Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, τίτλοι τέλους !!!


Στις  05/11  ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο του Ζυγού  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (20ο 54’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη αυτή δείχνει το άτομο το οποίο είναι εγκλωβισμένο μέσα στις πεποιθήσεις του με αποτέλεσμα να έχει συνήθως επιθετικά ή αυτοκαταστροφικά ξεσπάσματα, καθόλου τυχαίο άλλωστε που αυτή την όψη την συναντούμε πολύ συχνά σε ωροσκόπια ατόμων που συμμετέχουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα αυξάνονται τα  επιθετικά ξεσπάσματα και οι βίαιες αντιδράσεις, ενισχύει τις  αυτοκαταστροφικές τάσεις των πιο καταθλιπτικών ατόμων, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε παρασκηνιακή δράση, να πυροδοτήσει δυσάρεστα γεγονότα, να ωθήσει τα άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους ή πικραμένους σε πράξεις εκδίκησης, να προσπαθήσουμε να χειραγωγήσουμε τις αποφάσεις των ατόμων που μας ενδιαφέρουν με πλάγιους τρόπους, να μας ωθήσει να λήξουμε μια σχέση ή μια συνεργασία η οποία έχει τελματώσει, ενώ μπορεί να ανεβάσει και την σεξουαλική μας διάθεση στα ύψη.

Η όψη τετραγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και  στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σας ώστε να αποφύγετε τα ύπουλα χτυπήματα από ορισμένους συνεργάτες σας, ενώ πιθανό αρκετοί από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια επαγγελματική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να απομακρύνετε με συνοπτικές διαδικασίες, όσους συναδέλφους σας προσπαθούν να μπουν εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περιμένουν ότι θα αντιδράσετε τόσο δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο στην προώθηση ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Και επειδή είστε αρκετά ανυπόμονοι καλό θα είναι την περίσσεια της ενέργειας σας να την διοχετεύσετε στον αθλητισμό ή στο παιχνίδι του έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις τόσο στις σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα όσο και με ορισμένους συνεργάτες σας. Αυτό σημαίνει, για αρκετούς από εσάς, ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε τους συναισθηματισμούς και δώσετε τέλος σε μια συνεργασία η οποία σας κρατάει στάσιμο.

ΛΕΩΝ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανεβάσει τους τόνους κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας με αποτέλεσμα να δείξετε την απογοήτευση σας με πολύ έντονο τρόπο. Προσπαθήσετε όσο γίνεται να αποφύγετε τα ξεσπάσματα θυμού τα οποία είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Ωστόσο,  θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι κινδυνεύουν και δεν είναι μυθεύματα της ζήλειας και της ανασφάλειας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να έχετε έντονες αντιδράσεις και επιθετικά ξεσπάσματα τόσο απέναντι στα οικεία σας πρόσωπα όσο και στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επαφές. Και αυτό γιατί νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και υπόγειες δράσεις. Ενώ σε προσωπικό είναι πιθανό να ζήσετε πολύ έντονες ερωτικές εμπειρίες οι οποίες θα πρέπει να μείνουν μυστικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας φέρουν αντιμέτωπους με δυσάρεστα γεγονότα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να προστατεύσετε ότι και όποιον έχει αξία για εσάς από τα κακόβουλα σχόλια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των συναδέλφων και των προϊσταμένων σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην δείξετε την δυσαρέσκεια σας με επιθετικό τρόπο εάν τα πράγματα δεν γίνουν όπως εσείς τα θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε δράσεις και μεθόδους για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΣ                                                                                                       

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας με αποτέλεσμα να κάνετε περίεργες κινήσεις στην προσπάθεια σας να αποδείξετε ότι έχετε αξία και ότι αξίζετε την προσοχή και αποδοχή του φιλικού και κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Άρη – Ουρανού, Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εντάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε να υπάρχει μια περίεργη ένταση γύρω μας, τόσο σε ...

Ήλιος στον Υδροχόο και τι αλλαγές θα φέρει ….

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του Κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/1 – 24/1/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά, τα οποία σε ...

Τετράγωνο Δία-Ουρανού, Χάνοντας την αίσθηση του μέτρου ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν θα αναφέρονται στις μέρες που διανύουμε, θα τις χα ...

Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που μας έχει λείψει αυτή τη χρονική περίοδο, είναι η αίσθηση ότ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, Κι όμως υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στο απαιτητικό διάστημα που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τις σ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u