Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ..


Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι, μπερδεμένες καταστάσεις, ψευδείς ειδήσεις και αυταπάτες. Πως όμως θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτές τις περίεργες καταστάσεις χωρίς να έχουμε απώλειες ;

Τα ξημερώματα στις  14/06 ο Ήλιος από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο τους Ιχθύς (23ο 10’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να αφήσουμε τον εαυτό μας να δημιουργήσει υπερβολικές  προσδοκίες που αφορούν είτε μια νέα προσωπική σχέση ή είτε μια νέα επαγγελματική συνεργασία γιατί το αποτέλεσμα θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτές να  διαψευστούν, επίσης θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα γιατί είναι πιθανό κάποια από τα οικεία μας πρόσωπα να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν ή να μας εξαπατήσουν.

Από την άλλη  καλό θα ήταν να μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να είμαστε επιφυλακτικοί με τις πληροφορίες που θα μας δοθούν γιατί το πιθανότερο είναι να μας δημιουργηθούν ψεύτικες ελπίδες, ενώ θα πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε τι υπάρχει πίσω από τα χαμόγελα των ανθρώπων που θα έρθουμε σε επαφή γιατί το πιθανότερο είναι να κρύβουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

Φυσικά αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να κλείσουμε τα αυτιά μας στην εσωτερική μας φωνή, και να μην προσπαθήσουμε να βρούμε διέξοδο σε ψεύτικους παράδεισους. Μπορούμε όμως να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας στην Τέχνη.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια όλης της γενέθλιας χρονιάς τους, θα πρέπει να είναι οι Δίδυμοι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, γιατί είναι πιθανό μέσα στη χρονιά να διαψευσθούν τα όνειρα και οι προσδοκίες τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ένα βήμα πίσω είναι αναγκαίο να κάνετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να ενισχύσει την επιθυμία σας να πάρετε άμεσα αποφάσεις, ωστόσο καλό θα ήταν όσο γίνεται να αφήσετε το χρόνο να κυλήσει προς όφελος, γιατί είναι πολύ πιθανό είτε να αποκαλυφθεί το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας, είτε τα πράγματα να μην είναι όπως σας τα έχουν υποσχεθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις οικονομικές συμφωνίες θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς απαιτεί από εσάς να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, με ορισμένα  άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, γιατί είναι πιθανό η εμπλοκή τους στις οικονομικές σας υποθέσεις να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα  όνειρα σας πραγματικότητα προσπαθείτε να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα είναι να μην επενδύσετε πολλά σε μια επαγγελματική πρόταση ή να μην αφήσετε να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες για το επαγγελματικό σας μέλλον και την εξέλιξη της καριέρας σας, γιατί το πιθανότερο είναι τα πράγματα να μην είναι όπως σας τα έχουν υποσχεθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα μυστικά σας θα πρέπει με κάθε τρόπο να προστατεύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, απαιτεί από εσάς να προσέχετε πάρα πολύ αυτά που λέτε, αλλά κυρίως ποιους από τους συναδέλφους σας εμπιστεύεστε, γιατί είναι πιθανό σύντομα να μάθετε πράγματα που θα σας ξαφνιάσουν.

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο φιλικός και κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται. Τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην ζωή σας, σας έχουν ενθουσιάσει, ωστόσο, εξαιτίας της επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, με ορισμένα από αυτά, πριν αποδείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις αλλά και την αξία τους απέναντι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να νιώσετε αρκετές ενοχές απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους, εξαιτίας του χρόνου που αφιερώνετε στην δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αναλάβει στην δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Ωστόσο, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους συναδέλφους και να μην τους εμπιστεύεστε τυφλά, γιατί είναι πιθανό, ορισμένοι από αυτούς να ρίξουν σε εσάς τις ευθύνες για τα λάθη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο, εξαιτίας της επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό η υπερβολική σιγουριά σας να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις, είτε αυτές αφορούν μια  νέα οικονομική συνεργασία είτε με την συναισθηματική σας ζωή, με αποτέλεσμα στο τέλος να βγείτε ζημιωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναισθηματικά αναστατωμένοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει ψεύτικα διλήμματα ή λανθασμένες εκτιμήσεις για τις υποθέσεις που αφορούν τα μέλη της οικογένειας σας ή ενός αγαπημένου σας προσώπου. Αυτό που πρέπει είναι σημαντικό για εσάς είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά νέα και αλλά και εμπιστευτικές ειδήσεις  θα φτάσουν αυτές τις ημέρες στα αυτιά σας. Πριν βιαστείτε όμως να πάρετε θέση, καλό θα ήταν, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, να φιλτράρετε με προσοχή τις πληροφορίες που σας έχουν δοθεί και να τις διασταυρώσετε, γιατί το πιθανότερο είναι ορισμένες από αυτές να είναι παραπλανητικές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Οι δημιουργικές σας ιδέες αλλά και ένας νέος έρωτας σας έχουν ενθουσιάσει. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς,  είναι πιθανό να αφήσετε τον νέο ερωτικό σας σύντροφο να μπλεχτεί στις οικονομικές σας υποθέσεις, και αυτό είναι κάτι για το οποίο είναι πιθανό στο μέλλον να μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα από το  ζώδιο σας, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να μην προσπαθήσετε να μπείτε μπροστά και να υπερασπιστείτε ένα συγγενικό σας πρόσωπο, γιατί είναι πιθανό τα πράγματα να μην είναι όπως σας έχουν παρουσιασθεί.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!