Τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!


Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχουμε να διαχειριστούμε είναι όταν αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε ξεκαθαρίσματα, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν γίνονται με τον πιο ήπιο τρόπο, αλλά μέσα από συγκρούσεις.

Η τελευταία συνάντηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, στις 02/11, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 29’), μια όψη που επαναλαμβάνεται για 3η φορά και ουσιαστικά έρχεται να κλείσει ένα κύκλο γεγονότων που είχε ανοίξει στο 3ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα οι κινήσεις μας θα είναι αρκετά χειριστικές, καθώς, θα προσπαθήσουμε με πλάγιο τρόπο να χειραγωγήσουμε τις αποφάσεις των συνομιλητών μας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χωρίς κανένα ενδοιασμό θα κινηθούμε παρασκηνιακά.

Επίσης,  θα είμαστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον μας, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να βρεθούμε απέναντι από σοβαρές  αποκαλύψεις οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα μας εκπλήξουν. Αυτό που δεν πρέπει να αφήσουμε να επηρεάσει την ψυχολογική μας διάθεση είναι  οι αρνητικές σκέψεις και τα άσχημα σενάρια, σε ότι αφορά το μέλλον και την πορεία της ζωής μας. Αυτοί που σίγουρα θα πρέπει να προσέχουν, είναι όσοι προσπαθήσουν να μας δημιουργήσουν  προβλήματα, γιατί θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να υποστούν τις συνέπειες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να προσπαθήσουν να κινηθούν χειριστικά απέναντι σε φίλους και συνεργάτες, στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης, είναι πιθανό προχωρήσουν σε οριστικές ρήξεις σε επαγγελματικές συνεργασίες, ή ενώ δεν θα διστάσουν να εκδικηθούν τα άτομα που τους έχουν δημιουργήσει προβλήματα ή έχουν βάλει εμπόδια στον δρόμο τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα ανεβάσει τους τόνους στο χώρο της εργασίας τους, καθώς θα αισθανθούν ότι ορισμένοι συνάδελφοι τους προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να τους κάνει ιδιαίτερα δύσπιστους και επιφυλακτικούς, ενώ ορισμένοι, είναι πιθανό να κρυφτούν πίσω από τους συναδέλφους τους και να κινήσουν τα νήματα στην δουλειά τους παρασκηνιακά.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση τους, εξαιτίας ορισμένων οικονομικών υποθέσεων  που τους απασχολούν. Σε ότι αφορά την προσωπική και ερωτική τους ζωή, οι ανασφάλειες τους και η ανάγκη τους για επιβεβαίωση θα είναι αφορμή να ανέβουν οι τόνοι στις προσωπικές τους σχέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να βρεθούν αντιμέτωποι με τις εμμονές τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!