Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θετικές εξελίξεις…


Στις 16/05 ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω (20ο 17’). Η συνάντηση του Ερμή με τον Κρόνο σε όψη τριγώνου, μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς,  μας βοηθάει να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μια σειρά.  Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Ερμή – Κρόνου έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας με ρεαλισμό, να ασχοληθούμε με τα πρακτικά θέματα της καθημερινής μας ζωής, να μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στους πιο απαιτητικούς στόχους, και να δώσει ακρίβεια στο λόγο μας. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πετυχημένες συμφωνίες κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, να πετύχετε μια πολύ καλή νέα οικονομική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους  Ταύρους. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο σας  με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στην ουσία των πραγμάτων ενώ θα κάνει τον λόγο σας μεστό και περιεκτικό. Ενώ, θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά μια Νομική υπόθεση η οποία σας απασχολεί καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επόμενα σχέδια σας οργανώνετε εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας και να οργανώσετε με προσοχή τα επόμενα σας βήματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι πλέον δεν κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου  και η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με την αξιοπιστία σας και την ακρίβεια του λόγου σας. Γι’ αυτό οι φίλοι αλλά και οι συνεργάτες επιζητούν τις συμβουλές σας. 

ΛΕΩΝ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε σε πετυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα, θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς περιττά λόγια θα δώσετε στον /ην ερωτικό/η σας σύντροφο να καταλάβει πόσο σημαντικός/η είναι για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερου,  θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, χωρίς να αναλωθείτε σε άσκοπες συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας  αυτή τη  χρονική περίοδο  βρίσκονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ουσιαστικές συζητήσεις τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι θέλετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με προσοχή τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή στα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε στον /ην σύντροφο σας να καταλάβει ότι οι πράξεις είναι αυτές που αποδεικνύουν  την αγάπη και την αφοσίωση και όχι τα μεγάλα λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις για τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γίνετε και πιο αυστηροί με τα νεότερα μέλη της.

ΙΧΘΥΣ

Τον χρόνο σας προσπαθείτε να οργανώσετε εσείς οι Ιχθύες. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον   Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί στην καθημερινή σας ζωή και να μην αναλωνόσαστε σε άσκοπες φλυαρίες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός  μεταχειρισμένου μεταφορικού μέσου με την βοήθεια φίλων.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u