Πως θα μας επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους


Ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα και αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις, διαμορφώνεται από τους γονείς μας, τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας. Έρχεται όμως το πλήρωμα του χρόνου, και απαιτεί από εμάς να αλλάξουμε την οπτική και τον τρόπο που αντιδρούμε.

Στις 10/06 και συγκεκριμένα στις 13:52 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ήλιου στους Διδύμους στην 19ο 47’,  ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αντίληψη, την επικοινωνία, τον τρόπο σκέψης, τις μεταφορές, τα Μ.Μ.Ε, τις μετακινήσεις, την βασική εκπαίδευση, αλλά και τον κοντινό κοινωνικό περίγυρο.

Η Ηλιακή Έκλειψη θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 26ο 39’ της Παρθένου, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) να αλλάξουν πλεύση στην ζωή τους, γιατί όπως έχουμε πει και στο παρελθόν οι Εκλείψεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά δείκτες αλλαγών.

Η Ηλιακή Έκλειψη- Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 9ο οίκο του χάρτη της Έκλειψης, γεγονός που θα τονίσει πολύ έντονα τα θέματα που έχουν σχέση με την Δικαιοσύνη, την Ανώτερη Εκπαίδευση, το εξωτερικό, τα ταξίδια, την φιλοσοφία,  και την επέκταση.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει η Έκλειψη Ηλίου με τον κυβερνήτη του Ωροσκοπίου τον Ερμή, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, απαιτεί από εμάς να αλλάξουμε την οπτική και την στάση μας απέναντι στα πράγματα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι το επόμενο χρονικό διάστημα ,  είτε θα μπούμε στην διαδικασία να επανασχεδιάσουμε πολλούς από τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους, είτε θα ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η σύνοδος της Έκλειψης Ηλίου και ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα, απαιτεί από εμάς να προσέξουμε ιδιαίτερα σε ποιους εμπιστευόμαστε τα προσωπικά και επαγγελματικά μας σχέδια, αλλά και με ποιους θα συνεργαστούμε γιατί είναι πιθανό οι υποσχέσεις και οι εγγυήσεις που μας δίνονται, να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Έκλειψη Ηλίου με τον Ωροσκόπο, θα πυροδοτήσει αρκετό άγχος καθώς τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που φανταζόμαστε και επιθυμούμε. Ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας με τον Ωροσκόπο, θα μας ωθήσει να δούμε ότι συμβαίνει γύρω μας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες.

Η όψη αντίθεσης του Άρη με τον ανάδρομο Πλούτωνα  που προηγήθηκε, απαιτεί από εμάς, όχι με τον πιο εύκολο τρόπο, να αναγεννηθούμε συναισθηματικά και να βάλουμε νέες προτεραιότητες στην προσωπική μας ζωή και στην καριέρα μας.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ουρανός με την Δήμητρα θα μας πιέσει να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργούμε στην συναισθηματική μας ζωή, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η σύνοδος Δήμητρας Ουρανού με τον Κρόνο απαιτεί από εμάς να δούμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα την ερωτική μας ζωή και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Κάτι το οποίο απαιτεί και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Χείρωνα.

Ευχάριστες ανατροπές στα οικονομικά αλλά και στην εικόνα μας θα φέρει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με την σύνοδο Ουρανού Δήμητρας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα προσωπικά και επαγγελματικά μας σχέδια μπορεί λιγάκι να καθυστερήσουν, όμως,  με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η σύνοδος της Ηλιακής Έκλειψης και του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο, με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα θα μπουν σε σταθερές βάσεις.

Σε ότι αφορά τον χάρτη της Ελλάδας, η Ηλιακή Έκλειψη γίνεται πολύ κοντά στην Σελήνη της χώρας μας, οπότε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί με αυτά που ακούμε και ότι διαδίδεται, γιατί, θα υπάρξει έντονη παραφιλολογία πάνω σε διάφορα θέματα.

Αστρικά η Ηλιακή Έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στην 25ο 38’ του Ταύρου, και θα επηρεάσει πολύ έντονα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 3ου δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 2ο 30’ της Παρθένου.

