Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!


Η μαγική στιγμή για να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας και αλλά και για να ξαναδούμε τα σχέδια μας από την αρχή, αλλά και για να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά ή να δούμε τι κρύβεται πίσω από την βιτρίνα έφτασε. Υπεύθυνος θα είναι για μια ακόμη φορά ο Ερμής ο οποίος από το ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει για 3η φορά την ανάδρομη πορεία του.

Στις 15/10 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από την 11ο 38’ και στις 28/10 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ζυγού. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του στο ζώδιο του Σκορπιού, θα έχουμε τα γνωστά προβλήματα αλλά και τις καθυστερήσεις στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις μας γι’ αυτό θα πρέπει να φτιάχνουμε το πρόγραμμα μας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε την δυνατότητα να το προσαρμόσουμε γρήγορα στις αλλαγές ή στις αναβολές που μπορεί να υπάρξουν, επίσης καλό θα ήταν να κρατήσουμε ένα  back up  στα αρχεία μας, ενώ θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες λαθών που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο καλό θα ήταν να αποφύγουμε να αγοράσουμε καινούργιο κινητό ή laptop  καθώς επίσης και να αντικαταστήσουμε το μεταφορικό μας μέσο με ένα καινούργιο.

Από την άλλη είναι πιθανό να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά ή το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, να κάνουμε την αυτοκριτική και την ενδοσκόπηση μας, από την άλλη πλευρά αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε σχέσεις που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους μιας και θα έχουμε επιστροφές από το ερωτικό μας παρελθόν, ενώ κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή μπορούμε να διεκδικήσουμε χρήματα που μας χρωστάνε.

Αυτοί που πρέπει να προσέχουν περισσότερο κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) , ενώ πιο ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Ιχθύες) .

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή  στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 19/10 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (9ο 38’), όπου για άλλη μια φορά μιας και μέσα σε λίγες ημέρες η όψη γίνεται για 2η φορά, θα ωθήσει σε νευρικά ξεσπάσματα  τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/10 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (02ο48’), κατά τη διάρκεια της οποίας οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλοι όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, θα έχουν την δυνατότητα να πείσουν με ιδιαίτερη ευκολία τους συνομιλητές τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή  στο  ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Πολύ σημαντική για τις οικονομικές σας υποθέσεις είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Κριούς. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, για να  επανεξετάσετε τους όρους μιας οικονομικής συμφωνίας αλλά και για να κάνετε νέες ρυθμίσεις  απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ μπορείτε  να διεκδικήσετε τα χρήματα που σας οφείλουν φίλοι ή συνεργάτες. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα επαναπροσδιορίσετε τα συναισθήματα σας απέναντι στον/στην ερωτικό/ή σας σύντροφο.

 ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς η λέξη επανεξέταση αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα έχετε πολλές συζητήσεις τόσο  στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας  σχέσεις κατά τη διάρκεια των οποίων είναι πιθανό να συζητήσετε θέματα που σας προβληματίζουν ή να ανακαλύψετε τις πραγματικές τους προθέσεις. Παρόλο που αυτή δεν θεωρείται μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνεργασία με ένα παλιό σας συνεργάτη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ακόμα ιδιαίτερη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Διδύμους, αφού για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής θα είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε κρυφά τα χαρτιά από τους συναδέλφους σας , ενώ παράλληλα θα σας έχετε την δυνατότητα να μάθετε τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τις ιατρικές εξετάσεις γιατί το πιθανότερο είναι τα αποτελέσματα που θα πάρετε να είναι λανθασμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο τυχεροί από τους άλλους θα είστε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Και αυτό γιατί η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο όχι μόνο δεν είναι αρνητική για εσάς, αλλά αντίθετα σας θα σας δώσει την δυνατότητα να  επανεξετάσετε το σχέδιο  σας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας με το ερωτικό σας ταίρι.

ΛΕΩΝ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας για άλλη μια φορά θα βρεθούν οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της  ανάδρομης πορείας του  Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα  μπείτε στην διαδικασία να ξαναδείτε ορισμένες από  τις οικογενειακές σας υποθέσεις που θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της οικονομικής εκμετάλλευσης ενός ακινήτου. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα  οικογενειακά μυστικά τα οποία είναι πιθανό να φανερωθούν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η λέξη που θα χαρακτηρίζει την καθημερινότητα σας το επόμενο χρονικό διάστημα είναι χάος. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει ένα αλαλούμ στην επικοινωνία γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό σας λόγο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι μιας και θα υπάρχουν αρκετές αναβολές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σας. Και επειδή ο Ερμής εκτός από την επικοινωνία επηρεάζει και το μεταφορικό μας μέσο, καλό θα ήταν πριν από κάποιο ταξίδι να πάτε το αυτοκίνητο σας για service.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή  του στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να ξαναδείτε τους όρους μιας νέας οικονομικής συμφωνίας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στα μικρά γράμματα, ενώ ότι αφορά την προσωπική σας ζωή ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας θα τους δυσαρεστήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς, Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας δώσει την δυνατότητα να  επανεξετάσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας θα ενεργοποιήσετε την γνωστή καχυποψία και επιφυλακτικότητα  απέναντι στους  άλλους ώστε να θωρακίσετε τον εαυτό σας από ότι μπορεί να σας πληγώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πιο μυστική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προστατεύσετε τα μυστικά σας από τους φίλους και τους συνεργάτες σας ενώ αρκετοί από εσάς θα κινηθείτε παρασκηνιακά για να προωθήσετε τα σχέδια σας.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει οριστικά ο κύκλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, και παρόλη την πανδημία του Κορωνοϊου, η κοινωνική σας ζωή ήταν πολύ έντονη. Κατά τη διάρκεια όμως της ανάδρομης πορείας  του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα μπείτε στην διαδικασία να ξαναδείτε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις ώστε να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα σε αυτές. Αυτό σημαίνει ότι θα βγάλετε από την ζωή σας άτομα που μέχρι τώρα θεωρούσατε φίλους σας και έχουν αποδειχτεί ανάξιοι τις εμπιστοσύνης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα ξαναδείτε από την αρχή εσείς οι Υδροχόοι.
Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα και καθυστερήσεις στις επαγγελματικές σας συνεργασίες με αποτέλεσμα η αγωνία να χτυπήσει αρκετές φορές κόκκινο. Η συμβουλή μας είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να προχωρήσετε σε νέες επαφές ή για να ξαναδείτε λεπτομέρειες που πιθανόν να σας είχαν ξεφύγει.

ΙΧΘΥΣ

Μια νέα καθημερινότητα γεμάτη αναβολές και καθυστερήσεις ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα σε γραφειοκρατική σας υπόθεση με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά, ενώ όσοι από εσάς έχετε προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιθανό λόγο εξωτερικών γεγονότων, να ακυρωθεί ή να το αναβάλετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!