Εντοπισμός προηγούμενων ζωών


Μέσα από το γενέθλιο αστρολογικό αποτύπωμα ενός ανθρώπου μπορούμε να έχουμε πολλές ενδείξεις, αν όχι απτές αποδείξεις, για τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του.

Το σημαντικότερο βέβαια εργαλείο ανάλυσης μιας προηγούμενης ενσάρκωσης είναι το δρακονικό ωροσκόπιο, η γοητευτική αυτή πρακτική όπου στην μηδενική μοίρα του Κριού τοποθετούμε τον Βόρειο Δεσμό του υπό εξέταση ατόμου δημιουργώντας ένα εντελώς νέο «κρυφό» ωροσκόπιο.

Υπάρχουν όμως και άλλοι αστρολογικοί δείκτες που μας ενημερώνουν για τις προηγούμενες ζωές, είτε στον γενέθλιο χάρτη είτε στην συναστρία.

Οι πολλοί σύνοδοι

Όταν ένας πλανήτης κάνει με κάποιον άλλον στον γενέθλιο χάρτη σύνοδο υπάρχει ένδειξη που μας λέει ότι πρέπει να πάμε πίσω και να δούμε πότε αυτοί οι δύο πλανήτες είχαν ξαναβρεθεί στην μεταξύ τους σχέση. Συνήθως πρόκειται με βεβαιότητα για εποχές που μπορούν να φιλοξενούν μια προηγούμενη ενσάρκωση.

Η θέση της Σελήνης

Σύμφωνα με μια πολύ εμπεριστατωμένη αμερικανική σχολή η θέση της Σελήνης σε ένα ωροσκόπιο δηλώνει την θέση του Ήλιου σε μια προηγούμενη ενσάρκωση, άρα έχουμε τουλάχιστον την ένδειξη του ζωδίου στο οποίο ανήκε κάποιος σε προηγούμενη ζωή.

Σύνοδοι στην συναστρία

Ένα από τα πιο γοητευτικά πεδία στην συναστρία είναι οι σύνοδοι. Αν έχουμε μία, τότε ξέρουμε ότι το ζευγάρι έχει ζήσει μαζί μια φορά, δύο σημαίνουν δυο ζωές από κοινού κτλ. Το ποιες ήταν αυτές οι ζωές και πότε, θα μας το πουν οι πλανήτες που έχουν βρεθεί σε σύνοδο, τα ζώδια που τους φιλοξενούν κλπ.

Η ακμή του 12ου Οίκου

Μοιάζει με την τεχνική του δρακονικού ωροσκοπίου αλλά πηγαίνει πιο πίσω στον χρόνο. Θεωρούμε την ακμή του 12ου Οίκου ως Ωροσκόπο γέννησης και μετράμε τους Οίκους αντίστροφα. Κατά αυτήν την φορά ο 11ος Οίκος γίνεται 2ος Οίκος, ο 10ος 3ος κλπ. Είναι άκρως ενδιαφέρουσα μέθοδος που αποκαλύπτει πολλές καρμικές αγκυλώσεις.

Οι ανάδρομοι πλανήτες

Το να μην έχει κάποιος στον γενέθλιο χάρτη του ανάδρομους πλανήτες δεν σημαίνει ότι είναι αναγκαστικά νέα ψυχή, αλλά το να έχει σημαίνει με βεβαιότητα ότι έχει ζήσει πολλές ενσαρκώσεις. Το τι ενσάρκωση έχει ζήσει μια ψυχή, θα το δούμε με βάση τον ανάδρομο πλανήτη και το ζώδιο που τον φιλοξενεί, τον Οίκο στον οποίο βρίσκεται και τις όψεις που έχει με άλλους πλανήτες.

Τα αναχαιτισμένα ζώδια

Όταν στον γενέθλιο χάρτη κάποια ζώδια δεν φιλοξενούν Οίκους, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιο άλλο ζώδιο φιλοξενεί δύο Οίκους, αυτό το δεύτερο ζώδιο πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά, γιατί αποτελεί ένδειξη σοβαρών θεμάτων που δεν έχουν επιλυθεί από προηγούμενη ενσάρκωση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν, υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u