Η μέθοδος των 9 προσωπικοτήτων


Τα εργαλεία που έχει πια η αστρολογία είναι πάρα πολλά.

Είναι ευτύχημα ότι η πρόοδος των υπολογιστών μας επιτρέπει να έχουμε πια πρόσβαση σε ένα μεγάλο πλήθος από αστρολογικές εφημερίδες.

Oπως επίσης και το γεγονός ότι τα αυτόματα συστήματα υπολογισμού των πλανητών ανά στιγμή μέσα σε όποιο έτος στο παρελθόν ή το μέλλον μας επιτρέπουν να έχουμε τρομερά πλήρη εικόνα των αστρολογικών συνθηκών όχι μόνον στην γέννηση ενός ατόμου, αλλά καις τα κρίσιμα πρώτα χρόνια του.

12 άνθρωποι σε μια ψυχή

Μία από τις πιο πρόσφατες αλλά καλά δομημένες μεθόδους ανάλυσης του γενέθλιου ωροσκοπίου είναι αυτή των 9 προσωπικοτήτων. Η μέθοδος παίρνει ως βάση ότι όλοι οι πλανήτες και όχι μόνον ο Ήλιος παίζουν ρόλο στην δόμηση μιας πλήρους προσωπικότητας. Γίνεται λοιπόν υπολογισμός για κάθε ένα πλανήτη, όπου τελικά καταλήγουμε σε έναν πλήρη κύκλο 12 προσωπικοτήτων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Με αυτόν τον τρόπο αποκτούμε πλήρη γνώση της ψυχής μας.

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;

Η μέθοδος παραδέχεται ότι κάθε πλανήτης έχει άλλη χρήση, άλλη χροιά και άλλη αποστολή, δίνοντας στην ουσία ένα αρχέτυπο. Αυτά είναι τα εξής:

Προσωπικότητα 1: «Ο πολεμιστής»

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για την δύναμη του πολεμιστή μου, ή την ικανότητα μου να διεκδικήσω τον εαυτό μου στον κόσμο επιθετικά, να μάθω τα απάντα σχετικά με τον τρόπο μου της μάχης, αν είμαι ένας δειλός ή ένας ήρωας, αυτό που βρίσκω αξιόλογο για να αγωνιστώ και με ποια μέσα – κοιτάζω τον Άρη στο διάγραμμα των 9 προσωπικοτήτων.

Προσωπικότητα 2: “Η ομορφιά”

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για την ασφάλεια μου ή τις ανασφάλειες, τις αξίες μου και την αίσθηση αυτοεκτίμησης, τον αισθησιασμό μου, την ερωτική μου επιθυμία και γενικά την ικανότητα μου να απολαύσω – κοιτάζω την Αφροδίτη και το διάγραμμά της.

Προσωπικότητα 3: “το πνεύμα”

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για την ευελιξία μου, την αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο, σχετικά με τον τρόπο μου να δέχομαι την λογική λειτουργία, την επικοινωνιακή ικανότητα μου, τη νοημοσύνη μου – Κοιτάζω το διάγραμμα του Ερμή μου.

Προσωπικότητα 4: “Η μητέρα” ( “Το μικρό παιδί”)

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για τη θηλυκότητα μου, τα συναισθήματά μου, το εσωτερικό παιδί μου και πώς αντιλαμβάνομαι την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης, δηλαδή τη θηλυκή πλευρά της ψυχής μου – Κοιτάζω το διάγραμμα της Σελήνης. Θεωρούμε ότι αυτό το διάγραμμα persona (δίπλα από το γενέθλιο χάρτη) είναι το σημαντικότερο εργαλείο για την εξερεύνηση στον εσωτερικό κόσμο του ατόμου.

Προσωπικότητα 5: «Ο ήρωας» ( «Ο πατέρας»)

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για ζωτικότητα μου, το εγώ μου, την δύναμη της ζωής μέσα μου – πρέπει να εξετάσω το διάγραμμα του Ήλιου μου. Αλλά, στην πραγματικότητα, το πήρα ήδη, όπως είναι ωροσκόπιο της γέννησής μου!

Προσωπικότητα 6: “Λόγος” ( «Η επίπληξη»)

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για τον τρόπο να ασχολούμαι με τις ανάγκες και τους περιορισμούς της ζωής, για τις συνθήκες που πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτές και για τα πράγματα που έχω να δεχτεί – κοιτάζω πάλι το διάγραμμα του Ερμή.

Προσωπικότητα 7: “Οι άλλοι”

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για τη σχέση μου με τους άλλους ανθρώπους, με τους εταίρους, καθώς και με τον κόσμο – πρέπει να κοιτάξω την Αφροδίτη στο ανάλογο διάγραμμα.

Προσωπικότητα 8: «Ο φανατικός”

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για τον τρόπο που μπορεί να ασχοληθώ με το υπερφυσικό, με τον θεό του κάτω κόσμου, με τις δυνάμεις που θέλουν να με αποτρέψουν από την ασφάλεια – Θα πρέπει να εξετάσω τον Πλούτωνα στο ανάλογο διάγραμμα.

Προσωπικότητα 9: “Ο φιλόσοφος”

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για το νοήμα της ζωής μου, σχετικά με το θεραπευτή μέσα μου, σχετικά με το ρόλο που η θρησκεία παίζει στη ζωή μου – στρέφομαι στο Δία και το διάγραμμα του.

Προσωπικότητα 10: “Ο γέρος ή η γυναίκα” ( “Ο φύλακας του νόμου»)

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για το «δίκαιο», για υψηλότερες κλήσεις μου, την κλίση μου ή για την τύχη, αλλά και κρυμμένες αλήθειες που θέλει να μου διδάξει η ζωή, αλλά στην εξωτερική μου ζωή δεν θέλω να μάθω) – Κοιτάζω τον Κρόνο και το διάγραμμα του.

Προσωπικότητα 11: “Ο απελευθερωτής”

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για το τομέα της ζωής μου με τον οποίο αντιμετωπίζω τους δεσμούς, για τον τρόπο μου σε σχέση με την υλοποίηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας – κοιτάζω τον Ουρανό.

Προσωπικότητα 12: “Ο κύριος”

Αν θέλω να μάθω περισσότερα για τη μετάβαση από το ψέμα στην αλήθεια, για τον κόσμο του “Maya”, της ψευδαίσθησης, και για το πώς να ξεπεράσω την ψευδαίσθηση για να φτάσω στον κόσμο πίσω από τον κόσμο – κοιτάζω τον Ποσειδώνα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!