Νέα Σελήνη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!


Όσο προχωράει ο Οκτώβριος συνειδητοποιούμε ότι είναι ίσως ο πιο απαιτητικός μήνας της φετινής χρονιάς καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο μια πληθώρα γεγονότων σε όλο τον Κόσμο.

Το ζώδιο του Ζυγού είναι το κατεξοχήν ζώδιο των σχέσεων, γι’ αυτό και η Νέα Σελήνη του μήνα απαιτεί από εμάς να πάρουμε γενναίες αποφάσεις τόσο για τις προσωπικές μας σχέσεις όσο και για τις συνεργασίες, ενώ θα δούμε και πολλά πράγματα να γίνονται σε διπλωματικό επίπεδο, καθώς το κλίμα εξακολουθεί να είναι τεταμένο.

Ποιο είναι όμως το τοπίο που διαμορφώνεται σε αυτή την Νέα Σελήνη;

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 16/10 στην (23ο 53’) στις 22:31 μ.μ., επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 01ο 50’ του επίσης Παρορμητικού  Καρκίνου δείχνει ότι θα μας απασχολήσουν πολύ έντονα σε συλλογικό επίπεδα τα θέματα της Πατρίδας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις βαθιές οικογενειακές μας ρίζες και πεποιθήσεις .

Η όψη συνόδου του Ήλιου με την Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 5ο οίκο του Ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης, έναν οίκο που εκφράζει την χαρά της ζωής, την δημιουργικότητα, την διασκέδαση, τα παιδιά και τον έρωτα, και όλα θα ήταν υπέροχα εάν το πλανητικό σκηνικό ήταν διαφορετικό, αφού έρχεται σε έντονη κόντρα με όλους τους δύσκολους πλανήτες.

Αρχικά η όψη αντίθεσης που σχηματίζει με τον Άρη είναι αυτή που δημιούργησε τις προηγούμενες ημέρες τις εντάσεις και τις διαμαρτυρίες για διάφορα θέματα σε πολλά σημεία της υφηλίου, επίσης οι όψεις τετραγώνου που προηγήθηκαν με τον Δία και τον Πλούτωνα ήταν αυτές που μεγέθυναν ακόμα περισσότερο την εικόνα, ενώ παράλληλα αυτές τις ημέρες βλέπουμε να βγαίνουν στην επιφάνεια και διάφορα οικονομικά σκάνδαλα. 

Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την όψη τετραγώνου με τον Κρόνο αλλά και την όψη αντίθεσης με την Έριδα που ακολουθούν, και οι οποίες θα μας φέρουν νέους περιορισμούς και πιο αυστηρούς κανόνες στην προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Άλλες δύο όψεις που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο κλίμα των ημερών είναι η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ουρανό, η οποία μπορεί να προκαλέσει περίεργες συμπεριφορές αλλά και ατυχήματα τα οποία μπορεί να οφείλονται σε βλάβες των ηλεκτρονικών συστημάτων, αλλά και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στην οποία είναι πιθανό να δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες και ερωτικές αυταπάτες.

Την βοήθεια σε αυτό το δύσκολο πλανητικό σκηνικό έρχεται να προσφέρει η όψη εξάγωνου του Δία με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, η οποία θα ενισχύσει την πίστη μας και θα μας βοηθήσει να παλέψουμε για τα πιστεύω και τα ιδανικά μας δείχνοντας παράλληλα και τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, αλλά και η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία η οποία θα μας βοηθήσει να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι από τις δύσκολες καταστάσεις.

Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με την Δήμητρα θα είναι πολύ βοηθητική για τις Νομικές υποθέσεις.

Σε ότι αφορά την μάχη κατά του Κορωνοϊού θα δούμε σε πολλές χώρες του κόσμου τα μέτρα να γίνονται πολύ αυστηρά στην προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του μέχρι να βγει το εμβόλιο.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 29ο 44’ της Παρθένου, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί τις 2 τελευταίες ημέρες αλλά και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στην 7ο 42’ των Μεταβλητών Διδύμων, ενός ζωδίου που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία και την μετάδοση της πληροφορίας.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης είναι:

Βλέπω με καθαρή ματιά τις σχέσεις και τις συνεργασίες μου ενώ προσπαθώ να ξεριζώσω τις τοξικές και να αναγεννηθώ, ο μόνος τρόπος για να το πετύχω είναι να ξεριζώσω παγιωμένες συναισθηματικές αντιλήψεις, έστω εάν χρειαστεί να συγκρουστώ,  και να μην επιτρέψω να μου δημιουργηθούν ψεύτικες ελπίδες και αυταπάτες. Και θα τα καταφέρω αρκεί να έχω πίστη στον εαυτό μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα ώστε να διώξετε από τη ζωή σας τοξικές σχέσεις και να κρατήσετε μόνο όσες είναι πραγματικά σημαντικές για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις είστε έτοιμοι να αναλάβετε στην δουλειά σας  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιο του Ζυγού για εσάς αντιπροσωπεύει την χαρά, τον έρωτα και την δημιουργία. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή και πιθανό αρκετοί από εσάς να είστε έτοιμοι να αναλάβετε προσωπικές και επαγγελματικές ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας  ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις σε αυτά χωρίς συναισθηματισμούς, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να ξεριζώσετε οικογενειακές πεποιθήσεις που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε.

ΛΕΩΝ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους άλλους αλλά και επικοινωνείτε τις απόψεις σας. Ενώ, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και σε ένα προγραμματισμένο ταξίδι

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα ξεκινήσει λίγο αργότερα, εξαιτίας των μικρών αναβολών που θα φέρει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ ιδιαίτερα και σημαντικά είναι τα φετινά σας γενέθλια . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή με την προϋπόθεση ότι θα αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που λειτουργείτε. Και επειδή από την φύση σας είστε αρκετά υποχωρητικοί, η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού θα σας πιέσει να διώξετε από τη ζωή σας τους ανθρώπους που κρατάτε για συναισθηματικούς λόγους και να προχωρήσετε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε μυστικά μονοπάτια κινήστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συμφωνίες βάζοντας τις βάσεις για την προσωπική σας εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση πάθους η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την κοινωνική σας ζωή ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο γνωρίζοντας πολύ σημαντικά πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική συγκέντρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την καριέρα και την εικόνα σας ασχολείστε είναι αυτή η χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μεταμορφωθείτε αλλάζοντας ουσιαστικά το επαγγελματικό σας μέλλον. Για να γίνει αυτό είναι πιθανό να χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας παλιές συνεργασίες και να προχωρήσετε σε νέες που έχουν έντονο το στοιχείο της πρόκλησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις βάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον βάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κλείσετε τις Νομικές σας υποθέσεις, ή για να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο Σπουδών. Σε ότι αφορά τα ταξίδια, είναι πιθανό κάποια από αυτά να αναβληθούν εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

ΙΧΘΥΣ

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα κονταροχτυπηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξεπεράσετε ότι σας φοβίζει και σας κρατά πίσω. Η αλλαγή αυτή θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο διεκδικητικοί και τολμηροί στις  οικονομικές σας συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να ρυθμίσετε και τις εκκρεμότητες του/ της συντρόφου σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η libido  σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ δεν θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες του /της συντρόφου σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!