Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Παρατηρητικότητα και εξομολογητική διάθεση


Σημαντικές ειδήσεις θα έχουμε αυτές τις ημέρες, οι οποίες θα επαναφέρουν σταδιακά το χαμόγελο μας, βέβαια κάποιες από αυτές μπορεί να είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές ή να υπάρχουν ψιλά γράμματα πίσω από αυτές. Στο χέρι μας όμως θα είναι να προσέξουμε τις λεπτομέρειες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Στις 02/05 ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 48’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα μπούμε στην διαδικασία να ελέγξουμε με προσοχή τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που θα ακούσουμε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, θα έχουμε την δυνατότητα να καταλάβουμε τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών μας, θα καταφέρουμε να πείσουμε με ιδιαίτερη ευκολία τους συνομιλητές μας, επίσης , θα χρησιμοποιήσουμε τις ειδήσεις που θα μας έρθουν προς όφελος μας, ενώ δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους που ανήκουν στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα όσοι Ταύροι έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την θετική επιρροή της  όψης σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα ανοίξει το δρόμο προς τις μελλοντικές σας επιτυχίες, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσετε τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια σας ανεκμετάλλευτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι θα  είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα  μελλοντικά  προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις  λεπτομέρειες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των φιλικών σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω από εσάς τους Διδύμους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας, ώστε να προφυλάξετε τον εαυτό σας από τις κακοτοπιές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο επίκεντρο του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα κάνει ιδιαίτερα πειστικό τον λόγο σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να πείτε τα σωστά λόγια την σωστή στιγμή.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα σας, σας απασχολεί πολύ έντονα ακόμα και  αυτές τις ημέρες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις, δίνοντας από την μια πλευρά ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, ενώ από την άλλη πλευρά , θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τις εύστοχες παρατηρήσεις και τις αποτελεσματικές λύσεις που θα δώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που σας απασχολούν θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με τον πιο εύστοχο τρόπο τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε χωρίς δισταγμό τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις τόσο του συντρόφου όσο και τις δικές σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ώστε να δώσετε μια σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας και να αισθανθείτε και πάλι καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ικανότητα σας να μαγεύετε τους συνομιλητές σας θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει με την ευστροφία, τον γοητευτικό σας λόγο, και την ευελιξία σας να επηρεάσετε τις αποφάσεις τόσο του συντρόφου όσο και των συνεργατών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον τρόπο να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε με την ικανότητα σας από την μια πλευρά να εντοπίζετε και από την άλλη να προλαβαίνετε τα λάθη  των συναδέλφων σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να εδραιώσετε ακόμα περισσότερο την παρουσία σας στην δουλειά σας, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των διευθυντών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα πλατύ χαμόγελο θα έχετε στο πρόσωπο σας   αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με  τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προχωρήσετε σε σημαντικές εξομολογήσεις στο ερωτικό σας ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στιγμές έντονου προβληματισμού έχετε περάσει  αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας αλλά και σε θέματα της ακίνητης σας περιουσίας, με την προϋπόθεση ότι θα είστε ψύχραιμοι.

ΙΧΘΥΣ

Τα εκφραστικά σας μέσα θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερα γλυκό τρόπο,  ενώ οι παρατηρήσεις σας ή ακόμα και τα αυστηρά σας σχόλια θα γίνουν με τέτοιο τρόπο που δεν θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!