Το Ζώδιο του μήνα: Δίδυμοι


Χρόνια πολλά φίλη/ε Δίδυμε! Διανύεις μία περίοδο κατά την οποία λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή που θα επηρεάσουν σημαντικά όλο το γενέθλιο έτος σου. Επιπλέον, φαίνεται πως έχεις να αντιμετωπίσεις ορισμένες προκλήσεις στον τομέα της καριέρας αυτό το χρόνο, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και σύνεση. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι πρέπει να περιμένεις το γενέθλιο έτος 2019-2020. 

Με τέσσερις πλανήτες να διελαύνουν από το ζώδιό σου στα φετινά σου γενέθλια, το ένστικτό σου σε καθοδηγεί να πάρεις ορισμένες αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή, οι οποίες βραχυπρόθεσμα μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό κλίμα στις στενές σου σχέσεις, μακροπρόθεσμα όμως είναι πιθανό να αποκαλύψουν κάποιες αδυναμίες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς θα αξιοποιήσεις αυτήν την ευκαιρία προκειμένου να κάνεις κάποιες διορθώσεις, όπου είναι δυνατό να γίνουν, αλλά και να τελειώσεις καταστάσεις που αποδεικνύονται τοξικές για σένα. Προς το τέλος του 2019 είναι πιθανό να “χάσεις” για λίγο τον κοινωνικό και ευχάριστο εαυτό σου, ρίχνοντας το φταίξιμο στον κοινωνικό σου κύκλο, ο οποίος θεωρείς πως χρειάζεται αναθεώρηση, κάτι που σε απασχολεί ενεργά με το ξεκίνημα του 2020. Αναθεωρείς σχέσεις και φιλίες και σπας κακές συνήθειες ετών που από καιρό γνώριζες πως έπρεπε να κόψεις, κάτι που ανέβαλλες. Μετά τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου επικεντρώνεις την προσοχή σου μόνο στις πολύ στενές σχέσεις σου, οι οποίες είναι πραγματικά σημαντικές για σένα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η Δίδυμος, είναι πιθανό να αποκτήσεις μία ιδιαίτερα εγωκεντρική προσέγγιση στης σχέση σου, γεγονός που προκαλεί μία αστάθεια. Φαίνεται πως επιθυμείς να έχεις περισσότερη προσοχή απ’ όση ήδη έχεις και αυτό ίσως σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για το δεσμό ή/και για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν η σχέση σου βιώνει ήδη κάποια κρίση, ένας επαναπροσδιορισμός αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να φέρει οριστικά αποτελέσματα, οπότε είναι αποκλειστικά στην κρίση σου το αν θα πιέσεις περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα ή θα το αναβάλεις έως ότου ηρεμήσουν τα πράγματα. Το Νοέμβριο του 2019, η οικειότητα και το πάθος που υπάρχει ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου είναι ζωτικής σημασίας και φαίνεται πως το αναγνωρίζετε και οι δύο. Έτσι, εργάζεστε από κοινού για να διατηρήσετε αυτά τα δύο στοιχεία ζωντανά και ενδεχομένως να τα κάνετε πιο έντονα, κάτι που δημιουργεί ένα ζεστό και ρομαντικό κλίμα ανάμεσά σας με το κλείσιμο του 2019. Το 2020 σου φέρνει τη λαχτάρα, αλλά και την ελπίδα η σχέση σου να περάσει στο επόμενο επίπεδο, κάτι που φέρνει ένα κλίμα σταθερότητας, ισορροπίας και ευτυχίας και για τα δύο μέρη!

