Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/10 – 25/10/2020


Πιο ευχάριστη θα είναι για όλους μας αυτή η εβδομάδα, παρόλο που στο ξεκίνημα της μπορεί να μας περιορίσει ή να απαιτήσει να είμαστε πιο προσεχτικοί, ενώ προς το τέλος της με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα νιώσουμε την ενέργεια γύρω μας να αλλάζει.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της εβδομάδας ανήκει στην Αφροδίτη η οποία αρχικά με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις, ενώ στην συνέχεια με τις όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο εκτός από τύχη μας υπόσχεται ότι θα ζήσουμε έντονες ερωτικές εμπειρίες οι οποίες θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Πριν συμβούν όμως όλα αυτά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τους περιορισμούς που θα μας φέρει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο.

Στους περιορισμούς θα αντιδράσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού ο οποίος δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με όλους κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, που με την αρωγή της όψης αντίθεσης του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό είναι πιθανό μας οδηγήσει σε ακραίες και προκλητικές συμπεριφορές.

Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, μια όψη που μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε ουσιαστικές συζητήσεις.

Ιδιαίτερα τυχερή και ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και μέχρι τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, πιεστική για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου καθώς και στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ ξαφνικές αλλαγές και νευρικά ξεσπάσματα θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 18/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να αναλάβουν τις ευθύνες τους, παράλληλα όμως θα είναι μια δύσκολη μέρα και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου καθώς είναι πιθανόν να δουν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται.

Την Δευτέρα 19/10 η όψη τετράγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Δία θα οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ η όψη αντίθεσης που σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα είναι υπεύθυνος για τις προκλητικές συμπεριφορές των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Την εκρηκτική ατμόσφαιρα θα προσπαθήσει να γλυκάνει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία η οποία υπόσχεται να φέρει τύχη στον έρωτα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 20/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 21/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα υπόσχεται ότι θα φέρει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες και θα βοηθήσει να ζήσουν  έντονες ερωτικές εμπειρίες στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 22/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 23/10 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα δώσει ώθηση στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να προωθήσουν τα σχέδια τους, ενώ θα οδηγήσει τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους) να ασχοληθούν πιο ουσιαστικά με τις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και την καριέρα τους. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Το Σάββατο 24/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αποφάσεις ενώ παράλληλα ευνοεί και την δημιουργία σταθερών σχέσεων για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 25/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή ευνοεί τις συναντήσεις και αλλά κυρίως τις ουσιαστικές συζητήσεις με φίλους για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου

Το μήνυμα αυτή της εβδομάδας είναι:

Τα όρια όσο και αν δεν μας αρέσουν λειτουργούν προστατευτικά αφού δεν μας επιτρέπουν να παρασυρθούμε από ψευδαισθήσεις και υπερβολικές προσδοκίες, ενώ η στάση μας μπορεί να γίνει η αφορμή να προχωρήσουμε σε σταθερές σχέσεις μέσα από τις οποίες θα νιώσουμε σιγουριά και θα ζήσουμε μοναδικές ερωτικές εμπειρίες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα !!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u