Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/10 – 7/11/2021


Με έντονη κινητικότητα και πολλές πλανητικές αλλαγές θα ξεκινήσει ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, ένας μήνας που θα ωθήσει αρκετούς από εμάς να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές, που πιθανόν κάποιες από αυτές να μας αιφνιδιάσουν.

Στο ξεκίνημα της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου οι τελευταίες συναντήσεις του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη τριγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, και σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, εκτός από σημαντικές ευκαιρίες, θα μας ωθήσει και σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Από  τα μέσα της εβδομάδας ακολουθούν διαδοχικά πολύ σημαντικά πλανητικά γεγονότα, όπως είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία εξαιτίας της άμεσης συμμετοχής της με τον Ουρανό θα έχει έντονο το στοιχείο της ανατροπής και του αιφνιδιασμού, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η πολύμηνη παραμονή του σε αυτό, και η είσοδος του  Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ενώ στα τέλη της θα γλυκάνει λιγάκι την ατμόσφαιρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω. Την εύνοια της τύχης αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ τυχεροί μπορεί να αισθανθούν τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι όσο  και οι Σκορπιοί και Ταύροι των 2 πρώτων ημερών.

Επίσης, εύνοια στον έρωτα για τους επόμενους 4 μήνες από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσουν τα σχέδια τους, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Σε οριστικά ξεκαθαρίσματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ, σε ξαφνικά και ιδιαίτερα ανατρεπτικά νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 31/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα γεμίσει με θετική ενέργεια τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά  τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Δευτέρα 01/11

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει ευκαιρίες, ευχάριστες ειδήσεις και θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τρίτη 02/11

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει εντάσεις οι οποίες θα φέρουν οριστικές ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 03/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα ενισχύσει την καλή ψυχολογική διάθεση των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ θα δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 04/11

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, ξαφνικά.

Την Παρασκευή  05/11

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες και ατασθαλίες τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς).

Το Σάββατο 06/11

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες και θα βοηθήσει να προχωρήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς), ενώ θα εγκαινιάσει μια περίοδο εντάσεων στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σχέσεις των υπολοίπων ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους). Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Ενώ την Κυριακή 07/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την καλή διάθεση και αισιοδοξία για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες), ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν αφήνω τις αρνητικές σκέψεις να με εμποδίσουν να προχωρήσω μπροστά, γιατί όσο και αν διστάζω, μια στιγμή είναι αρκετή για να μου αλλάξει την ζωή και να με ωθήσει να ανοίξω μια νέα σελίδα στην ζωή μου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα μήνα γεμάτο ενδιαφέρουσες εκπλήξεις!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!