Αν είσαι αδέσμευτος/η Δίδυμος αξιοποιείς το χώρο και το χρόνο σου, προκειμένου να κάνεις την αυτοκριτική σου και να “γλείψεις” τις πληγές που ενδεχομένως σου άφησαν περασμένες καταστάσεις. Με τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που σε ενθουσιάζουν και αυτό σε οδηγεί σε κάποιες προσωπικές αλλαγές/αναβαθμίσεις που θα επικυρώσουν τη νέα και ανανεωμένη εκδοχή σου. Προς το τέλος του 2019 φαίνεται πως συγκεντρώνεις πάνω σου αρκετά βλέμματα και μεγαλύτερη προσοχή, ίσως περισσότερο απ’ όσο  θα ήθελες. Μπορεί προσωρινά να ενοχληθείς από αυτή την κατάσταση (λίγο “τραβάτε με κι ας κλαίω” συμπεριφορά), αλλά τελικά τα φώτα που έχεις τραβήξει πάνω σου, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου, με αποτέλεσμα τελικά να απολαμβάνεις αυτή την κατάσταση. Το 2020 έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να δημιουργήσεις κάτι ισχυρό και ποιοτικό, ενώ το αλάνθαστο ένστικτό σου σε προστατεύει από ακατάλληλους για σένα ανθρώπους και από αδιέξοδες καταστάσεις. Μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου φαίνεται πως απολαμβάνεις στο μέγιστο την υγιή κοινωνική σου ζωή, αποφεύγοντας ταυτόχρονο τις… “κακοτοπιές”! Απόλαυσέ το!

Με τις τρεις ανάδρομες πορείες του Ερμή να επηρεάζουν τη σταδιοδρομία σου είναι βέβαιο πως το 2019 δεν μπορεί να είναι απόλυτα ομαλό για την καταξίωσή σου. Με το ξεκίνημα των γενεθλίων σου απολαμβάνεις κάποια προνόμια, τα οποία αργά η γρήγορα πρόκειται να αμφισβητηθούν. Είναι απαραίτητο να διεκδικείς καθημερινά τα κεκτημένα σου και να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, τουλάχιστον για το 2019. Το 2020 είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για την καταξίωσή σου και οι πιθανότητες να ανακτήσεις ορισμένα πράγματα ή ακόμα και να διεκδικήσεις περισσότερα θα είναι με το μέρος σου.

Στον επαγγελματικό τομέα πρόκειται να πάρεις ορισμένα σημαντικά μαθήματα ζωής αυτό το χρόνο. Είναι απαραίτητο να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι και πρέπει να θεωρείς ως δεδομένο ότι το 2019, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά στην καριέρα, ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι, είσαι εσύ. Είναι μία καλή στιγμή να επικεντρωθείς στους επαγγελματικούς και τους οικονομικούς σου στόχους και να δεις πόσα μπορείς να καταφέρεις χωρίς τη στήριξη που είχες το περασμένο έτος. Οτιδήποτε φέρει την υπογραφή σου, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά είναι απαραίτητο να το έχεις ελέγξει δύο και τρεις φορές πριν το παραδώσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Το 2019 μπορεί να μην είναι ιδανικό για όσους κάνουν καριέρα, αλλά θα είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για εκείνους που αυτοαπασχολούνται και για όσους σπουδάζουν.

Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι στον επαγγελματικό. Έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και όσο φροντίζεις να αποταμιεύεις και να αποφεύγεις τις μεγάλες και δαπανηρές αγορές, τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να πορεύονται σε αυτό το ευνοϊκό καθεστώς που έχεις δημιουργήσει. Τον Ιούλιο, οπότε ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και ξεκινούν οι αναταράξεις στην καριέρα σου, είναι μία ιδανική στιγμή να εστιάσεις στα οικονομικά. Η δημιουργία ενός σχεδίου αποταμίευσης και ο περιορισμός των άσκοπων δαπανών μπορούν να αποδειχθούν σωτήριες επιλογές για το 2019. Προς το τέλος 2019, το άγχος σου περιορίζεται χάρη στην επιμονή σου να παραμένεις πιστός/ή στον προϋπολογισμό σου! Το Φεβρουάριο του 2020, ο Ερμής στους Ιχθύες θα σε ωθήσει να θέσεις νέους και ενδεχομένως μεγαλύτερους στόχους απ’ ό,τι τόλμησες το 2019. Μέχρι το Μάιο του 2020 θα είσαι έτοιμος/η να ανταμείψεις τον εαυτό σου για την επίτευξη όλων των οικονομικών στόχων που έθεσες το περασμένο διάστημα!

