Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ψεύτικες υποσχέσεις…

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ψεύτικες υποσχέσεις…


Στις 29/05 ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (18ο 35’). Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής συναντά τον πλανήτη του ονείρου και της φαντασίας σε δυσαρμονική όψη, τα πράγματα περιπλέκονται. Κάτω από αυτή την όψη από την μια πλευρά έχουμε την τάση να μπερδεύουμε την αλήθεια με το ψέμα, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πολύ εύκολο να πούμε όσα ψέματα μας εξυπηρετούν  για να τους εξαπατήσουμε όλους. Έτσι κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα έχουμε αρκετές πιθανότητες να παρανοήσουμε ή να παρεξηγηθούμε με φίλους και συνεργάτες, να δώσουμε υποσχέσεις στις οποίες θα είναι δύσκολο να είμαστε συνεπείς, είναι πιθανό εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσης να χάσουμε ή να μας κλέψουν προσωπικά αντικείμενα, ενώ είναι πιθανό να κάνουμε λάθη ή να μην δώσουμε σημασία σε σημαντικά στοιχεία στην δουλειά μας. Η όψη τετραγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα πρέπει να έχετε εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, από το ζώδιο των Διδύμων και τον 3ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί με αυτό τον τρόπο θεωρείτε ότι θα κάνετε πιο εύκολη την ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας  Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων ,  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανό να πέσετε θύματα οικονομικής εξαπάτησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή είναι δικός σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας , με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , από την μια πλευρά είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις στην δουλειά σας, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό για να πετύχετε μια επαγγελματική συμφωνία να δείξετε στους άλλους μια ψεύτικη πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Κάτω όμως, από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων  και τον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  και τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια μέσα στο μυαλό σας μια ψεύτικη πραγματικότητα στην οποία όλα θα είναι ιδανικά.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Ωστόσο, εξαιτίας της  όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων και τον 11ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην προχωρήσετε μαζί τους σε μια οικονομική συνεργασία, γιατί το πιθανότερο είναι στο τέλος να βγείτε ζημιωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την προώθηση της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων  και τον 10ο Ηλιακό σας οίκο , με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει, για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων, στην δημιουργία μια επίπλαστης εικόνας του εαυτού σας και των ικανοτήτων σας.

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή την χρονική περίοδο. Προσοχή όμως γιατί εξαιτίας της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί γιατί εξαιτίας του ενθουσιασμού σας , είναι πιθανό να κάνετε σημαντικά λάθη στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες συνεργασίες προ των πυλών για εσάς τους Σκορπιούς. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων  και τον 8ο Ηλιακό σας οίκο με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να αφήσετε τους άλλους να σας δημιουργήσουν ψεύτικες ελπίδες γύρω από το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας, με αποτέλεσμα να εξαπατηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων,  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να είναι η αιτία να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά έντονοι είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνετε να ξεκουραστείτε . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα είναι η αιτία να υπάρξουν αναβολές στο πρόγραμμα σας εξαιτίας κάποιων κακών συνεννοήσεων. Αντί να δυσανασχετείτε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ξαναδείτε τις λεπτομέρειες.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Όμως, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα σχέδια σας, και εξαιτίας  της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε κινήσεις εντυπωσιασμού, οι οποίες το μόνο που θα κάνουν είναι να σας δημιουργήσουν ψεύτικες ελπίδες και προσωρινή χαρά.

ΙΧΘΥΣ

Για άλλη μια φορά βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής εσείς οι Ιχθύες . Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο των  Διδύμων και τον 4ο Ηλιακό σας οίκο, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν μερικές παρεξηγήσεις με ορισμένα μέλη της οικογένεια σας, μιας και το μυαλό σας ταξιδεύει και δεν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που σας λένε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u