Ο Άρης στον Καρκίνο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια !!


Ο Άρης στο μυαλό μας είναι συνδεδεμένος με την δράση, την ορμή και την επίθεση και την σεξουαλικότητα. Στο ζώδιο του Καρκίνου, θα συναντήσουμε την φαινομενικά πιο υποτονική και αμυντική του εκδοχή.

Στην ζωδιακή περιοχή του Καρκίνου δεν θα συναντήσουμε τον επιθετικό Άρη του Κριού, αυτόν που θα βγει μπροστά στη μάχη χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά τον αμυντικό Άρη που θα προστατεύσει με όλες του τις δυνάμεις αυτόν που  θα προσπαθήσει να εισβάλει στο σπίτι, στην οικογένεια του και στην πατρίδα του. Είναι ο Άρης που δεν θα εκδηλώσει εύκολα τον θυμό του, αλλά θα τον αφήσει μέσα του να κοχλάζει, έχει ανάγκη να νιώθει οικεία στο χώρο του, δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες, μπορεί να γίνει αγενής με τους δικούς του ανθρώπους, λειτουργεί πολύ καλά παρασκηνιακά, ενώ, δεν ξεκολλάει εύκολα από καταστάσεις. Το οξύμωρο είναι ότι αυτόν τον Άρη τον συναντάμε πολύ συχνά σε επιτυχημένους αθλητές και αυτό γιατί μέσω του αθλητισμού βρίσκουν ελεύθερο πεδίο  για να εκδηλώσουν τον εσωτερικό τους θυμό δημιουργικά. Επίσης, οι άντρες με Άρη στον Καρκίνο έχουν μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο στήθος, ενώ οι γυναίκες είναι πολύ προστατευτικές με τον σύντροφο τους και τα παιδιά τους.

Και παρόλο που ο Καρκίνος ανήκει στα ζώδια του Νερού, τα άτομα με Άρη στον Καρκίνο έχουν έμφυτο φόβο για το νερό, ενώ σε ότι αφορά την υγεία τους, πολλή συχνά εμφανίζονται προβλήματα στο στομάχι

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16/5 και θα παραμείνει μέχρι τις 2/7. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεν θα είμαστε τόσο ορμητικοί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν χρειαστεί δεν θα δείξουμε το δυναμικό μας πρόσωπο. Άλλωστε, πολλές φορές τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται με την άμυνα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του στον Καρκίνο θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) καθώς και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι), ενώ θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Καρκίνου  θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 22/5 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό (4ο 11’), θα δώσει πολύ καλά αντανακλαστικά στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 14/6 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 43’), θα δώσει έμπνευση και θα ενισχύσει την δημιουργικότητα των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 14/6 ο Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο (18ο 51’), θα δυσκολέψει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 18/6 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή (21ο 32’), θα δώσει μεγάλη ενεργητικότητα και ταχύτητα στην σκέψη των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 19/6 ο Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα (22ο 28’), θα παρασύρει σε βίαιες και αλαζονικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Καρκίνου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τις οικογενειακές  σας υποθέσεις  θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε άμεσες λύσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι , την οικογένεια  ή την ακίνητη σας περιουσία, ενώ είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι σίγουρα μια πιο ευνοϊκή θέση για εσάς τους Ταύρους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ανέβουν οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής, ενώ  θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις. Ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για αναψυχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αποχώρηση  του Άρη από το ζώδιο σας και η είσοδος του στο ζώδιο του Καρκίνου , θα επαναφέρει σε πιο ήρεμους ρυθμούς τη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Καρκίνου , θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν τις νέες επαγγελματικές σας συνεργασίες,  χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτετε όλα τα χαρτιά σας, και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες , ενώ, θα κάνετε έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια σας .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο σας, θα σας αναστατώσει. Η παρουσία του στο ζώδιο σας θα σας πιέσει να κάνετε πράξη τα σχέδια σας, και να μπείτε σε δράση άμεσα. Επειδή όμως θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε έξω από τα νερά σας και τον θυμό σας να κοχλάζει, καλό θα είναι αντί να ξεσπάτε τα νεύρα σας στα οικεία σας πρόσωπα να το ρίξετε στη γυμναστική. 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο κάθε άλλο παρά ηρεμία θα φέρει σε εσάς τους Λέοντες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ενισχύσει το εσωτερικό σας  άγχος και την ανασφάλεια σας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να κινηθείτε μακριά από τα φώτα, στο παρασκήνιο. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα ζήσετε έναν έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει μυστικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις κοινωνικές  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε και πάλι εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους σε διάφορες εκδηλώσεις, ενώ αρκετοί από εσάς μπορεί να κάνετε κοινές δράσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Μια πολύ έντονη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να τρέξετε τα θέματα που αφορούν  την καριέρα σας  , ενώ, θα αναλάβετε και νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας με αποτέλεσμα να νιώθετε αρκετά πιεσμένοι, ιδιαίτερα όσοι εργάζεστε για πρώτη φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια , ενώ, για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας αυτή η χρονική περίοδος είναι πολύ σημαντική για θέματα σπουδών. Ενώ σε προσωπικό  επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα ζήσετε μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία σε ένα ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία). Ενώ, θα έχετε την ευκαιρία να  προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά,  θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και να δουλέψετε με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις  θα ασχοληθείτε εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας προβληματίσει. Και αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ανέβουν οι τόνοι  τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Αφήστε στην άκρη το αυστηρό σας προσωπείο και γίνετε πιο ανθρώπινοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις, τις οποίες εσείς πρέπει  να οργανώσετε με αποτελεσματικό τρόπο. Για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία και να διοχετεύετε την ένταση σας, ιδανική λύση είναι να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη και για να κάνετε τον ετήσιο ιατρικό σας έλεγχο.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο παραγωγικές και ταυτόχρονα πιο ερωτικές  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ θα βρείτε χρόνο για να χαρείτε και να  απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί  με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα , ή να  ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σας κάνει πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του έρωτα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u