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Οι ανούσιες συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα αυτό το μήνα είναι πιθανές. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί σε τέτοιου είδους συγκρούσεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις τη διάθεσή σου, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

12 Ιουνίου: Είναι μία εξαιρετική μέρα για να προσφέρεις στον εαυτό σου ορισμένες στιγμές χαλάρωσης. Πάρε μια μέρα ρεπό απ’ όλους κι απ’ όλα και αφιέρωσέ τη σε σένα! 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου αυτό το μήνα, καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο αξιολόγησης και αναθεώρησης των εσόδων και των εξόδων σου. Όσο θέτεις ρεαλιστικούς στόχους θα αυξάνεις τη δύναμή σου.

1 Ιουλίου: Η ικανότητά σου αυτή τη μέρα να δίνεις προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια είναι αυξημένη, οπότε είναι και η καταλληλότερη για να καθίσεις και να διορθώσεις των οικονομικό σου σχεδιασμό. 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Μπορεί να αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να αφιερώσεις στον εαυτό σου αυτό το μήνα και αυτό σου δημιουργεί άγχος. Τα ψυχικά και σωματικά σου αποθέματα μειώνονται και ο χρόνος για να τα αναπληρώσεις είναι περιορισμένος. Μην ξεχνάς πως μπορείς πάντα να στηριχτείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

8 Αυγούστου: Το άγχος σου βρίσκεται στο ζενίθ και αυτή η μέρα είναι η καταλληλότερη για να απομακρυνθείς έστω και για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας. Αξιοποίησέ τη για να αναπληρώσεις τις δυνάμεις σου! 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η γοητεία σου γίνεται πόλος έλξης της προσοχής των ανθρώπων που σε περιστοιχίζουν. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να ασχοληθείς, τόσο με την αισθηματική σου ζωή, όσο και με την κοινωνική. Απολαμβάνεις την προσοχή που μαγνητίζεις και ταυτόχρονα βάζεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου! Απόλαυσέ το!

19 Σεπτεμβρίου: Είσαι ακαταμάχητος/η αυτό το διάστημα και είναι ιδανική στιγμή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να διευρύνεις τον κύκλο σου! 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Η έμφυτη επικοινωνιακή σου ικανότητα βρίσκεται στο ζενίθ της αυτό το μήνα, καθιστώντας σε απόλυτα δημοφιλή στους κύκλους σου! Μπορείς να αξιοποιήσεις τη δημοτικότητα σου και για επαγγελματικούς λόγους.

21 Οκτωβρίου: Έχεις την ικανότητα να εκφραστείς και να κερδίσεις κάθε ακροατήριο αυτή τη μέρα! Τόσο στην προσωπική σου, όσο και στην καταξίωσή σου είσαι ακαταμάχητος/η τώρα, οπότε αξιοποίησέ το! 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Μπορεί να αισθάνεσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η αυτήν την περίοδο, κυρίως σε ό, τι αφορά στις προσωπικές σου σχέσεις. Οι απαιτήσεις των ανθρώπων γύρω σου για προσοχή σε πιέζει περισσότερο απ’ όσο μπορείς να αντέξεις αυτό το μήνα.

9 Νοεμβρίου: Όλος ο μήνας είναι ταραχώδης για τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά αυτή η μέρα είναι πιο έντονη. Οι συναισθηματικές εξάρσεις, τόσο οι δικές σου, όσο και των άλλων μπορούν να προκαλέσουν ένα χάος. 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι αυτά στα οποία θέλεις να εστιάσεις την προσοχή σου αυτό το μήνα. Βρίσκεστε όλοι σ’ ένα θετικό γιορταστικό κλίμα και δε χάνεις την ευκαιρία να το γιορτάσεις μαζί τους. Αν έχεις σχέση, δεν αποκλείεται να εξετάσεις με το ταίρι σου την πιθανότητα μιας πιο επίσημης δέσμευσης ή/και τη δημιουργία οικογένειας.

