Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Οι κανόνες παραμένουν….


Η καλή μας διάθεση και η αισιοδοξία ότι η ζωή μας επιστρέφει σταδιακά στους κανονικούς της ρυθμούς μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές, γι’ αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητο να υπάρχουν κανόνες.

Για άλλη μια φορά τον ρόλο του αυστηρού θα τον παίξει ο Κρόνος, και συγκεκριμένα στις 03/05 όπου ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (13ο 12’). Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα οι συμβιβασμοί και οι υποχωρήσεις μαζί με τους αυστηρούς κανόνες είναι απαραίτητη στην καθημερινή μας ζωή, από την άλλη πλευρά θα αναγκαστούμε να βάλουμε νέα όρια στους δικούς μας ανθρώπους , θα αναλάβουμε νέες ευθύνες οι οποίες θα περιορίσουν σημαντικά τον χρόνο μας ενώ παράλληλα θα αναγκαστούμε να αναλάβουμε και το κόστος των επιλογών μας.

Επίσης, είναι απαραίτητο να είμαστε συνεπείς  στις υποχρεώσεις μας, και για λίγο καιρό ακόμα να κινούμαστε με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.  Η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνου  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου  καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.  

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα επηρεαστούν από αυτή την όψη σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Κοντά σε ισχυρά πρόσωπα θα βρεθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να αποδείξετε στα ισχυρά πρόσωπα του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου ότι είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις, που δεν φοβάστε τις  ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτω από έντονη πίεση θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας αναγκάσει να δουλέψετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα, και νέους κανόνες, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι δεν παίρνετε την επιβράβευση που σας αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαφνικές αλλαγές στην διάθεση σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, είναι αφορμή για να νιώσετε συναισθηματικά πιεσμένοι, καθώς η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας έρχεται σε άμεση σύγκρουση με τα πρέπει και τους περιορισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα βήματα σας προσπαθείτε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει να νιώσετε ότι οι φίλοι και τα σημαντικά πρόσωπα του κοινωνικού σας κύκλου είναι αρκετά αυστηροί μαζί σας, και για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους θα χρειαστεί για άλλη μια φορά να αποδείξετε την αξία σας.

ΛΕΩΝ

Έτοιμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου όμως που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, εκτός από την χαρά της επιτυχίας, θα φέρει μαζί της αρκετή πίεση, αυστηρά χρονοδιαγράμματα και μείωση του ελεύθερου χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο, θα σας ωθήσει να σχεδιάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα βήματα σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βάλει επίσης στην διαδικασία να προσέξετε τον εαυτό σας και την διατροφή σας.

ΖΥΓΟΣ

Την ζωή σας σε σταθερά θεμέλια προσπαθείτε να βάλετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά , ωστόσο θα υπάρξουν στιγμές που θα κάνετε μερικά βήματα πίσω, εξαιτίας της ανασφάλειες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να γίνεται αυστηροί με τους αγαπημένους σας και να τους βάλετε αυστηρά όρια, όχι για να τους τιμωρήσετε, αλλά γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και να γίνουν υπεύθυνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεπείς στις υποσχέσεις σας θα πρέπει να φανείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα αναγκαστείτε να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα αναγκαστείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στην ουσία και να μην αναλώνεστε σε περιττές λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας  θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να βάλετε μέτρο στα έξοδα σας γιατί στην προσπάθεια σας να δώσετε χαρά στους αγαπημένους σας είναι πιθανό να τινάξετε τον προϋπολογισμό του μήνα στον αέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά απόμακροι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κρατήσετε σε απόσταση την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα είστε και επικριτικοί μαζί τους εάν δείτε ότι κάνουν λάθη.

ΙΧΘΥΣ

Δεύτερες σκέψεις θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που  θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να σκεφτείτε αρκετές φορές τις σκέψεις και τις ιδέες σας πριν τις μοιραστείτε με τους συνομιλητές σας. Ενώ είναι πιθανό να αναβάλετε για λίγο αργότερα την υλοποίηση ενός σχεδίου.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!