Τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Μην παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις


Από πολλές διακυμάνσεις περνούν οι προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις αυτή τη χρονική περίοδο, αυτές τις ημέρες όμως η ένταση που υπάρχει σε αυτές φαίνεται να κορυφώνεται.

Αιτία της κορύφωσης όλης αυτής της έντασης, θα είναι στις 10/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 30’). Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα  η επιθυμία μας να βγούμε εμείς οι κερδισμένοι του παιχνιδιού, θα μας ωθήσει να προχωρήσουμε σε παρασκηνιακές κινήσεις υπονομευτικές ενέργειες και χειριστικές συμπεριφορές με τις οποίες θα καταφέρουμε να επηρεάσουμε τις αποφάσεις των συνομιλητών μας.

Επίσης,  θα αντιμετωπίσουμε με δυσπιστία και επιφυλακτικότητα τόσο τους φίλους και όσο και τους συνεργάτες μας, ενώ, είναι πιθανόν να βρεθούμε αντιμέτωποι και με σημαντικές αποκαλύψεις οι οποίες θα μας εκπλήξουν όχι τόσο ευχάριστα, και θα είναι η αιτία για να προσγειωθούμε  απότομα στην πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά, το μυαλό μας μπορεί να μας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις και να κάνουμε αρνητικά σενάρια, από την στιγμή που οι επιθυμίες και τα σχέδια μας προχωρούν με πιο αργούς ρυθμούς ή με διαφορετικό τρόπο από ότι εμείς θέλουμε.

Επίσης, σε δύσκολη θέση θα βρεθούν αυτές τις ημέρες όσοι μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα ή έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν βάλουν εμπόδια στην προσωπική μας ζωή ή στην καριέρα μας, και πρέπει να είναι έτοιμοι για τις συνέπειες που θα υποστούν.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  ανάδρομου Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάσει κυρίως τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας πιέσει συναισθηματικά καθώς νιώθετε ότι τα πράγματα τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική σας ζωή δεν προχωράνε όπως εσείς θέλετε, και θα σας πεισμώσει. Ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε σημαντικές  αποκαλύψεις. Από την άλλη πλευρά είστε έτοιμοι να δείξετε τα δόντια σας σε όποιον προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο στην προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Στην προσπάθεια σας αυτή δεν θα διστάσετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να επηρεάσετε τις αποφάσεις των άλλων.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση καθώς νιώθετε ότι τα σχέδια σας δεν προχωράνε όπως αρχικά τα είχατε σχεδιάσει, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να νιώσετε απογοητευμένοι και από την στάση των φίλων σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η ανασφάλεια σας θα είναι η αφορμή για εντάσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!