Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη – Δία, Αψυχολόγητες ενέργειες …


Το εκρηκτικό κλίμα των τελευταίων ημερών έρχεται να πυροδοτήσει ακόμη πιο έντονα, για 2η φορά από το καλοκαίρι, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Συγκεκριμένα στις 19/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Δία  (19ο 26’) θα ενεργοποιήσει θέματα και καταστάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο από τις αρχές Αυγούστου.

Κάτω από την επιρροή της είναι θα δούμε γύρω μας οι άλλοι να προχωρούν σε ενέργειες και συμπεριφορές που δεν έχουν λογική, είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και κινήσεις οι οποίες στο τέλος θα μας ζημιώσουν, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων είναι πιθανό να ειπωθούν πράγματα που μπορεί να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις λειτουργώντας με το συναίσθημα και όχι με την λογική .

Επίσης αρκετοί είναι πιθανό να μην εκτιμήσουμε σωστά τις ικανότητες μας και να αναλάβουμε ευθύνες που δεν μπορούμε να διεκπεραιώσουμε, ενώ σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να έχουμε φωτιές, ατυχήματα αλλά και έντονα επεισόδια βίας, γεγονότα τα οποία απευχόμαστε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  14 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τρόπους για να εκτονώσετε την ενέργεια σας θα πρέπει να βρείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που  θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας παρασύρει στο να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να προσπαθήσετε να αποδείξετε στους άλλους ότι είστε πιο ικανοί. Στην προσπάθεια σας θα γίνετε ιδιαίτερα πιεστικοί με τους συναδέλφους σας και πιθανόν προσβλητικοί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ άγχος έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Στην προσπάθεια σας να δρομολογήσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα τα σχέδια σας, είναι πιθανό να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια που πιστεύετε ότι βάζουν άλλοι στον δρόμο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την συμπεριφορά σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των φιλικών σας συναναστροφών είναι πιθανό να προχωρήσετε σε υπερβολές με αποτέλεσμα να εισπράξετε την έντονη δυσαρέσκεια των φίλων σας. Επίσης αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τη διαχείριση των οικονομικών σας ώστε να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβλήματα στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να αντιδράσετε πολύ έντονα με τις υποδείξεις και τα σχόλια των δικών σας ανθρώπων στις υποδείξεις που θα σας κάνουν.

ΛΕΩΝ

Τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθείτε να δρομολογήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Αυτές τις ημέρες όμως, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις σε άσκοπες ενέργειες και συζητήσεις χωρίς ουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αψυχολόγητες ενέργειες είναι πιθανό να προχωρήσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε σε ενέργειες που μπορεί να σας εκθέσουν μελλοντικά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε υπερβολικά σίγουροι για τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ατμόσφαιρα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις μοιάζει με πεδίο μάχης αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να υποστηρίξετε τις προσωπικές σας επιλογές τόσο στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα όσο  και στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση μιας και οι εντάσεις είναι κάτι που δεν σας ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά δύσκολες θα είναι οι επόμενες μέρες για εσάς τους Σκορπιούς. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές και η πίεση που νιώθετε να ανταπεξέλθετε σε όλα είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σε ακραίες αντιδράσεις και σχόλια τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Επίσης θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανόν να σας ωθήσει σε υπερβολικές συναισθηματικές και οικονομικές σπατάλες για χάρη ενός νέου έρωτα με αποτέλεσμα να εκθέσετε την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπερβολικά σίγουροι για τον εαυτό σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.Η σιγουριά σας κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να σας ωθήσει να αφήσετε στην τύχη τους τις οικογενειακές σας υποθέσεις ή να σας παρασύρει σε υπερφίαλες αντιδράσεις απέναντι στα συγγενικά σας πρόσωπα με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει αρκετές φορές στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι η καθημερινή σας ζωή  αυτή τη χρονική περίοδο .Προσέξτε όμως, γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε παρασκηνιακές ενέργειες οι οποίες μπορεί να σας φέρουν μελλοντικά σε δύσκολη κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ

Σε πολλά έξοδα θα μπείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η ανάγκη σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να πάρετε την αποδοχή του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε υπερβολές για τις οποίες πολύ σύντομα είναι πιθανό να μετανιώσετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!