Τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, Τύχη στην ζωή και στον έρωτα !!


Μέσα σε όλο το έντονο και ιδιαίτερα εκρηκτικό σκηνικό που υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω μας, την νότα δροσιάς έρχεται να προσφέρει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τις διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει.

Στις 19/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (19ο 27’).

Κάτω από την θετική επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα αρχίσουμε να βλέπουμε την κατάσταση γύρω μας με πιο φωτεινά και χαρούμενα χρώματα, έχουμε ευχάριστες και ιδιαίτερα τυχερές γνωριμίες, θα απολαύσουμε υπέροχες στιγμές με τους αγαπημένους μας, θα έχουμε την δυνατότητα να προωθήσουμε τα σχέδια μας με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή θα δούμε να βελτιώνεται η επικοινωνία αλλά και η ερωτική μας ζωή με το ταίρι μας .

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τα ζώδια της Γης (Ταύρους,  Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητες σας στο χώρο της δουλειάς σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα σας βοηθήσει να δείξετε σε μια επαγγελματική συνάντηση τις ικανότητες σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε την δυνατότητα να τονίσετε τα δυνατά σημεία της εμφάνισης και της προσωπικότητας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τύχη στον έρωτα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει ένα νέο έρωτα στην πόρτα σας ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την βοήθεια της οικογένειας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την οικονομική στήριξη της οικογένειας σας σε μια υπόθεση που σας απασχολεί. Επίσης, με χαρά θα δείτε την επικοινωνία ανάμεσα σας εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα αυτές τις ημέρες να βελτιώνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο τρυφεροί στις προσωπικές σας σχέσεις θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι .Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, ενώ παράλληλα σας υπόσχεται και πολύ τυχερές συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία με ένα συνάδελφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού αυτή την εβδομάδα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Ηθικός αυτουργός θα είναι η Αφροδίτη με τις διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει. Ξεκινώντας από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, μια όψη που σας υπόσχεται τύχη όχι μόνο στον έρωτα, χαρά, διασκέδαση και σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Εσείς το μόνο που μένει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντική βοήθεια από το παρασκήνιο θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή, ενώ σε σημαντικές αποφάσεις θα έχετε και την αρωγή της οικογένειας σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή μια νέα ερωτική σχέση θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας και θα την αναστατώσουν ευχάριστα. Αυτές τις ημέρες κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ είναι πιθανό πολύ σύντομα με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να έρθετε πολύ κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους ή να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία θα ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε αισθητική παρέμβαση η οποία θα βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επιθυμίες σας πραγματικότητα μπορούν να γίνουν αυτές τις ημέρες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ όσοι από εσάς έχετε μια υπόθεση Νομικής φύσεως η οποία σας ταλαιπωρεί, θα έχετε την δυνατότητα να την δείτε να κλείνει με θετικά για εσάς αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε μια τυχερή γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο ζει στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση αισθάνεστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στα οικονομικά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή με το ερωτικό σας ταίρι.

ΙΧΘΥΣ

Νέα ερωτικά καρδιοχτύπια περιμένουν αυτές τις ημέρες εσάς τους Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου  με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω , σας υπόσχεται ότι θα βρείτε σημαντικούς υποστηρικτές των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να φουντώσει ένας νέος έρωτας με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!