7 Δεκεμβρίου: Είναι μία υπέροχη στιγμή να κάνεις κάτι μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς. Οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε τώρα θα σε συντροφεύουν για πάντα! 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Είσαι έτοιμος/η και αποφασισμένος/η να επιτύχεις κάποιους από τους σημαντικότερους στόχους σου που δεν ευνοήθηκαν το περασμένο έτος! Η αυτοπεποίθησή σου χτυπάει κόκκινο και φαίνεται πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σου!

10 Ιανουαρίου: Η Σεληνιακή έκλειψη θα σε επηρεάσει κυρίως συναισθηματικά και ενδέχεται να κάμψει προσωρινά το ηθικό σου. Προσπάθησε να παρακάμψεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται αυτή τη μέρα, γιατί δεν είναι παρά ένα επίπλαστο εμπόδιο που βάζεις εσύ στα σχέδιά σου. 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στην αισθηματική σου ζωή. Γοητεύεις και γοητεύεσαι και όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον πιο ρομαντικό μήνα που βίωσες όλο αυτό το διάστημα. Απόλαυσέ το!

14 Φεβρουαρίου: Ακόμα κι αν είναι κάπως κλισέ για τα γούστα σου είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να συμμετάσχεις σε μία ρομαντική βραδιά, η οποία θα καταλήξει σε μία παθιασμένη νύχτα! 

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Οι ταραχές που βίωνες όλο το περασμένο διάστημα στη δουλειά υποχωρούν και είσαι πιο έτοιμος/η από πότε για τις διακοπές της ζωής σου. Το έχεις ανάγκη και το δικαιούσαι, όμως φρόντισε να τις οργανώσεις σ’ ένα διάστημα που θα είναι ασφαλές να απομακρυνθείς από τη δουλειά.

31 Μαρτίου: Το δεύτερο μισό του μήνα είναι καταλληλότερο για την “απόδραση από το Αλκατράζ”. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να την αξιοποιήσεις όπως εσύ νομίζεις καλύτερα! 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Εργάστηκες σκληρά και αυτό το αναγνωρίζουν οι ανώτεροί σου. Αν νιώθεις όμως πως αξίζεις περισσότερα από μία προφορική επιβεβαίωση κάνε λίγο υπομονή, καθώς δε θα αργήσει και η υλική!

25 Απριλίου: Η πορεία της σταδιοδρομίας σου φαίνεται να είναι ανοδική, όμως θέλεις και αξίζεις περισσότερα. Αν σκοπεύεις να μιλήσεις σε κάποιον ανώτερό σου αυτή η μέρα είναι η ιδανικότερη. 

ΜΑΪΟΣ 2020

Αυτό το μήνα μπορεί να προκαλέσεις και να προκληθείς από κάποιο άτομο με το οποίο δε θέλεις να ασχολείσαι καν. Υπάρχει μία αρνητικότητα μεταξύ σας, ούτως ή άλλως, αλλά τώρα είναι ένα διάστημα που αυξάνεται και είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε.

4 Μαΐου: Αυτή τη μέρα η ένταση αυξάνεται πολύ. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις οποιαδήποτε σύγκρουση, γιατί είναι πολύ πιθανό, ακόμα κι αν έχεις δίκιο να βγεις ζημιωμένος/η.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το Ωροσκόπιο του Δεκεμβρίου 2023 είναι Έντονο (Γειά Σου Ανάδρομε Ερμή)

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι οι γιορτινές διακ ...

Τι λέει το ζώδιό σας για την ερωτική σας ζωή και για το πρώτο ραντεβού σας;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ραντεβού είναι γεμάτα με λανθασμένες εκκινήσεις, ακραίες προβολές και πολλές δ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις – 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο (27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023):   Αριθμός 1: (Άτομα που γε ...

Τα 5 κορυφαία ζώδια που είναι πιο πιθανό να έχουν διπλή προσωπικότητα

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα 5 κορυφαία ζώδια που είναι πιο πιθανό να έχουν διπλή προσωπικότητα   Έχετε νιώ ...

5 ζώδια που δύσκολα μπορείς να παρακαλέσεις

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

5 ζώδια που δύσκολα μπορείς να παρακαλέσεις   Ξετυλίγουμε τα μυστικά των 5 πιο σκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u