Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, ανατρεπτικές εξελίξεις !!


Στις 22/05 ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  θα σχηματίσει όψη εξαγώνου,  με τον Ουρανό ο οποίος για τα επόμενα 7 χρόνια θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου(4ο 11’).
Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη εξαγώνου μας βοηθάει να βγάλουμε τον μικρό εφευρέτη που κρύβουμε μέσα μας, μας δίνει γρήγορα αντανακλαστικά, ενώ μας βοηθάει να παίρνουμε αποφάσεις υψηλού ρίσκου με ασφάλεια. Ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε πετυχημένους αιφνιδιασμούς, να πάρουμε ριψοκίνδυνες αποφάσεις, να απελευθερωθούμε από καταστάσεις που μας φρενάρουν, να ανατρέψουμε τα προγνωστικά , και επειδή ένας Άρης έχει πάντα ανάγκη να διοχετεύσει την ενέργεια του, μας ωθεί να ασχοληθούμε με ριψοκίνδυνα αθλήματα. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  3ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να βρείτε μια απρόσμενη και υψηλού ρίσκου λύση γύρω από μια οικονομική υπόθεση που απασχολεί πολύ έντονα την οικογένεια σας. Η θετική της εξέλιξη θα σας γεμίσει χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετές αλλαγές αρχίζετε να βλέπετε ότι γίνονται γύρω σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον μόνιμο πλέον κάτοικο του ζωδίου σας τον  Ουρανό, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις σας και προωθείτε τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να γίνετε πιο ευέλικτοι και παράτολμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα δημιουργικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει τα αντανακλαστικά σας και θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες με τις οποίες θα αιφνιδιάσετε τους συνομιλητές σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να πάρετε την απόφαση και να σπάσετε τους δεσμούς με ανθρώπους και καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.  Η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο σας με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, έστω και αν όλοι γύρω σας έχουν αντίθετη από εσάς γνώμη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό εντελώς ξαφνικά να προκύψει μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσατε απλά φίλο σας.

ΛΕΩΝ

Αλλαγές στα επαγγελματικά σας θέλετε να κάνετε εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση να κάνετε ριζικές αλλαγές στην καριέρα σας που μέχρι τώρα διστάζατε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόφαση σας θα τους αιφνιδιάσει όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει  στην δημιουργία ετερόκλητων σχέσεων και συνεργασιών οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο μελλοντικά στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια ανέλπιστη επαγγελματική συμφωνία η οποία θα είναι πολύ σημαντική,  όχι μόνο για το πορτοφόλι σας,  αλλά, και για την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί . Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον  Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόσμενες ανατροπές σε μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία με το εξωτερικό. Το μόνο σίγουρο είναι,  πως έγινε για καλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η καθημερινότητα σας έχει αλλάξει. Η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει απρόσμενες ανατροπές στα δεδομένα της καθημερινότητας, αυτό μπορεί να έχει άμεση σχέση είτε με τις νέες ευθύνες που θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας, είτε με τις αλλαγές που θα κάνετε στην εμφάνιση σας οι οποίες θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά ριψοκίνδυνοι έχετε γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα σχέδιο υψηλού ρίσκου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια ερωτική σχέση θα  πάρει μια απρόσμενη τροπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε μεγάλα κέφια βρίσκεται ο κυβερνήτης σας Ουρανός αυτή τη χρονική περίοδο.  Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Ουρανό ο οποίος για τα επόμενα 7 χρόνια θα σας πιέζει από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να αλλάξετε αρκετά πράγματα και να τρέξετε πιο γρήγορα τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα τόσο την δική σας όσο και της οικογένειας σας.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές της χρονιάς για εσάς τους Ιχθύες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπους τρόπους για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να ρισκάρετε στον έρωτα, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναζητήσουν την έκρηξη της αδρεναλίνης σε ριψοκίνδυνα σπορ.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u