Ο Ήλιος και η Σελήνη στην καρμική ανάλυση


Είμαστε εξοικειωμένοι λίγο – πολύ με την θέση του Ήλιου στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας, δηλαδή με το ζώδιό μας.

Ίσως να είμαστε κάπως λιγότερο εξοικειωμένοι με την θέση της Σελήνης, αν και τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο σπάνιο να μην ξέρει κάποιος – ακόμα και άντρας – πού βρισκόταν η Σελήνη κατά την στιγμή της γέννησής του.

Ωστόσο τα λεγόμενα «Μεγάλα Φώτα» παίζουν τεράστιο ρόλο στην καρμική ανάλυση ενός ατόμου και μπορούν να δείξουν από μιας αρχής ποια είναι τα θέματα που θα αντιμετωπίσει στην ζωή του.

Και αυτό γιατί πολύ απλά αντιπροσωπεύουν τον Πατέρα – ο Ήλιος και την Μητέρα – η Σελήνη για τον καθέναν από εμάς. Και τι πιο καρμικό στην ζωή μας από τους γονείς μας;

Ο Ήλιος – 12 είδη πατέρα

Κάθε ζώδιο αποτελεί μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Το να έχει κάποιος τον Ήλιο στον Κριό δεν σημαίνει απλά ότι έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που περιμένει κάποιος από έναν Κριό, τον δυναμισμό, την φλόγα, την παρορμητικότητα, τον ερωτισμό, την εναλλαγή διαθέσεων. Σημαίνει και ότι ο πατέρας του έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, ακόμα κι αν είναι από άλλο ζώδιο.

Πώς γίνεται αυτό;

Απλά, η γονεϊκή σχέση παιδιού – πατέρα είναι ιδιαίτερη περιοχή. Ένα άντρας μπορεί να είναι ως άτομο Υδροχόος, για παράδειγμα, αλλά σε σχέση με την κόρη του ή τον γιο του, που είναι Ταύρος ενδεχομένως, αναπτύσσει την σχέση εκείνη που ορίζεται από τα χαρακτηριστικά του Ταύρου, την κτητικότητα, την αναζήτηση της ασφάλειας, το πάθος, την εμμονή με τα αγαθά.

Το μήνυμα του Ήλιου στο προσωπικό μας ωροσκόπιο λοιπόν από καρμική άποψη φωτίζει το πώς θα μας συμπεριφερθεί ο πατέρας μας. Μπορεί ο πατέρας να είναι Ζυγός και να έχει μια κόρη Τοξότη για παράδειγμα κι έναν γιο Σκορπιό.

Παρά το ότι ως Ζυγός θα περιμέναμε να είναι διαλλακτικός και συνεργατικός, ανάμεσα σε αυτόν και τον γιο του που είναι Σκορπιός θα δημιουργηθεί ένα πλέγμα από μυστικά, ίσως να υπάρξουν θέματα κληρονομιάς, θα ωθήσει το αγόρι με τον τρόπο που απαιτεί ο Ήλιος στον Σκορπιό να ασχοληθεί με το βάθος της ψυχής του και να ανιχνεύσει σκοτεινές περιοχές.

Με την κόρη του από την άλλη, που είναι Τοξότης, θα είναι πιο ανοιχτός, θα της επιτρέπει ή και θα της επιβάλλει τα ταξίδια, την έρευνα και την φιλοσοφική αναζήτηση.

Οι 12 μητέρες της Σελήνης

Με αντίστοιχο τρόπο κάθε θέση της Σελήνης στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός ατόμου σηματοδοτούν τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί από την μητέρα του.

Όπως ακριβώς αναλύσαμε για τον Ήλιο – Πατέρα, μπορεί η μητέρα ενός ανθρώπου να ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, να είναι καλλιτεχνική φύση, αλλά αν αυτός ο άνθρωπος έχει Σελήνη στον Αιγόκερω η μητέρα του σε σχέση μαζί του θα είναι πιο «ανδροπρεπής», θα τον στρέψει στα πρακτικά θέματα της ζωής, θα ευνοήσει τις φιλοδοξίες του και θα θελήσει να τον κάνει πολύ πρακτικό άνθρωπο.

Αντίστοιχα μια μητέρα που είναι Δίδυμοι για παράδειγμα, και για τον εαυτό της επιδιώκει να έχει ανοιχτή κοινωνική ζωή, αν η κόρη της έχει Σελήνη στον Καρκίνο, προς την κόρη της θα είναι πολύ προστατευτική, σε βαθμό να πνίγει τις πρωτοβουλίες της. Πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Πόσες φορές δεν επιδιώκουμε τα παιδιά μας να έχουν εντελώς διαφορετική ζωή από την δική μας;

Μια γυναίκα ταύρος, που έχει μεγάλη προσκόλληση με την οικογένειά της και έχει κάνει επιλογές κάτω από αυστηρή καθοδήγηση είναι λογικό να θελήσει τα παιδιά της να ζήσουν πιο ανοιχτή και ανεξάρτητη ζωή.

Αυτό θα εκφραστεί μέσα από μια Σελήνη του παιδιού της στον Ζυγό, στον Υδροχόο ή στους Διδύμους, που θα φέρουν στην επιφάνεια αυτήν την ανεξαρτησία, αυτόν τον πόθο της μητέρας να ελευθερώσει τα παιδιά της από τις συμβάσεις που ταλαιπώρησαν την ίδια.

Το κρυφό καρμικό μήνυμα του Ήλιου και της Σελήνης

Το να ξέρουμε τι ζώδιο είμαστε λοιπόν και πού είναι η Σελήνη μας θα μας δώσει πολλές απαντήσεις για τον τρόπο που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας. Αν είναι στην ζωή και έχουν ερευνητική διάθεση, μπορούν να ωφεληθούν πολύ και οι ίδιοι από το κρυφό καρμικό μήνυμα του Ήλιου και της Σελήνης των παιδιών τους.

Θα καταλάβουν και οι ίδιοι και τα παιδιά τους μυστικούς δεσμούς που τους συνδέουν, φτιαγμένους από προσδοκίες, ανασφάλειες, φόβους και επιδιώξεις.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!