Άρης στον Λέοντα, Πάθος για ζωή και έρωτα …


Το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξέγνοιαστες στιγμές, να ερωτευτούμε και πάνω από όλα να αφεθούμε στην μαγεία της στιγμής. Σημαντικό ρόλο στους καλοκαιρινούς έρωτες, εκτός από την Αφροδίτη, παίζει και ο Άρης.

Στις 11/06 και συγκεκριμένα στις 16:33 μ.μ., ο τόσο σημαντικός για την ύπαρξη μας πλανήτης, θα αφήσει το υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, και θα κάνει την είσοδο του στο Πύρινο και Σταθερό ζώδιο του Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29/07 στις 23:31 μ.μ.

Η παρουσία του στο ζώδιο του Λέοντα  θα δώσει μια νέα πνοή συνολικά στην ζωή μας, αφού θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, θα ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση, την δημιουργικότητα και το πάθος μας για την ζωή. Ενώ,  θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα, δείχνοντας παράλληλα την γενναιοδωρία και την μεγαλοψυχία μας.

Ο έρωτας αυτή τη χρονική περίοδο θα ξαναπάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μας , ενώ,  για χάρη του θα γίνουμε τολμηροί και δεν θα διστάσουμε, εάν χρειαστεί, να ρισκάρουμε. Με λίγα λόγια το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται άκρως ερωτικό, αφού οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να πάμε κόντρα στο κύμα, και να υπερασπιστούμε με πάθος τις επιλογές μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες), τα οποία θα ζήσουν μετά από αρκετά χρόνια το πιο ερωτικό τους καλοκαίρι. Ενώ τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) εξαιτίας της κόντρας του Άρη με τον Κρόνο και τον Ουρανό, θα έχουν αρκετές συγκρούσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις όπου θα πιεστούν να κάνουν αλλαγές.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Την 01/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο (12ο 21’), χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα δημιουργήσει αρκετές συγκρούσεις και αδιέξοδες καταστάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 03/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό (13ο 55’), θα παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές, ενώ μπορεί να δημιουργήσει και απρόοπτες καταστάσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/07 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Αφροδίτη (19ο 49’), υπόσχεται νέους έρωτες και στιγμές γεμάτες πάθος για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 29/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία (29ο 53’), μπορεί να οδηγήσει σε αψυχολόγητες ενέργειες και εκρηκτικές καταστάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, εξαιτίας μιας κρυφής όψης,  θα πρέπει να είναι από τις 22/06-25/06 εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο τροπικός Άρης με τον Αστρικό Διά (8ο 00’), και θα προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις στους εκπρόσωπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. 

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και έτοιμοι για νέες περιπέτειες θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή σας, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τις αναστολές και να προωθήσετε τα νέα φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, θα διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ σε ότι αφορά τον έρωτα, οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσουν την σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα  εσείς οι Ταύροι . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας , θα σας πιέσει να δώσετε άμεσες και οριστικές λύσεις  στα ζητήματα  που απασχολούν  τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και σε θέματα που αφορούν την  ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, εξαιτίας της κόντρας του Άρη τόσο με τον Ουρανό από το ζώδιο σας όσο και με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πολύ πιθανό η κατάσταση να φτάσει στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο δραστήριοι θα γίνεται αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα βάλει την καθημερινότητα σας σε πιο έντονους  ρυθμούς,  καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε πολλές συζητήσεις, αλλά και μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Ενώ, θα βρείτε χρόνο να κάνετε και μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με τους φίλους σας, όπου είναι πιθανό να δημιουργηθούν και αρκετές ερωτικές ιστορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ηρεμία επιστρέφει και πάλι στη ζωή σας. Η αποχώρηση  του Άρη από το ζώδιο σας και η είσοδος του στο  ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει  ολοκληρώσετε με επιτυχία τις  συζητήσεις που αφορούν τις νέες επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το πορτοφόλι σας, καθώς θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Τις φιλοδοξίες σας ήρθε η στιγμή να κυνηγήσετε εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να γίνεται πιο δραστήριοι και να διεκδικήσετε με πάθος τα όνειρα και τους μελλοντικούς σας στόχους. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε ευθύνες στην δουλειά σας, ενώ μέσα από συγκρούσεις θα αναγκαστείτε να αλλάξετε την οπτική σας.  Φυσικά η γοητεία και ο ερωτισμός σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίοδος με αρκετό άγχος και δράση στο παρασκήνιο ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει το άγχος σε ότι αφορά το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ δεν θα διστάσετε να κινηθείτε και στο παρασκήνιο στην προσπάθεια σας να έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των μελλοντικών σας σχεδίων. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή,  είναι πιθανό να  ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΖΥΓΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για εσάς, όπου η κοινωνική σας ζωή θα μπει σε πρώτο πλάνο. Οι προσκλήσεις που θα δεχτείτε από φίλους, αλλά και οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των κοινωνικών προσκλήσεων θα επαναφέρουν το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση. Ενώ, πολύ κομβική θα είναι για την ζωή σας και η συνάντηση σας με συγκεκριμένους ανθρώπους. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά και με ορισμένα πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια αρκετά πιεστική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη ορμή τους επαγγελματικούς στόχους, στοχεύοντας την κορυφή, ενώ αρκετοί από είναι πιθανό να αναλάβετε και νέες ευθύνες στην δουλειά σας, με αποτέλεσμα να ελεύθερος σας χρόνος να μειωθεί σημαντικά. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας.  Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, εάν δεν θέλετε να χαλάσει η εικόνα σας, είναι τις εκρήξεις θυμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεμάτοι όνειρα και αισιοδοξία για το μέλλον θα είστε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας και θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με θάρρος τους μελλοντικούς προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους , ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος και για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας σε ότι αφορά τα θέματα Σπουδών. Σε  προσωπικό  επίπεδο, ο έρωτας των δεσμευμένων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα φουντώσει σε ένα ταξίδι, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα καλοκαιρινό έρωτα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες  απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) βρίσκοντας τις πιο βιώσιμες για εσάς λύσεις, ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες τις οποίες προσπαθούσατε να κλείσετε εδώ και καιρό. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση και θα κοιτάξετε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα αυξήσει την libido σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ απαιτητική περίοδος ξεκινά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  και οι συγκρούσεις που θα έχει τόσο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, όσο και με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε κάτω από πίεση, οριστικές αποφάσεις τόσο για το μέλλον μιας συνεργασίας όσο και για την προσωπική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναγκαστείτε να δώσετε ένα τέλος σε μια κατάσταση που δεν οδηγεί πουθενά και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΙΧΘΥΣ

Κάθε άλλο παρά ξεκούραστο θα είναι το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς τους Ιχθύς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σε κάποιους από εσάς νέες ευθύνες στην δουλειά σας, ενώ άλλους θα τους αναγκάσει να δουλέψουν κάτω από πιεστικά χρονοδιαγράμματα, μεγεθύνοντας το άγχος σας. Το θετικό όμως είναι ότι εξαιτίας της πίεσης, θα μάθετε να δίνετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύπτουν. Ιδανική λύση για να εκτονώσετε το άγχος σας, είναι να ξεκινήσετε, τώρα που άνοιξαν τα γυμναστήρια, μια νέα αθλητική δραστηριότητα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!