Το μήνυμα της Ηλιακής Έκλειψης του Ιουνίου είναι:

Αλλάζω τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα και προσαρμόζομαι γρήγορα στις νέες συνθήκες. Αρκεί να μην αφήσουμε την φαντασία μας να μας παρασύρει.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Έκλειψη Ηλίου –  Νέα Σελήνη   του Ιουνίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα πράγματα γύρω σας και εκφράζετε τις σκέψεις θα ξαναδείτε εσείς  οι Κριοί. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να κάνετε τα όνειρα σας πράξεις, και να βρείτε νέους τρόπους για να τα επικοινωνήσετε. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σας δημιουργεί κάποιες καθυστερήσεις, αυτό όμως δεν πρέπει να σας ανησυχεί, γιατί σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέες ευκαιρίες στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ταύροι. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ανοίξει τον δρόμο για να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες όχι μόνο θα διαφυλάξουν τα κεκτημένα σας, αλλά, σας υπόσχονται ότι σύντομα θα βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ακουστεί κοινότυπο, αλλά, η προσοχή όλων αυτές τις ημέρες θα είναι στραμμένη επάνω σας. Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να αλλάξετε την πορεία τόσο της προσωπικής σας ζωής, όσο και της καριέρας σας και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα, τα οποία θα βάλουν την ζωή σας σε μια εντελώς διαφορετική πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.  Η Έκλειψη Ηλίου  που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε ένα τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατάνε πίσω, και να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε παρασκηνιακές επαφές και μυστικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μετά από αρκετή σκέψη και συναισθηματική πάλη, θα πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Οι φιλικές και οι κοινωνικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ανοίξει τον δρόμο για να ασχοληθείτε με κοινωνικές δράσεις , μέσα από τις οποίες θα διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα αφήσετε πίσω σας παλιές φιλίες τις οποίες διατηρούσατε για συναισθηματικούς λόγους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο αποτελεί η καριέρα σας. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να αρκετούς από εσάς  να τολμήσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, στοχεύοντας ψηλά. Ενώ, για κάποιους από εσάς, μια νέα επαγγελματική πρόταση, θα σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να επανασχεδιάσετε το μέλλον σας, αλλάζοντας αρκετά από αυτά που σχεδιάζατε τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για την καριέρα σας. Αφήστε στην άκρη τα πρέπει των άλλων και ακολουθήστε τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε πολύ έντονα  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να κοιτάξετε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και θα αναγεννηθείτε ερωτικά και συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις ήρθε η ώρα να ξαναδείτε εσείς οι Τοξότες. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στις συνεργασίες σας. Αυτό για ορισμένους μπορεί να σημαίνει ότι θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που συμπεριφέρονται στα αγαπημένα τους πρόσωπα και στους συνεργάτες και να ξανά συστηθούν. Ενώ για άλλους, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αφήνουν πίσω τους παλιές σχέσεις και συνεργασίες και κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές αλλαγές στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή. Αρκετοί από εσάς θα έχετε ριζικές αλλαγές στην δουλειά σας, ενώ άλλοι μπορεί να αναλάβετε νέες ευθύνες. Επίσης, για πολλούς από εσάς ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, αλλάζοντας την διατροφή σας, ξεκινώντας γυμναστήριο ή κόβοντας κάποιες κακές  συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καινούργια αρχή είστε έτοιμη να κάνετε στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, για τα οποία θα δουλέψετε με υπομονή και σοβαρότητα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα αλλάξει την ζωής σας ριζικά, όπως και ο ερχομός ενός παιδιού.

ΙΧΘΥΣ

Με το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας, ενώ θα προκαλέσει και αρκετές αλλαγές στις ισορροπίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, όπως η έλευση ενός νέου μέλους ή αγοραπωλησία ενός ακινήτου μπορεί να δημιουργήσει νέες συνθήκες. Επίσης, μια μετακόμιση για επαγγελματικούς λόγους είναι πολύ πιθανή τους επόμενους μήνες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!