Η Αφροδίτη στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια..


Μετά την Άρια Αφροδίτη στον Κριό, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε την Αφροδίτη των αισθήσεων, της σταθερότητας, της ομορφιάς,  των απολαύσεων και της οικονομικής ασφάλειας.

Η Αφροδίτη στην Αστρολογία είναι η πύλη των αισθήσεων μας, ο πλανήτης που συμβολίζει με τον καλύτερο τρόπο την αιώνια ομορφιά αλλά και την ερωτική μας διάθεση, γι’ αυτό άλλωστε,  από την αρχαιότητα υπήρξε η προσωποποίηση της ομορφιάς και προστάτιδα του έρωτα. Για τη γέννηση της υπάρχουν αρκετοί μύθοι, σε αυτό όμως που όλοι συγκλίνουν είναι ότι από την Αφροδίτη θαμπωνόταν όχι μόνο οι Θεοί, αλλά και η φύση, γι’ αυτό και στο πέρασμα της η φύση άνθιζε. Τα δυνατά όπλα της Αφροδίτης είναι, η σαγηνευτική ομορφιά της και ο ερωτικός πόθος ,  με αυτόν άλλωστε, μπορούσε να κυριαρχήσει όχι μόνο στον κόσμο των θνητών και των αθανάτων αλλά και σε ολόκληρο το Σύμπαν. Μην ξεχνάτε ότι είναι αυτή που φέρνει το φως, και αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την αρμονία , την ισορροπία, και την αγάπη για την Τέχνη. Γι’ αυτό και σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο αυτό που τονίζει, είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει το άτομο  να προσφέρει την αγάπη του και επιτρέπει στους άλλους να αισθάνονται όμορφα , ενώ  ταυτόχρονα μπορεί να πάρει τα ερεθίσματα των αισθήσεων, με απώτερο στόχο, να ισορροπήσει τη θέση του στο περιβάλλον.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο , είναι μια Αφροδίτη που έχει ανάγκη από σταθερές σχέσεις οι οποίες θα τις δώσουν συναισθηματική και υλική ασφάλεια,  γι’ αυτό άλλωστε και επιδιώκει την κατοχή πραγμάτων, εκπέμπει ζεστασιά και ζει τα πάντα με ισορροπία, είναι ιδιαίτερα προστατευτική, εκτιμά τις απολαύσεις της ζωής,  το καλό φαγητό,  ενώ, η καλή ερωτική επαφή είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες της. Άλλωστε, είναι η Αφροδίτη που ξέρει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει και δεν τα παρατάει μέχρι να πετύχει το στόχο της. Και φυσικά, εφόσον βρίσκεται στον Ταύρο, ο /η σύντροφος της κατατάσσεται ανάμεσα στα “αποκτήματα” της, οπότε…. Ουαί και αλίμονο αν κάποιος /α κάνει το λάθος να προσπαθήσει να τον/την  “κλέψει”.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχουμε την ευκαιρία να σταθεροποιήσουμε τις οικονομικές μας υποθέσεις, να εκφράσουμε με πιο γλυκό τρόπο τα συναισθήματα μας στον/στην ερωτική μας σύντροφο και να τον/την παρασύρουμε στο παιχνίδι της κατάκτησης, να ασχοληθούμε ουσιαστικά με την εξωτερική μας εμφάνιση, ενώ, κάτω από την επιρροή της θα δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να μάθει να εκτιμά την ομορφιά και να απολαμβάνει την ζωή.

Στις 15/5 η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 09/06.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα της από το ζώδιο Ταύρου, θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες),  οι οποίοι θα δουν την ερωτική τους ζωή, καθώς και τα οικονομικά τους, να βελτιώνονται.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Ταύρο θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

