Επανασυνδέσεις ζωδίων Μαϊος 2019


Ένας ιδιαίτερος μήνας, που έρχεται γεμάτος από δύσκολα αστρολογικά γεγονότα, που σίγουρα δεν θα αφήσουν κανένα ζώδιο ανεπηρέαστο. Κρόνος – Δίας και Πλούτωνας σε ανάδρομες φορές, θα φέρουν στην επιφάνεια παλιές ερωτικές υποθέσεις που θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία για επανένωση!

Πιο αναλυτικά: 

Κριός

Δεν έχετε σκοπό και μέσα σε αυτόν τον μήνα, να βρεθείτε και πάλι σε μια αναμονή για τον πρώην σας. Είστε κάτω από την θετική επιρροή πια τον φίλων και των αμέτρητων επαγγελματικών σας επιτυχιών, άρα κάθε σας επιθυμία για επανασύνδεση σιγά – σιγά θα σβήσει. Μέχρι την πανσέληνο του Μαΐου πάντως πολλοί από  εσάς, θα έχετε βρει μια καινούργια γνωριμία, που θα εξελιχθεί σε δυνατό έρωτα! Μη χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν υπάρχουν καν στο παρόν σας.

Ταύρος

Είστε από τους ευνοημένους του μήνα, καθώς ο Ήλιος φιλοξενείτε από το ζώδιο σας, άρα έχετε και το πάνω χέρι σε αισθηματικά και οικογενειακά θέματα. Εσείς που είστε σε κατάσταση διάστασης ή και χωρισμού, από την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, θα δεχτείτε επικοινωνίες και επαφές, που θα αφορούν μια επανασύνδεση αλλά αυτήν την φορά, υπό νέους όρους  και για τους δύο σας. Κρατήστε τα στάνταρντ σας, και θα δείτε ότι όλα μπορούν να καλυτερέψουν.

Δίδυμοι

Προβληματισμένοι θα συνεχίσετε να είστε, καθώς η αισθηματική σας ζωή, δεν έχει την πορεία και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Σε μια ίδια φάση είναι και το ταίρι σας, που θέλει άμεσα να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση από κοντά, έτσι ώστε να ξεπεραστούν οι τυχόν δυσκολίες…που κατά κύριο λόγο έχουν έρθει από το παρελθόν σας και τις εκεί εκκρεμότητες! Δεν έχετε κανέναν λόγο να κρατάτε ανοιχτές πόρτες μόνο και μόνο για λόγους εγωισμού!

Καρκίνος

Οι πλειοψηφία του ζωδίου σας, θα εισέλθει μέσα στον καινούργιο μήνα, με ερωτική μοναξιά. Οι πιο πολλοί, είναι και κάτι αυτό που το θέλουν, καθώς έχουν την ανάγκη για εσωτερική ισορροπία και νέες εμπειρίες. Οι ήδη δεσμευμένοι, από το τέλος του Ταύρου και μετά θα έχουν σκέψεις, γύρω από μια πιο επίσημη νότα στον δεσμό τους, ίσως ακόμη και έναν γάμο! Οι ελεύθεροι θα δεχτούν δέλεαρ από τον κοινωνικό τους κύκλο, που θα τους γοητεύσουν.

Λέων

Ανεβασμένη η διάθεση σας και μέσα σε αυτόν τον καινούργιο μήνα, καθώς θα έχετε και ακόμη πολλά περισσότερα να περιμένετε σε εργασία, οικογένεια και προσωπικές σχέσεις. Εσείς που έχετε βρεθεί τώρα σε μια δύσκολη κατάσταση με τον αγαπημένο σας, σίγουρα με την έμμεση υποστήριξη και βοήθεια των κοινών σας φίλων, όλα θα αποκατασταθούν! Μην επιτρέψετε σε παλιές υποθέσεις σας να σας ενοχλήσουν και να σας προκαλέσουν προβλήματα πια.

Παρθένος

Όλα τα ζώδια της Γης, θα έχουν την τιμητική τους, στην αγάπη και μάλλον και οι περισσότεροι, θα τολμήσουν πριν τον Καλοκαίρι ένα επόμενο στάδιο … ακόμη και μια επίσημη δέσμευση. Οι χωρισμένοι και οι ελεύθεροι, έχουν στον δρόμο τους μια νέα αγάπη που θα εξελιχθεί γρήγορα, καθώς τώρα υπάρχει και η ωριμότητα που έχει συσσωρευτεί από τα λάθη του παρελθόντος. Αποκλείστε κάθε τι που υπονομεύει την καλή ροή της ζωής σας.

