Τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, Η δύναμη κρύβεται μέσα μας ..


Το κλείσιμο ενός κύκλου για την ζωή κάθε ανθρώπου είναι δύσκολο, καθώς ο φόβος του αύριο και οι ανασφάλειες μας, μαζί με την δύναμη της συνήθειας, αποτελούν τις περισσότερες φορές τροχοπέδη στην ζωή μας και μας δυσκολεύουν να πάμε παρακάτω.

Συνήθως αυτό που μας δυσκολεύει περισσότερες φορές, εξαιτίας των οικογενειακών πεποιθήσεων ,  είναι να αντιληφθούμε ότι κάθε τέλος είναι η αφορμή για μια νέα αρχή . Στις 17/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 20’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα δούμε ξεκάθαρα  πράγματα και καταστάσεις που γινόταν πίσω από την πλάτη μας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, και αυτό θα αποτελέσει το έναυσμα  να προχωρήσουμε στο  οριστικό τέλος ορισμένων προσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών,  οι οποίες δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι άλλο και πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται τοξικές για εμάς.

Μας δίνει την δυνατότητα να μελετήσουμε με ιδιαίτερη προσοχή και να ασχοληθούμε σε βάθος με τις υποθέσεις που μας αφορούν.  Δεν θα διστάσουμε να πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα ανθρώπους που μας έχουν πειράξει και να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα νιώσουμε πάρα πολύ δυνατοί για να κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ιδιαίτερα οι Ζυγοί που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, βάζοντας τέλος σε τοξικές καταστάσεις. Η επιρροή της όψης είναι 8 ημέρες -/+.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στην ζωή τους, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα τους ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσουν μια συνεργασία που δεν τους αφήνει να εξελιχθούν, και να κάνουν ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να δώσουν τέλος σε μια τοξική ερωτική σχέση.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τι ακριβώς γίνεται πίσω από την πλάτη τους, στο χώρο της δουλειάς τους και να αντιληφθούν ποιοι είναι οι φίλοι τους και ποιοι είναι αυτοί που τους βάζουν εμπόδια. Ενώ από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν και οι ίδιοι πλάγιους τρόπους για να χειραγωγήσουν τις αποφάσεις των συνεργατών τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα κρατήσουν κρυφές τις ερωτικές τους σχέσεις.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να κοιτάξουν κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις οικονομικές. Στο χέρι τους είναι εάν θα βρουν την δύναμη να τους απαλλαγούν από αυτές και να δουν την ζωή τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν την τάση να δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!