  • Στις 18/ 5 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ουρανό (3ο 59’), η οποία θα δημιουργήσει αντισυμβατικές ερωτικές σχέσεις. Και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 30/5 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 36’), θα εξιδανικεύσει τον έρωτα, χωρίς ωστόσο να θολώσει την κρίση των εκπροσώπων  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του  Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 31/5 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (19ο 44’), η οποία θα βοηθήσει στην δημιουργία σταθερών σχέσεων τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/06 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα (22ο 48’) , θα μεταμορφώσει την ένταση και το  πάθος σε κάτι μαγικό, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  προχωρήσετε  τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε και τις οικονομικές σας υποθέσεις και να δώσετε στον εαυτό σας  την επιβράβευση που του αρμόζει. Και  επειδή η Αφροδίτη στον Ταύρο  είναι η Αφροδίτη της ομορφιάς και των κατακτήσεων, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και για να βγείτε νικητές στο παιχνίδι της κατάκτησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο έντονες και ερωτικές  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία και τον ερωτισμό σας, ενώ θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σας θα είναι τα δυνατά σας χαρτιά για να κυριαρχήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια πιο κρυφή  περίοδος ξεκινά για  εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί μυστικές   επαφές και τις οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, παράλληλα όμως, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά  αυτή τη χρονική περίοδο για να οργανώσετε τα επόμενα βήματα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες  και εξωστρεφείς περίοδος της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους . Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει νέα πνοή  την προσωπική και  κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα  προχωρήσετε  σε νέες γνωριμίες και θα  έρθετε σε επαφή  με άτομα με τα οποία  μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες κοινωνικές ανησυχίες. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να αφεθείτε στο παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή  για τα θέματα που αφορούν την καριέρα και τις σχέσεις σας. Γι’ αυτό και  όσοι από εσάς ψάχνετε αυτή τη χρονική περίοδο δουλειά είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας, ενώ από την άλλη πλευρά , όσοι ήδη εργάζονται, θα μπορέσουν   να δείξουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους και θα πάρουν την επιβράβευση που τους αξίζει . Επίσης , δεν αποκλείεται να εισπράξετε και το ερωτικό ενδιαφέρον ενός συναδέλφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πλανητική μετακίνηση της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες . Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία  να διαφημίσετε  τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια,  ενώ για τους νεότερους εκπρόσωπους του ζωδίου σας οι  ειδήσεις γύρω από  θέματα Ανώτερων Σπουδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μόνο ευχάριστες μπορεί να είναι.  Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όσοι ταξιδέψετε θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον έρωτα σας με τον /την σύντροφο σας σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ζήσετε στιγμές έντασης και πάθους με ένα άτομο από άλλη χώρα.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο σημαντικές  περίοδος της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς . Και αυτό γιατί η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ρυθμίσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)  με πιο ευνοϊκούς όρους, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για νέες  οικονομικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά το κεφάλαιο  έρωτας, θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον /την σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο  ενδιαφέρουσες  και ερωτικές περιόδους της χρονιάς, θα ξεκινήσει για εσάς τους Σκορπιούς. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου   στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα βάλει ως βασική σας προτεραιότητα τις   διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά σας. Επίσης, αυτή  η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, να προσέξετε την διατροφή  και την φυσική σας κατάσταση, και γιατί όχι, να προχωρήσετε  σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, όπως να κάνετε μια αλλαγή στα  μαλλιά σας ή μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαζί με τους Παρθένους και τους Ταύρους  είστε οι πιο ευνοημένοι από την  πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης. Η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει  την δημιουργικότητα σας , ενώ παράλληλα, σας βοηθήσει να  επικοινωνήσετε τα  φιλόδοξα σχέδια σας . Φυσικά , η διασκέδαση, η χαρά και το παιχνίδι της σαγήνης δεν θα λείψουν από τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί την ενασχόληση σας με θέματα που έχουν σχέση το σπίτι ως ακίνητο και την  οικογένεια σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική συγκυρία για να  προχωρήσετε στην οικονομική  εκμετάλλευση ενός ακινήτου, καθώς και στην ανανέωση ή ανακαίνιση του χώρου του σπιτιού σας. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει πιο όμορφη την έντονη  καθημερινότητα , μιας και αυτή τη χρονική περίοδο έχετε πολλές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις. Ο εκφραστικός σας λόγος θα σαγηνεύει τους συνομιλητές σας τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να έχετε και μια ερωτική περιπέτεια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u