Τοξότης με Ζυγό


Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Ζυγό, τότε μπράβο σας!

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του Αέρα και εσείς είστε ζώδιο της Φωτιάς, και αυτά τα δύο στοιχεία ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους!

Το πιθανότερο είναι πως οι στιγμές με τον Ζυγό θα είναι γεμάτες φίλους και κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Ζυγός δεν μπορεί να μένει μέσα στο σπίτι. Θέλει να βγαίνει περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, και γνωρίζει σχεδόν τους πάντες.

Οι Ζυγοί λατρεύουν να διατηρούν την ομορφιά τους, για αυτό να υπολογίζετε πως θα χρειάζονται περισσότερη ώρα στο μπάνιο. Οι Ζυγοί περιλαμβάνονται στα πιο περιποιημένα, εκλεπτυσμένα και κομψά ζώδια, όσον αφορά την εμφάνιση. Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.

Οι Ζυγοί έχουν επίσης ωραίο στυλ και το υποστηρίζουν πάντα.

Οι Ζυγοί θέλουν να παντρευτούν, ενώ οι Τοξότες, είναι γνωστό πως το αποφεύγουν. Αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το αντιμετωπίσετε.

Ο Τοξότης είναι γνωστός σαν το ζώδιο του εργένη, καθώς δίνει μεγάλη έμφαση στην ελευθερία και στην αυτονομία. Όταν ένας Τοξότης παντρευτεί, συνήθως είναι πιστός, διότι για να κάνει ένα τέτοιο βήμα σημαίνει πως το σκέφτηκε πολύ προσεκτικά.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι αρκετά όμορφη καθώς οι Ζυγοί είναι υπέροχοι οικοδεσπότες. Όσον αφορά τη διακόσμηση, ο Ζυγός έχει κομψό άγγιγμα. Του αρέσει η μουσική, οι τέχνες και οποιαδήποτε πολιτισμική δραστηριότητα.

Εσείς έχετε ιδιαίτερα εκλεκτικό γούστο, έτσι ο σύντροφός σας πιθανότατα θα λατρέψει να μαθαίνει για τις τέχνες και την κουζίνα των ποικίλων πολιτισμών που βρίσκετε ενδιαφέροντες. Ένα πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί, θα πηγάζει από την έλλειψη κομψότητας του Τοξότη.

Οι Ζυγοί είναι απίστευτοι διπλωμάτες, και θα περιμένει και από εσάς το ίδιο.

Στο κρεβάτι, θυμηθείτε να είστε ευαίσθητοι και εκλεπτυσμένοι. Το παθιασμένο και παιχνιδιάρικο στυλ σας θα αρέσει πολύ στον Ζυγό, για αυτό μην το κρύψετε.Επειδή η Αφροδίτη κυβερνά τον Ζυγοί, κάποιες γυναίκες Ζυγοί προτιμούν να κάνουν έρωτα στα σκοτάδια.

Δεν έχουν ιδέα πόσο όμορφες είναι, για αυτό πρέπει να της το υπενθυμίζετε συνεχώς.Οι άντρες Ζυγοί έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και απολαμβάνουν τα κομπλιμέντα για την εμφάνισή τους και για τις σεξουαλικές τους ικανότητες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!