Ζυγός

Πολλά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν συντελεστεί μέσα στην οικογένεια ή την ερωτική σας σχέση, και σίγουρα έχουν χαλάσει την ατμόσφαιρα με τον άνθρωπο σας. Μιας και όλα τα αστρολογικά είναι θετικά, εσείς μπορείτε να κάνετε την κίνηση σας για να υπάρξει συμφιλίωση. Σε δεύτερο τόνο, καιρός είναι και οι δύο σας, να ξεπεράσετε όλες τις λάθος καταστάσεις του παρελθόντος! Δεν έχετε κανέναν λόγο να ασχολείστε και με άτομα που σας ανταγωνίζονται.

Σκορπιός

Ο έρωτας σας έχει χτυπήσει την πόρτα εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είστε διστακτικοί στο να πείτε το ΄ναι΄ καθώς ακόμη τα συναισθήματα σας, για μια πιο παλιά σας αισθηματική υπόθεση είναι ενεργά…και η ελπίδα για επανασύνδεση ζωντανή. Από το δεύτερο 15μερο του μήνα, θα έχετε κάποιες επικοινωνίες με το άτομο  που θέλετε, αλλά φροντίστε από νωρίς να θέσετε όρους και όρια. Βάλτε τις προτεραιότητες σας, και όλα θα γίνουν με τον σωστό τρόπο! 

Τοξότης

Δεν σας πάνε τα πράματα ακριβώς όπως τα είχατε μέσα στο μυαλό σας. Ο άνθρωπος σας, δεν σας έχει σαν προτεραιότητα του, και μάλλον αυτό σας έχει τώρα αποξενώσει. Οι μέρες του Ταύρου, μέχρι και την λήξη του θα προσφέρουν κάποιες λύσεις, που θα γίνουν κοινά αποδεκτές. Επίσης, οι παράλληλες διαδρομές για κάποιους θα λήξουν, και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Μην κάνετε άλλα πειράματα.

Αιγόκερως

Πολλά τα αισθηματικά θέματα, που καλείται το ζώδιο σας, αυτόν τον καινούργιο μήνα, να λύσει. Οι πιο πολλοί Αιγόκεροι, έχουν πάρει τις κάθετες τους αποφάσεις, να χωρίσουν ή έστω για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να φύγουν από σχέσεις και ερωτικές καταστάσεις, που πια δεν τους προσφέρουν αυτό που επιθυμούν. Οι ελεύθεροι από το δεύτερο δεκαήμερο  του μήνα, θα έχουν στον δρόμο τους, πολλά και ενδιαφέροντα φλερτ – γνωριμίες. Οι δεσμεύσεις είναι κοντά.

Υδροχόος

Δεν είστε και από τα πιο εύκολα ζώδια, στις αισθηματικές σχέσεις. Ο Μάιος είναι ένας μήνας, που θα γίνουν πολλές και βασικές αναδιαρθρώσεις στην ερωτική σας ζωή. Οι φρέσκιες σχέσεις, θα προχωρήσουν πιο γρήγορα και οι απόξενοι σύντροφοι θα πάρουν απόφαση, να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στα συναισθήματα τους. Σίγουρα και η άνοδος των οικονομικών, θα επηρεάσει τα πάντα θετικά.

Ιχθύς

Μπλεγμένοι είστε μέσα σας καθώς η αισθηματική σας καθημερινότητα, έχει αρχίσει και πηγαίνει προς μια κατεύθυνση, που δεν σας αρέσει. Μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και θέστε τα χρονικά σας όρια. Ειδικά εσείς που έχετε πολυετής σχέσεις, έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως, θα βρουν τελικά την λύση σε αυτό το μόνιμο πρόβλημα.

Από τον Γιάννη ΦόξOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το ζώδιο του μήνα: Υδροχόος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόοι μου ,εύχομαι χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας με την ευχή σε αυτή την ιδιό ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιανουάριο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Ιανουάριο περισσότερο θα ευνοηθούν τα ζώδια του 2ου δεκαημέρου και περισσότερ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιανουάριο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Το νέος έτος σε κάθε επίπεδο και τομέα χαρακτηρίζεται … από τροποποιήσεις που θα α ...

Το ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκεροί μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι στην επόμενη γενεθ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Δεκέμβριο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ένας γεμάτος μήνας πλησιάζει… που θα ανατρέψει τα δεδομένα των περισσότερων ζωδί ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβριο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μεταβατικός μήνας που θα φέρει σημαντικές αλλαγές αλλά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u