλεια.

Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή δεν θα λείψουν οι  εντάσεις και οι σκηνές ζηλοτυπίας από και προς τον σύντροφο μας, ενώ από την άλλη πλευρά αρκετοί από εμάς μπορεί αυτή την μάχη να την βγάλουμε πιο ευχάριστα και να ζήσουμε ένα έντονο ερωτικό πάθος.

Σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να έχουμε σε διάφορα μέρη του κόσμου έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, και βίαιες αντιδράσεις, και επιθετική συμπεριφορά ανάμεσα στις σχέσεις των κρατών, ενώ  σε ότι αφορά την πανδημία είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να παρατηρήσουμε αύξηση των κρουσμάτων.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)  που έχουν γεννηθεί μετά τα  μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα είναι σε όψη αντίθεσης και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) στις 21/05/2023.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα τους αναγκάσει να γίνουν πιο αποφασιστικοί και να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και σε συνεργασίες, χωρίς να επιτρέπουν στον εαυτό τους να επηρεαστεί συναισθηματικά. Ενώ είναι πιθανό να έχουν και έντονες στιγμές ζηλοτυπίας από και προς τον ερωτικό τους σύντροφο. Τυχεροί θα είναι αυτοί που θα αφεθούν στην έξαψη στο ερωτικό πάθος.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βγάλει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους , ενώ αρκετοί θα στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια θα προχωρήσουν σε κρυφές συμφωνίες. Επίσης, θα νιώσουν έντονο άγχος το οποίο και θα δυσκολευτούν να διαχειριστούν, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα ζήσουν πολύ έντονες στιγμές ή παράνομες ερωτικές ιστορίες .

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους,
Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς)
η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους αναγκάσει  να έρθουν αντιμέτωποι με τους πιο κρυφούς τους φόβους , τις ανασφάλειες αλλά και τις οικογενειακές τους πεποιθήσεις που δεν τους επιτρέπουν να προχωρήσουν στην ζωή τους . Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί θα πάρουν την απόφαση να απομακρύνουν από την ζωή του φιλικά τους πρόσωπα τα οποία είναι πλέον τοξικά,  ενώ κάποιοι από αυτούς θα συμπεριφερθούν με κτητικό τρόπο στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!