Τετράγωνο Ήλιου-Δία, Προσοχή στις υπερβολές!!!


Στις 13/03 ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει όψη τετραγώνου  με τον Δία  από το ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη (23ο 11’). Στη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών ταιριάζει η φράση, χίλιοι καλοί χωράνε. Ο Ήλιος είναι το φως, η ζωή και η προσωπικότητα μας, ενώ ο Δίας, είναι ο καλός Δάσκαλος, η τύχη και η επέκταση. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιώνται έχουν την τάση να μεγεθύνουν τις ιδιότητες τους. Το αποτέλεσμα όμως στην όψη τετραγώνου είναι η υπερβολή, έτσι κάτω από την επιρροή της όψης έχουμε την τάση να μην εκτιμούμε την καλή μας τύχη, μιας και την θεωρούμε δεδομένη, μας κάνει να φερόμαστε με επιπολαιότητα και να υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας, να φερόμαστε με ανευθυνότητα, ενώ, έχουμε την τάση να ψάχνουμε εύκολες λύσεις και να παρασυρόμαστε σε σπατάλες. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικά ωροσκόπια αυτή η όψη δείχνει την τάση να είμαστε λαίμαργοι ή να παίρνουμε εύκολα κιλά. Η όψη τετραγώνου Ήλου – Δία θα επηρεάσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σας αρέσει να μαθαίνετε καινούργια πράγματα . Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να ριχτείτε με υπερβολικό ζήλο σε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, το οποίο στην αρχή θα σας ενθουσιάσει. Προσέξτε όμως, γιατί στην πορεία είναι πιθανό να μην σας δίνει την ίδια ικανοποίηση με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθως είστε πολύ προσεχτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Όμως, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλη σας την ενέργεια την διοχετεύετε στην καριέρα σας. Κάτω όμως από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα νιώθετε ότι θέλετε να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής που έχετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές που θα φανείτε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Ενώ άλλοι, είναι πιθανό να έχουν υπερβολικές προσδοκίες γύρω από ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες και αυτό γιατί νέες οικονομικές συνεργασίες βρίσκονται προ των πυλών. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη καλό θα ήταν να περιορίσετε τις προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνεστε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανωριμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Οι νέες ευθύνες που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας και οι προοπτικές που ανοίγονται σας γεμίζουν χαρά. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, στην προσπάθεια σας να διαφημίσετε τον εαυτό σας καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερφίαλες δηλώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες το χαμόγελο έχει επιστρέψει και πάλι στα χείλη σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, έχει επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί είναι πιθανό να υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες και τα δημιουργικά σας ταλέντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο των Ιχθύων, εκτός από το άγγιγμα της τύχης είναι πιθανό να σας παρασύρει σε  επιπόλαιες συμπεριφορές τόσο απέναντι στον εαυτό σας όσο και απέναντι στην οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκεστε εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας ωθήσει να υπερεκτιμήσετε μια ιδέα σας , την οποία και θα βιαστείτε να διαφημίσετε τόσο στους φίλους όσο και στους συνεργάτες σας , πριν ακόμα μελετήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις οικονομικές συνεργασίες με άτομα που γνωρίσατε μέσα από το φιλικό σας κύκλο και σας έχουν ενθουσιάσει, γιατί πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι ήταν πολύ επιπόλαια επιλογή.

ΙΧΘΥΣ

Είστε από τους ανθρώπους που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει ότι έχετε κακή πρόθεση. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό , στην προσπάθεια σας να προβάλετε την δουλειά σας αλλά και την εικόνα σας, να γίνετε επιδειξιομανείς και επιπόλαιοι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u